Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Kam až moje primácké znalosti sahají, říkám že origo Prim je pouze pouzdro a strojek. Ostatní je Parexo. Nejhnusnější na tom číselníku je ten rádoby letecký znak, kde Číňani místo malého státního znaku v podobě českého lva se štítem na těle udělali nesmyslnou změť různě tvarovaných polí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

https://ostatni.bazos.cz/inzerat/70219134/ROLEX-ORIGINAL-DATE-JUST-1955-1974.php

Kdyby měl někdo zájem o "ORIGINÁL AUTOMATI KYVADLOVÉ HODINKY ROLEX"

Samozřejmě ověření pravosti není problém.

Já to snad někdy pro srandu zkusím...

ten inzerát je česky nebo nějakým jiným jazykem?  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Jdu mu ze srandy napsat, jsem zvědavý na odpověď :D

Odpověď :D :

Dobrý den prosím zajímalo by mě kdo vám dal právo méně osvecovat z něčeho co nevíte jak vy si můžete být jisti že to je fejk. Já jsem ještě neviděl fejk s mechanickým strojkem a že to NEPOZNAL ANI 3. HODINÁŘSTVÍ A TO JE MĚLI OTEVŘENÉ. TO JSTE TEDY BOREC. MĚL BY JSTE SE ZAJÍMAT O VAŠI PŘÍTELKYNI OTO CO DĚLÁ V PRÁCI A NE O ZBYTEČNOST ECH TO HO SI VŠIMNETE ALE KDYBY VENKU NĚKDO VOLAL O POMOC TAK SI TO HO ANI NEVŠIMNETE CO .

Odkaz ke komentáři

Odpověď :D :

Dobrý den prosím zajímalo by mě kdo vám dal právo méně osvecovat z něčeho co nevíte jak vy si můžete být jisti že to je fejk. Já jsem ještě neviděl fejk s mechanickým strojkem a že to NEPOZNAL ANI 3. HODINÁŘSTVÍ A TO JE MĚLI OTEVŘENÉ. TO JSTE TEDY BOREC. MĚL BY JSTE SE ZAJÍMAT O VAŠI PŘÍTELKYNI OTO CO DĚLÁ V PRÁCI A NE O ZBYTEČNOST ECH TO HO SI VŠIMNETE ALE KDYBY VENKU NĚKDO VOLAL O POMOC TAK SI TO HO ANI NEVŠIMNETE CO .

Krátké hodnocení: Normální debilní č.rák...

Odkaz ke komentáři

...nebo obojím. Tohle je fakt neskutečný. Tak co, Vojto1, sáhl ti aspoň do svědomí? :D :D :D

Občas je to aukro fakt výkvět debility, a to ani nezmiňuji, že každý druhý (?) předmět je fejk...

Odkaz ke komentáři

Má odpověd:

Dobrý den,

Jsem si tím naprosto jistý, z tohohle inzerátu jsme si ostatně na hodinářském fóru dělali legraci. Stačí porovnat fotky s originálem :D 

Jestli opravdu nějaký hodinář řekl, že je to originál, tak je to naprostý idiot a o hodinkách ví velké kulové. Myslím, že to víte moc dobře taky, ostatně zajděte si nechat pravost ověřit k AD :) Mechanických fejků jsou mraky. Tihle magoři prodávající fejk jako originál, mě jako fanouška hodinek dost štvou, ještě jednou jedná se o přečin.....

a potom:

A ještě jedna poznámka, takže Vy se tady snažíte  o podvod v potencionální hodnotě převyšující 100 000,- Kč, ale já jsem idiot který si všímá zbytečností a taky z toho bystře usuzujete, že jsem neohleduplný ke svému okolí :D

Smekám.

Ještě jednou s pozdravem.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...