Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dlužno dodat, že tam působí jako okrasa - na přesnost nemá vliv

Tipnul bych si, že na přesnost budou mít ty čínský turba asi tak srovnatelně nulovej vliv jako turba u hodinek od Pateku nebo JLC. Je to frajeřina a hezky se na to kouká, ale nic moc víc to nedělá. Tím spíš u hodinek náramkovejch.

To, že ty pateky s turbem jsou obecně přesnější než seagully s turbem, je daný spíš přesnějším samotným základem strojku než tím, že by ten jejich tourbillon byl kdovíjak efektivní:).

Odesláno

Jo, jsou to mechaniky s levnejma čínskejma strojkama...Číňani to uměj levně, podobný nebo stejný mechanický strojky najdeš i ve fejcích za pár dolarů.

Tourbillon v tom ale samozřejmě není, to jen provozovatelé trpěj demencí nebo záměrně klamou zákazníka (nicméně i pravej tourbillon čínský výroby se dá splašit za pár tisíc).

o tourbillonu už jsem něco četl, takže jsem nepředpokládal, že by tam byl. Ty mechanické strojky mne překvapily, ale čína umí všechno levněji. Myslel jsem, že by tam byl i fejkový strojek, jakože pár koleček na efekt a pod tím stejně quartz. 

Odesláno

Nicméně původně to přece nebyla jenom komplikace pro komplikaci ne ?

Původně to bylo určený do kapsáčů, který má člověk prakticky furt vertikálně zavěšený. Ovšem ani tam nevím, zda to mělo skutečně nějakej postřehnutelnej vliv.
Odesláno

http://aukro.cz/zajimave-nh-prim-auto-time-i4481685812.html

attachicon.gifVýstřižek.JPG

sem si poprskal monitor kafem, takovej neuvěřitelnej bastl :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

Ještě to měl nacpat do automatů, když je to Auto -Time

tak tohle zrovna neuvěřitelný bastl nebude. Ciferníky Autotime jsou černý, nemají datumovku a uchycení ciferníku ve strojku vychází s korunkou na trojce.

Datumdíra je tam udělaná před tiskem. Což znamená, že tohle vzniklo ve fabrice.

Do distribuční sítě to nešlo, lidová tvořivost zaměstnance Eltonu.

Odesláno

No a já si myslel, že někdo vzal cifernik, vyvrtal dirku na datum, pilníkem začistil a cifr nějak přibastlil ... pár podobných kousků jsem už viděl a jeden dokonce v igenech

posláno z Ťapky

Odesláno

Mě zase na té stránce levne-hodinky.net zaujal v sekci doplňky ten "luxusní kožený box na 12 ks hodinek" za 1.999 Kč, který vypadá naprosto totožně jako ten, který jsem si na jaře kupoval na e-bayi za cca. dvě stovky (samozřejmě si o nějaké hovězině nebo ruční práci může jen zdát, obyčejný koženkový noname box). Nasvědčovala by tomu i dodací lhůta "na objednávku, cca.1 měsíc". Holt, tak se vydělává...

Odesláno

Mě zase na té stránce levne-hodinky.net zaujal v sekci doplňky ten "luxusní kožený box na 12 ks hodinek" za 1.999 Kč, který vypadá naprosto totožně jako ten, který jsem si na jaře kupoval na e-bayi za cca. dvě stovky (samozřejmě si o nějaké hovězině nebo ruční práci může jen zdát, obyčejný koženkový noname box). Nasvědčovala by tomu i dodací lhůta "na objednávku, cca.1 měsíc". Holt, tak se vydělává...

To je snadné soudit, když jsi ho neviděl, píšou z hověziny a dávaj záruku 5 let, takže ceně bych se nedivil pokud to tak opravdu je,ale jak říkám, neviděl jsem ho nemám ho tak nemůžu soudit...

Odesláno

Taky jeden, který mě pobavil:

http://www.sbazar.cz/komisarborovic/detail/6892540-luxusni-panske-hodinky-omega-seamasterlimitovana-ediceskeleton-

Hlavně mě zaujala za "ušlechtilá odlehčená nerez ocel". Já popřád přemýšlel, proč jsou moje omegy tak těžké. Podle všeho mám fejk:-)

• Dát hlas 1
Odesláno

To je snadné soudit, když jsi ho neviděl, píšou z hověziny a dávaj záruku 5 let, takže ceně bych se nedivil pokud to tak opravdu je,ale jak říkám, neviděl jsem ho nemám ho tak nemůžu soudit...

To je fakt, že jsem ten box neviděl, ale vzhledem k jejich ostatní ryze čínské produkci by mě velice překvapilo, kdyby tam najednou dali kvalitní hand-made věc.

http://www.ebay.com/itm/6-10-12-Grid-Watch-Jewelry-Display-Storage-Box-Case-Bracelet-Tray-Faux-Leather-/390767500742?pt=UK_Jewellery_Watches_WatchAccessories_SpareParts_SM&var=&hash=item5afb8eddc6

Odesláno (upraveno)

Všechno jako na foto..... Bílý nebo tmavý cifr?  Minerální sklo v jedinečné kombinaci s nápisem saphire crystal na dýnku....... A za tu cenu, ne nekupte to..... a to má jěště v nabídce Hubloty a Chopardy a další....

http://aukro.cz/hodinky-tag-heuer-carrera-calibre-16-i4525599432.html

Upraveno uživatelem JZED
Odesláno (upraveno)

Mně se na těch TH nejvíc líbí ta pětka na číslici "55". A vůbec celý ciferník je velmi zajímavě zasazený do pouzdra. Asi to dělala noční směna:)

Upraveno uživatelem malda

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...