Honza.manta Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Neblázni- pak to zrušej i s těma jedněma hodinkama, co třeba nutně potřebuješ... Už Tě vidím, jak hlásíš falešný Rolády v konvolutu se sedmadevadesátkama...Tak prostě napíšu prodejci a nějak to s ním dohodnu bez těch nevhodných laskomin. Konec konců, když si v hospodě dávám moravského brabce, tak zatím taky vždycky pochopili, za zaplatím plnou cenu, ale špenát tam prostě nechci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Tak prostě napíšu prodejci a nějak to s ním dohodnu bez těch nevhodných laskomin. Konec konců, když si v hospodě dávám moravského brabce, tak zatím taky vždycky pochopili, za zaplatím plnou cenu, ale špenát tam prostě nechci.Rozumím, Takže mu napíšeš, hele, vykašli se na Kup teď 3000 káčé, já beru ty 97 za plnou palbu- tuhle za ně dal kdosi dvanáctku- a ten zbytek si nechte. Takhle to uděláš? Honzo, Ty woe, Ty jsi teda formát- máš můj obdiv!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Rozumím, Takže mu napíšeš, hele, vykašli se na Kup teď 3000 káčé, já beru ty 97 za plnou palbu- tuhle za ně dal kdosi dvanáctku- a ten zbytek si nechte. Takhle to uděláš? Honzo, Ty woe, Ty jsi teda formát- máš můj obdiv!! Pane kolego, myslím že je čas na spánek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2014 Pane kolego, myslím že je čas na spánek.Máš pravdu- dobrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 (upraveno) http://aukro.cz/panske-hodinky-omega-seamaster-quantum-of-solace-i3875079609.htmli báječným příběhem Upraveno 12. ledna 2014 uživatelem Tikal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 i báječným příběhemJak je vidět,cena luxusu a vyjímečnosti,tedy s tou vyjímečností souhlasim,extrémní hnus,u nás zázračně klesá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 http://aukro.cz/panske-hodinky-omega-seamaster-quantum-of-solace-i3875079609.htmli báječným příběhem Když tady tak sleduju, kolik lidí najde po zemřelých takové skvosty, říkám si, že jsme asi národem chronomilů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Když tady tak sleduju, kolik lidí najde po zemřelých takové skvosty, říkám si, že jsme asi národem chronomilů Nebo spíš fejkomilů?Nějak si nepamatuji, že příbuzní po sobě zanechali originály. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Taky jsem na ně včera koukal... Že by to byl tento super kousek - opět oblíbený top quality japan quarz/automatic movement Pokud by s odkazem byl problém prosím mody o smazání, uvědomuju si, že se jedná o link na fejk, je to hlavně pro Angelous82, aby měl argument pro zrušení. Edit: Už to posloužilo svému účelu a kdyby to ještě bylo potřeba, tak se tě Andělo může zeptat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Nebo spíš fejkomilů?Nějak si nepamatuji, že příbuzní po sobě zanechali originály. Moji příbuzní po sobě zanechávali výhradně originály - Primek Existenci značek jako Rolex či Omega snad jen matně tušili a brali to jako něco z úplně jiného světa, o čem jim ani nepřísluší uvažovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Když tady tak sleduju, kolik lidí najde po zemřelých takové skvosty, říkám si, že jsme asi národem chronomilů mě to přijde, že vlastníci fejků umirají nějak moc často Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 mě to přijde, že vlastníci fejků umirají nějak moc často +1 Člověk by je tedy měl spíš litovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 mě to přijde, že vlastníci fejků umirají nějak moc často :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angelous82 Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 zrušeno :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 na fíky by to chtělo upozornění jako na cigára, "Pozor nošení fíků, silně zkracuje délku života!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 http://aukro.cz/panske-hodinky-omega-seamaster-quantum-of-solace-i3878174986.html Ten člověk je nezmar. To je fakt na permanentní BAN, neřkuli trestní oznámení pro pokus o podvod...Pravost potvrdily v hodinářství, nyní to spěchá a proto je cena tak lidová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Moc sem do toho vlákna nepíšu, ale tohle musim... tohle je podle mě fík jak prase a někdo by se moh chytit... http://aukro.cz/omega-seamaster-ultra-thin-i3872594812.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 Prej těžká finanční situace... Jeden by se snad rozbrečel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 To bylo rychlý- díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Angelous82 Odesláno 12. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2014 To bylo rychlý- díky Už má i pohružku blokací prodeje, takže je to na něm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se