Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nepřeháníš to trochu s tím kill?

Mohl bys to trochu vysvětlit, proč Ti vadí, že Angelous dává z Aukra pryč nabídky fejků? 

Na většinu zdějšího osazenstva, mě nevyjímaje,  je fejk jak červený hadr, a nevím proč to někomu schvalovat.

Návštěvník galanMarten
Odesláno

Ty jsi z Aukra? O dodržování platné legislativy upřímně mluv až tvůj polský zaměstnavatel bude zisky pocházející z českých kapes danit v čr, ok?

Návštěvník galanMarten
Odesláno

Mohl bys to trochu vysvětlit, proč Ti vadí, že Angelous dává z Aukra pryč nabídky fejků? 

Na většinu zdějšího osazenstva, mě nevyjímaje,  je fejk jak červený hadr, a nevím proč to někomu schvalovat.

Třeba jsem si ten fejk chtěl koupit, je to trestné? Není.

Odesláno

Tak pomalu! Angela jsme do teto cinnosti uvrtali my. Cini jen a jen podle litery zakona. Jeho zamestnavatel snad take. Pokud mas nejake namitky, obrat se na sveho poslance, at ten zakon zmeni, na Angela si ale dovolovat nebudes. Pokud si chces kupovat fejky, obrat se primo na prodejce, tady je nenajdes!

Odesláno

Ty jsi z Aukra? O dodržování platné legislativy upřímně mluv až tvůj polský zaměstnavatel bude zisky pocházející z českých kapes danit v čr, ok?

meleš kraviny
Odesláno

Koupit si fejk zřejmě není trestné, vyrobit a prodat ho podle mě trestné je, a zcela určitě to není "košer".

Ale hlavně se obávám, že zrovna na tomhle fóru moc spřízněných duší nenajdeš.

Odesláno

tak kazdopadne bys mel byt rad, ze byla aukce odstranena - jinak bys vyhodil penize do kanalu za neco, co by za chvili prestalo fungovat a zadny servis by ti to do opravy neprijal...

Odesláno (upraveno)

Ty budeš dobrej chytrák. Naštěstí se sám do 24 hodin vybanuješ. 

Edit. sem se sekl o 23 hodin a 59 minut. 

Upraveno uživatelem Eman2208
Odesláno

Ty si takový malý troll, co plácá hlouposti ;-), ale proti takovým jsem zcela imunní.  Mým zaměstnavatelem je Allegro Group CZ, s.r.o. IČO: 24725382 ... a tahle firma všechny své zisky daní v ČR.  A když už chceš machrovat s tím pod koho Aukro spadá, tak si to první zjisti. Majitelem Aukra.cz, polského Alllegra, Heuréky, Mallu a všech dalších našich portálů je NASPERS (a to je milý zlatý nadnárodní mediální konglomerát z JARu).

Pokud jsi si ty rádoby ukazatele času chtěl koupit, tak mne upřímě mrzí, že jsem to zrušil, protože aspoň by se pan prodejce už nesnažil prodat tento hnus zase někde dále a nenaletěl by mu nějaký naivka.

Odesláno (upraveno)

Dúfam, že manželky a priateľky obetí po Galanovom vyčíňaní nebudú na fóre rozpredávať hodinky za ceny, za ktoré ste im povedali že ste ich kúpili. :lol2:  

Upraveno uživatelem brumko

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...