Dzos Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Primkám vůbec nerozumím, ale ten cifr je tak hnusně provedenej, že to musí být aftermarket. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Kam až moje primácké znalosti sahají, říkám že origo Prim je pouze pouzdro a strojek. Ostatní je Parexo. Nejhnusnější na tom číselníku je ten rádoby letecký znak, kde Číňani místo malého státního znaku v podobě českého lva se štítem na těle udělali nesmyslnou změť různě tvarovaných polí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 .. a věnec buřtů to je můj originál.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 https://ostatni.bazos.cz/inzerat/70219134/ROLEX-ORIGINAL-DATE-JUST-1955-1974.php Kdyby měl někdo zájem o "ORIGINÁL AUTOMATI KYVADLOVÉ HODINKY ROLEX" Samozřejmě ověření pravosti není problém. Já to snad někdy pro srandu zkusím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 https://ostatni.bazos.cz/inzerat/70219134/ROLEX-ORIGINAL-DATE-JUST-1955-1974.php Kdyby měl někdo zájem o "ORIGINÁL AUTOMATI KYVADLOVÉ HODINKY ROLEX" Samozřejmě ověření pravosti není problém. Já to snad někdy pro srandu zkusím...ten inzerát je česky nebo nějakým jiným jazykem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Vážně netuším...je to spíš k pláči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2017 Vážně netuším...je to spíš k pláči.tak to zcela jistě, komplet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin.L Odesláno 24. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2017 Úplne verná replika..:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 ale zase, to tě přece nenapadne, že Rolády za litr by snad nebyly pravé... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 https://ostatni.bazos.cz/inzerat/70219134/ROLEX-ORIGINAL-DATE-JUST-1955-1974.php Kdyby měl někdo zájem o "ORIGINÁL AUTOMATI KYVADLOVÉ HODINKY ROLEX" Samozřejmě ověření pravosti není problém. Já to snad někdy pro srandu zkusím...Jdu mu ze srandy napsat, jsem zvědavý na odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Jdu mu ze srandy napsat, jsem zvědavý na odpověď Odpověď :Dobrý den prosím zajímalo by mě kdo vám dal právo méně osvecovat z něčeho co nevíte jak vy si můžete být jisti že to je fejk. Já jsem ještě neviděl fejk s mechanickým strojkem a že to NEPOZNAL ANI 3. HODINÁŘSTVÍ A TO JE MĚLI OTEVŘENÉ. TO JSTE TEDY BOREC. MĚL BY JSTE SE ZAJÍMAT O VAŠI PŘÍTELKYNI OTO CO DĚLÁ V PRÁCI A NE O ZBYTEČNOST ECH TO HO SI VŠIMNETE ALE KDYBY VENKU NĚKDO VOLAL O POMOC TAK SI TO HO ANI NEVŠIMNETE CO . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkey Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 možná prodává fejky, ale smysl pro morálku mu nechybí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Ty blaho tak to je opravdu odpověď na pěst . Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Odpověď :Dobrý den prosím zajímalo by mě kdo vám dal právo méně osvecovat z něčeho co nevíte jak vy si můžete být jisti že to je fejk. Já jsem ještě neviděl fejk s mechanickým strojkem a že to NEPOZNAL ANI 3. HODINÁŘSTVÍ A TO JE MĚLI OTEVŘENÉ. TO JSTE TEDY BOREC. MĚL BY JSTE SE ZAJÍMAT O VAŠI PŘÍTELKYNI OTO CO DĚLÁ V PRÁCI A NE O ZBYTEČNOST ECH TO HO SI VŠIMNETE ALE KDYBY VENKU NĚKDO VOLAL O POMOC TAK SI TO HO ANI NEVŠIMNETE CO .Krátké hodnocení: Normální debilní č.rák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zbuddy Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 ten inzerát je česky nebo nějakým jiným jazykem? I jeho ostatní inzeráty na bazoši vynikají dysgrafií nebo spíš idiocií. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 ...nebo obojím. Tohle je fakt neskutečný. Tak co, Vojto1, sáhl ti aspoň do svědomí? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 ...nebo obojím. Tohle je fakt neskutečný. Tak co, Vojto1, sáhl ti aspoň do svědomí? :D Občas je to aukro fakt výkvět debility, a to ani nezmiňuji, že každý druhý (?) předmět je fejk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 To se pak není čemu divit. Lidi prostě shánějí peníze a je jim jedno jak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 To se pak není čemu divit. Lidi prostě shánějí peníze a je jim jedno jak.JJ, to tak bohužel je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2017 Má odpověd: Dobrý den, Jsem si tím naprosto jistý, z tohohle inzerátu jsme si ostatně na hodinářském fóru dělali legraci. Stačí porovnat fotky s originálem Jestli opravdu nějaký hodinář řekl, že je to originál, tak je to naprostý idiot a o hodinkách ví velké kulové. Myslím, že to víte moc dobře taky, ostatně zajděte si nechat pravost ověřit k AD Mechanických fejků jsou mraky. Tihle magoři prodávající fejk jako originál, mě jako fanouška hodinek dost štvou, ještě jednou jedná se o přečin..... a potom: A ještě jedna poznámka, takže Vy se tady snažíte o podvod v potencionální hodnotě převyšující 100 000,- Kč, ale já jsem idiot který si všímá zbytečností a taky z toho bystře usuzujete, že jsem neohleduplný ke svému okolí Smekám.Ještě jednou s pozdravem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se