Potkan Odesláno 6. února 2012 Nahlásit Odesláno 6. února 2012 aukro to neni, ale p...l to je, pravost doloží, to bych chtěl vidět:-D http://hodiny-hodinky-starozitnosti.sbazar.cz/hodinky-rolex-gmt-master-ii-praha-4-o6878979.html "Nebyl to pro mne vhodný dar." Aspon uprimna
martinek27 Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 Jedny AP by AUKRO!!! http://aukro.cz/pozor-luxus-audemars-piguet-royal-oak-offshore-i2091645601.html
Stuclik Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 Podle mě to moc dobře ví, dokonce tam drze vyrobil datumovku Tak to je fakt síla. To by mohl být další dotaz na prodejce - kde se tam najednou kur.a vzala datumovka. Ale photoshopper je to zdatný :-) Semi001 - nechceš se ho zeptat? Vážně by mě zajímala odpověď.
semi001 Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 Tak to je fakt síla. To by mohl být další dotaz na prodejce - kde se tam najednou kur.a vzala datumovka. Ale photoshopper je to zdatný :-) Semi001 - nechceš se ho zeptat? Vážně by mě zajímala odpověď. To bych se mohl zeptat že:-):-):-) zajímala by mne odpověď:-)
gougy Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 To bych se mohl zeptat že:-):-):-) zajímala by mne odpověď:-) Může mít více fejků (zmatek ve fotkách) a prodávat po jednom, to se líp píšou pohádky..
Josef01 Odesláno 7. února 2012 Nahlásit Odesláno 7. února 2012 Za tohle by měli sekat ruce a byl by pokoj....
tutek Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Odesláno 12. února 2012 Co rikate na tohle ?http://aukro.cz/skutecny-sberatelsky-unikat-letecke-s-historii-i2100966515.html
jirka404 Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Odesláno 12. února 2012 (upraveno) Chlapec si verí No já bych to nepodceňoval. Pokud by to prodával v Německu, tak mu za to urvou ruce a dostane ještě víc. Zvlášť, jestli se o tom dozví jeho rodina (pokud někdo žije). Upraveno 12. února 2012 uživatelem jirka404
jirka404 Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Odesláno 12. února 2012 (upraveno) Ešte jedna vec. Ako vieš, že tie údaje si tam nedal vygravírovať on sám? Dnes už neni problém niečo urobiť tak, aby to dostalo podobu starožitnosti..Stačí sa pozrieť na SS príslušenstvá predávané ako "originál" na polských trhoch Samozřejmě moje poznámka platí jen v případě, že je to origo. Pokud ne není o čem debatovat. Kde a proč to chce prodat neřeším. Jen si představ, že Železný kříž německého tankového esa Wittmana se prodal za 600 tis. Kč (v přepočtu). Edit - teď nevím, jestli to byl Železný, nebo Rytířský kříž Upraveno 12. února 2012 uživatelem jirka404
Návštěvník pitrs182 Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Odesláno 12. února 2012 Parádní Omegy Tak tohle je tedy mimořádný hnus
Ivo_S Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Odesláno 12. února 2012 Tak tohle je tedy mimořádný hnus Konečně se u nás prodávají omegy s turbem Celkem bych rád viděl toho kupce !
Johny111 Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Odesláno 12. února 2012 Konečně se u nás prodávají omegy s turbem Celkem bych rád viděl toho kupce ! To nebude kupec, ale skôr tupec ak to kúpi ...
Ilario De Meo Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Odesláno 12. února 2012 Luxusni Rolex: profi_foto_rulez
Honza.manta Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Odesláno 12. února 2012 Luxusni Rolex: profi_foto_rulez Tý wole - sklíčko vybroušené ve tvaru diamantu: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A ten day date taky má něco do sebe
VintageLover Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Odesláno 13. února 2012 a jeden ve_velkym ") 100 ks ? No to mě pos.er... :D
Marfael Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Odesláno 13. února 2012 (upraveno) Jeden prodejce "luxusních" hodinek má u každé aukce napsané tohle zábavné čtení Proč nakupovat u nás, v čem jsme jiní? záruka 24 měsíců naše firma PB Consulting, s.r.o. se specializuje přímo na luxusní hodinky jsme AUTORIZOVANÝM PRODEJCEM hodinek DETOMASO, Yves Camani, Grav von Monte Wehro, Kőngiswerk všechno naše zboží pochází od evropských dodavatelů a autorizovaných prodejců z Itálie, Švýcarska, Německa a Velké Británie na požádání prokážeme originální původ každých hodinek pokud máte zájem o model hodinek,který aktuálně nemáme v našem Aukro shopu, tak nás kontaktujte na náš e-mail:aukro@pbconsulting.eu a my Vám hodinky po domluvě objednáme za nejlepší cenu na trhu u nás je samozřejmostí dvouletá záruka Kdo si koupí tyhle luxusní hodinky,jistě neprohloupí:-)).Nejvíc mě baví název hodinek jak hraběte z Nosferatu Grav von Monte Wehro Upraveno 13. února 2012 uživatelem Marfael
kdojinej Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Odesláno 13. února 2012 (upraveno) http://aukro.cz/rari...2117489508.html Jestli jsou pravý nebo ne nesoudím, ale ten popis (malinko jsem zkrátil): Předmětem aukce je Originální švýcarské hodinky z horní police vojenský, obrovský, vzduch Longines Fliegeruhr. Státní hodinky dokonalá!!! Možné výběr osobně a ověřit originalita v každém pokoji!!! Obálka z ocel original možnost ideální!! Průměr obálky bez koruny je 40 milimetrů, s krajkou 43 milimetrů, s madly (od ucha k uchu, from lugs to lugs) 52 milimetrů!!! pravdivý - extra velké!!! Dalekohled se sklem Rotační - pilot mohl místo čas odjezdu. Ráže mechanismu 15.26 - krátký, Vojenský série. Tvář hodinky: originál, ideální. Upraveno 13. února 2012 uživatelem kdojinej
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se