Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo, katalogový ceny invicty jsou vždycky vtipný. Už jsem tu nedávno psal do invicťáckýho doupěte, že mi to připomíná zázračný kuchyňský hrnce zlevněný ze 100000 na pouhých 60000...

Odesláno

Jo, to mě zaujalo taky. Svým způsobem má ale pravdu víc než někteří prodejce "vojenských" hodinek. Někdy mi přijde, že půlka vintage hodinek jsou vojenské.

Blafoslang nezná mezí:

Polovojenské hodinky VOSTOK .....

Odesláno (upraveno)

Inu,Kefalín,a čo také znamená slovo ,,polovojenské ".polovojenské,to je jasný,budˇ je nosili vojáci i přez to,že se jedná výhradně o hodinky v civilním použití a nebo je nosí nevojáci,kteří si takto na vojáky alesponˇ hrají :tank:  .Pořád lepší než polopotápěčský,tam by to srovnání dopadlo podstatně hůře. :snorkle:  No a nejhorší by byly polohodinky. :cigar:

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Inu,Kefalín,a čo také znamená slovo ,,polovojenské ".polovojenské,to je jasný,budˇ je nosili vojáci i přez to,že se jedná výhradně o hodinky v civilním použití a nebo je nosí nevojáci,kteří si takto na vojáky alesponˇ hrají :tank:  .Pořád lepší než polopotápěčský,tam by to srovnání dopadlo podstatně hůře. :snorkle:  No a nejhorší by byly polohodinky. :cigar:

:lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno

Vintage hodinky se na aukru deli do tri skupin - velke jsou vojenske, hodinky s pevnyma stezejkama na protahovany pasek jsou pilotni a vsechno ostatni je art deco. Pravidlo je aplikovatelne zejmena na skupinku swiss made.

Odesláno

Jsem mu napsal, jestli by mi neposlal reálný fotky. Tohle mě fakt zajímá. :)

Jak to je vůbec s tim porušováním zákona, když člověk prodává fejky?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...