Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jakýho jste si mě rozmazlili,takovýho mě máte.Kromě toho závidim těm,co tenhle kalendář mají,36 dní v měsíci a víc,to je můj sen   :notworthy:   .

Není lepší mít méně dní v měsící? Výplata by byla častěji :D

Odesláno (upraveno)

Daemonultimate, on 05 Led 2014 - 13:22, said:snapback.png

Koukám na vlákno Breitlingů na Aukru a něco sem nahazovat je marná práce,už ani ne pro zasmání.

http://aukro.cz/brei...3852678737.html

36. to je můj oblíbený den v měsíci.

béčka s turbem za dvě kila, pěkný, kupte to někdo. Sibiř si s nima poradí.   ....nejlepší je to "nevím zda  se jedná o originál...." Jasně, najdu hodinky za stovky tisíc někde v zaprášeným koutě bytu, nenechám si ověřit pravost a prodám je na aukru za pár set, to je přeci ku*va logický.....

Takový kousky bych chtěl potkat v noci v lese :gunsmilie:

Upraveno uživatelem varjag
Odesláno

....nejlepší je to "nevím zda  se jedná o originál"....

možná další tip do frazeologickýho slovníku, spolu s "Přesnost hodinek nesledována" :cool02:

Odesláno

Podle mě to je fejk, už na první pohled mi nesedí datumovka (zvlášt 4 nakřivo). Když porovnáš s originálem, tak ten font nesedí i šířka čar číslic je jiná. Nápis BREITLING pod datumovkou má menší šířku než origo. Rovněž font čísl 5 je špatný atd. atd.

Odesláno (upraveno)

Podle mě to je fejk, už na první pohled mi nesedí datumovka (zvlášt 4 nakřivo). Když porovnáš s originálem, tak ten font nesedí i šířka čar číslic je jiná. Nápis BREITLING pod datumovkou má menší šířku než origo. Rovněž font čísl 5 je špatný atd. atd.

ten pseudo-heliak na originalu vypada taky jinak a chybi sroubek na lunete mezi 7 & 8 - ale nejsem expert, takze soucasny model na strankach muze byt jiny nez inzerovany...

http://www.breitlingforbentley.com/en/collection/bentley-675/view360/

007.jpg

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odesláno

Já myslím, že bohatě stačí porovnat jenom du příšernou datumovku

Origo z chrono24                                                     Fejk z Aukro

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...