Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To nezní špatně - prodávající nás ujišťuje:

Nové pánské hodinky ROLEX, BEZ jakýkoliv vad!

Nové pánské hodinky Tag Heuer, bez jakýkoliv vad!

Tak hurá do toho!

Ježišmarjá, já jsem zrovna po nějakejch subech koukal, málem už jsem byl vypravenej k Bechyněmu... Ještě, že jste to sem dali, ušetřili jste mi na slušný auto z bazaru, už mu píšu...

Odesláno

Zas predajcu netreba urážať zato, že predáva fejky..Nepoznáš toho človeka!

... ze by potrefena husa zakejhala? :rolleyes: ze je prodavas, priznej to. Nee, delam si srandu :devil:

Koukam, ze to jsou takove putovni sragory... v lednu je Divoch5 koupil za 880,- a za mesic je prodava za 1880,- ... urazet lidi by se urcite nemelo, ale nazvat nekoho HLUPAKEM je v tomto pripade zcela na miste :smile_anim:

Odesláno

Zas predajcu netreba urážať zato, že predáva fejky..Nepoznáš toho človeka!

V tomto případě slovy klasika "fake people selling fake" <_<

Odesláno

http://aukro.cz/hodinky-zn-breitling-i2157507439.html

"fungují jen částečně, rafiky jsou funkční, ale nedají se korigovat a nevydrží dlouho natažené"

Jinak první fotka je očividně z netu, protože ty na té druhé fotce vypadají jinak. Ještěže nepíše, že se jedná o "zdařilou" repliku, jak to mívají ve zvyku.

Odesláno

http://aukro.cz/hodinky-zn-breitling-i2157507439.html

"fungují jen částečně, rafiky jsou funkční, ale nedají se korigovat a nevydrží dlouho natažené"

Jinak první fotka je očividně z netu, protože ty na té druhé fotce vypadají jinak. Ještěže nepíše, že se jedná o "zdařilou" repliku, jak to mívají ve zvyku.

Mně ještě zaujala tato část nabídky:

PRODÁVÁM JEN HODINKY NE OPASEK!

Nemáte někdo opasek na hodinky, abych je mohl nosit? :gora:

Odesláno (upraveno)

Teď jsem zas chvíli brouzdal na Aukru a kromě nechutných faků Breitling mě nejvíc rozesmály tyhle Orienty. Orig jsou, ale ta cena??? A hlavně za tu dopravu....to je normální blázen...nehledě na to, že tenhle kousek se mi teda vůbec nelíbí...

http://cm.aukro.cz/h...2150479743.html

Upraveno uživatelem hammi
Odesláno

Nevim no, mně to moc k smíchu nepříjde. To že se ti nelíbí neznamená, že jsou předražený. A to že má dopravu v ceně hodinek bude tím, že to je na aukru nováček a asi se normálně spletl. To se občas někomu stává.

Odesláno (upraveno)

Nevim no, mně to moc k smíchu nepříjde. To že se ti nelíbí neznamená, že jsou předražený. A to že má dopravu v ceně hodinek bude tím, že to je na aukru nováček a asi se normálně spletl. To se občas někomu stává.

Mám rád značku Orient, sám jeden kousek mám. Dokonce se mi líbí některé s kalendářem (pokud teda nemají tento zelený cifr). Jen mi prostě přišlo divný napsat "

Prodám tyto opravdu krásné a naprosto přesné hodinky". Když vidím v jakém stavu je ten ciferník a to sklíčko .....Pak mě jen dorazila ta cena, i kdyby se spletl v dopravě, tak za 2200,- kup teď je podle mě dost. Na eBay seženeš mnohem zachovalejší kousky za lepší cenu.

edit: gramatikaPosted Image

Upraveno uživatelem hammi
Odesláno

Tak breitling je asi najviac "napodobnovana" znacka hodiniek a asi aj najziadanejsia medzi "znalcami" co ich hufne kupuju...Za 100,-Eur je ich plny net, za cca 500,-Eur, ponukaju AAA replikay ako to honosne zdoraznuju s "ETA mechanizmom".

Odesláno

Tak breitling je asi najviac "napodobnovana" znacka hodiniek a asi aj najziadanejsia medzi "znalcami" co ich hufne kupuju...Za 100,-Eur je ich plny net, za cca 500,-Eur, ponukaju AAA replikay ako to honosne zdoraznuju s "ETA mechanizmom".

Ne ne, nejvic a TOP fake jsou Rolady, pak Omegy a Tagy...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...