Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Neblázni- pak to zrušej i s těma jedněma hodinkama, co třeba nutně potřebuješ... Už Tě vidím, jak hlásíš falešný Rolády v konvolutu se sedmadevadesátkama...

Tak prostě napíšu prodejci a nějak to s ním dohodnu bez těch nevhodných laskomin. Konec konců, když si v hospodě dávám moravského brabce, tak zatím taky vždycky pochopili, za zaplatím plnou cenu, ale špenát tam prostě nechci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak prostě napíšu prodejci a nějak to s ním dohodnu bez těch nevhodných laskomin. Konec konců, když si v hospodě dávám moravského brabce, tak zatím taky vždycky pochopili, za zaplatím plnou cenu, ale špenát tam prostě nechci.

Rozumím, Takže mu napíšeš, hele, vykašli se na Kup teď 3000 káčé, já beru ty 97 za plnou palbu- tuhle za ně dal kdosi dvanáctku- a ten zbytek si nechte. Takhle to uděláš? Honzo, Ty woe, Ty jsi teda formát- máš můj obdiv!!

Odkaz ke komentáři

Rozumím, Takže mu napíšeš, hele, vykašli se na Kup teď 3000 káčé, já beru ty 97 za plnou palbu- tuhle za ně dal kdosi dvanáctku- a ten zbytek si nechte. Takhle to uděláš? Honzo, Ty woe, Ty jsi teda formát- máš můj obdiv!!

Pane kolego, myslím že je čas na spánek.

Odkaz ke komentáři

Taky jsem na ně včera koukal...

Že by to byl tento super kousek - opět oblíbený top quality japan quarz/automatic movement :D

Pokud by s odkazem byl problém prosím mody o smazání, uvědomuju si, že se jedná o link na fejk, je to hlavně pro Angelous82, aby měl argument pro zrušení. 

Edit: Už to posloužilo svému účelu a kdyby to ještě bylo potřeba, tak se tě Andělo může zeptat.

Odkaz ke komentáři

Nebo spíš fejkomilů?

Nějak si nepamatuji, že příbuzní po sobě zanechali originály.

Moji příbuzní po sobě zanechávali výhradně originály - Primek :D  Existenci značek jako Rolex či Omega snad jen matně tušili a brali to jako něco z úplně jiného světa, o čem jim ani nepřísluší uvažovat...

Odkaz ke komentáři

http://aukro.cz/panske-hodinky-omega-seamaster-quantum-of-solace-i3878174986.html

Ten člověk je nezmar. To je fakt na permanentní BAN, neřkuli trestní oznámení pro pokus o podvod...

Pravost potvrdily v hodinářství, nyní to spěchá a proto je cena tak lidová.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...