michalval Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Nepřeháníš to trochu s tím kill?Mohl bys to trochu vysvětlit, proč Ti vadí, že Angelous dává z Aukra pryč nabídky fejků? Na většinu zdějšího osazenstva, mě nevyjímaje, je fejk jak červený hadr, a nevím proč to někomu schvalovat.
Liqid Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Nepřeháníš to trochu s tím kill? To byla tvoje aukce?
Angelous82 Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Nepřeháníš to trochu s tím kill? Myslím si, že není přehánění zrušení nabídky, která porušuje platnou legislativu.
Návštěvník galanMarten Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Ty jsi z Aukra? O dodržování platné legislativy upřímně mluv až tvůj polský zaměstnavatel bude zisky pocházející z českých kapes danit v čr, ok?
Návštěvník galanMarten Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Mohl bys to trochu vysvětlit, proč Ti vadí, že Angelous dává z Aukra pryč nabídky fejků? Na většinu zdějšího osazenstva, mě nevyjímaje, je fejk jak červený hadr, a nevím proč to někomu schvalovat.Třeba jsem si ten fejk chtěl koupit, je to trestné? Není.
Návštěvník galanMarten Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 To byla tvoje aukce?Ne
JaRooN Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Tak pomalu! Angela jsme do teto cinnosti uvrtali my. Cini jen a jen podle litery zakona. Jeho zamestnavatel snad take. Pokud mas nejake namitky, obrat se na sveho poslance, at ten zakon zmeni, na Angela si ale dovolovat nebudes. Pokud si chces kupovat fejky, obrat se primo na prodejce, tady je nenajdes!
VintageLover Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Ty jsi z Aukra? O dodržování platné legislativy upřímně mluv až tvůj polský zaměstnavatel bude zisky pocházející z českých kapes danit v čr, ok? Co ty jsi zase za idiota? Vy nedáte pokoj...
Exiztence Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Třeba jsem si ten fejk chtěl koupit, je to trestné? Není.Další provokatér
SCIFI Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Třeba jsem si ten fejk chtěl koupit, je to trestné? Není.di doprdele chytraku
SCIFI Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Ty jsi z Aukra? O dodržování platné legislativy upřímně mluv až tvůj polský zaměstnavatel bude zisky pocházející z českých kapes danit v čr, ok?meleš kraviny
michalval Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Třeba jsem si ten fejk chtěl koupit, je to trestné? Není.Koupit si fejk zřejmě není trestné, vyrobit a prodat ho podle mě trestné je, a zcela určitě to není "košer".Ale hlavně se obávám, že zrovna na tomhle fóru moc spřízněných duší nenajdeš.
Anela Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Třeba jsem si ten fejk chtěl koupit, je to trestné? Není.tak kazdopadne bys mel byt rad, ze byla aukce odstranena - jinak bys vyhodil penize do kanalu za neco, co by za chvili prestalo fungovat a zadny servis by ti to do opravy neprijal...
zhrado Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 Teda, nevím co lidí vědí nebo nevědí, ale hodinky jsou škaredé jak čertův kokot. Jinak metr je moc pěkný. Díky, dobre som sa zasmial
Eman2208 Odesláno 25. března 2014 Nahlásit Odesláno 25. března 2014 (upraveno) Ty jsi z Aukra? O dodržování platné legislativy upřímně mluv až tvůj polský zaměstnavatel bude zisky pocházející z českých kapes danit v čr, ok?Ty budeš dobrej chytrák. Naštěstí se sám do 24 hodin vybanuješ. Edit. sem se sekl o 23 hodin a 59 minut. Upraveno 25. března 2014 uživatelem Eman2208
Angelous82 Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 Ty jsi z Aukra? O dodržování platné legislativy upřímně mluv až tvůj polský zaměstnavatel bude zisky pocházející z českých kapes danit v čr, ok? Ty si takový malý troll, co plácá hlouposti ;-), ale proti takovým jsem zcela imunní. Mým zaměstnavatelem je Allegro Group CZ, s.r.o. IČO: 24725382 ... a tahle firma všechny své zisky daní v ČR. A když už chceš machrovat s tím pod koho Aukro spadá, tak si to první zjisti. Majitelem Aukra.cz, polského Alllegra, Heuréky, Mallu a všech dalších našich portálů je NASPERS (a to je milý zlatý nadnárodní mediální konglomerát z JARu). Pokud jsi si ty rádoby ukazatele času chtěl koupit, tak mne upřímě mrzí, že jsem to zrušil, protože aspoň by se pan prodejce už nesnažil prodat tento hnus zase někde dále a nenaletěl by mu nějaký naivka.
igor261069 Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 tak Sibirnaya se už postaral, aby nás tu neotravoval blbostma, díky.
brumko Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Odesláno 26. března 2014 (upraveno) Dúfam, že manželky a priateľky obetí po Galanovom vyčíňaní nebudú na fóre rozpredávať hodinky za ceny, za ktoré ste im povedali že ste ich kúpili. Upraveno 26. března 2014 uživatelem brumko
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se