Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

před 3 hodinami, Lookyn napsal:

Další expert, který si tvrdohlavě stojí za tím, že má originál :D

V případě zájmu přiložím naši e-mailovou komunikaci ;)

https://ostatni.bazos.cz/inzerat/180599585/hodinky.php

180599585.thumb.jpg.e6211ffbb320f8a1583d78ab031aa8af.jpg

180599585.thumb.jpg.b35807fe8e00ba671ad8dbe101f76b36.jpg

Obdivuju že máš sílu na tu komunikaci 🙂 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, Lookyn napsal:

Další expert, který si tvrdohlavě stojí za tím, že má originál :D

V případě zájmu přiložím naši e-mailovou komunikaci ;)

https://ostatni.bazos.cz/inzerat/180599585/hodinky.php

@nizkotucnytvaroh Fotograf to moc není, no :D

Dialog níže, omluvte prosím češtinu...

Já: Originál?

On: Ano jsou byl jsem u hodinare který mi potvrdil že jsou pravý a řekl mi i cenu .

Já: A to jste byl u hodináře, který má certifikát na opravy Breitling nebo to byl hodinář někde z vesnice, kde se prodávají Casio apod.? Jestli mě chcete přesvědčit o pravosti, tak vyfoťte čitelně a ostře hodinky zezadu, děkuji.

On: (poslal prázdný mail)

Já: Díky za prázdný e-mail, to mi bohužel moc nepomohlo...

On: Bohužel nejsem odborník přes hodinky hodinky jsem získal na vyklizecce v Německu zašel jsem snímá do Prahy ke zlatnictví a hodinarovy hodinar je prohlédl a sdělil mi že jsou pravý a mají cenu okolo 35.tisic tak jsem jse rozhodl že bych je prodal nebot moc hodinky nenosim jestli máte zájem mužem jse domluvit cena není pevná můj tel.XXX XXX XXX.

Já: A proč mi nepošlete foto hodinek zezadu neboli dýnko hodinek?

On: Co toje dinko foto poslu

Já: Vyfoťte prosím čitelně a ostře hodinky zezadu, děkuji.

On: Ok jsem tet venku dorazím domů a pošlu to     (následně poslal mail s fotkami dýnka, které přidal i do inzerátu)

Já: Tak tohle nechápu...
Když už jste s nimi byl v Praze, tak proč jste nezašel k Dušákovi nebo do Carollina?
Tohle je na první pohled jasný padělek...
Nechápu, co to bylo za "hodináře", když vám dokázal tvrdit, že tohle by měl být originál...

On: Zdravím nevím proč by mi lhal kupoval jsem od něho zlatý řetízek za 68.tisic chtěl mi odečíst 8.tisic s hodinek nechtěl jsem mu je dát za 8.tisic já nevím jestli jste odborník ale tohle co je prohlížel a cistil byl hodinar a zlatnik na domě velkou ceduli a doma měl pěknou dílnu na opravu hodinek a výrobu zlata tak nevím ty který jste mi doporučil neznám.

Já: Tak hlavně, aby byl ten zlatý řetízek opravdu zlatý 😄
Jestli zlatu rozumí stejně jako hodinkám, tak bych měl obavy... Jestli se bavíme o tom, že neznáte Dušáka ani Carollinum jako dva největší autorizované dealery a autorizované servisy značky Breitling v Praze a je pro vás erudovanější někdo s velkou cedulí na domě, tak se asi nadále nemáme o čem bavit...

On: Helete je vidět že o hodinky nemáte zájem řetízek je zlatý mám k němu i papír a zlatu rozumím mám pomalu kilo zlata kupuju pořád zlato. hodinkam nerozumím to jsem už psal a jestli jsou pravý nebo ne to mi je i jedno až je bude někdo chtít tak sním zajdu kam bude chtít nebo je vyměním za něco to mi je jedno nespím na penězích těch mám dost protože makám a bez práce nejsou koláče to asi víte nebo ne????

Já: Já o ně zájem mám a jestli jste ochoten zajít k Dušákovi nebo do Carollina, tak jsem pro a pokud tam potvrdí pravost, tak je od vás koupím.

Takže se domlouváme, že příští týden zajdeme společně na ověření pravosti :D Docela se těším na ty obličeje v servisu, ať už půjdeme k Dušákovi nebo do Carollina :D

Odkaz ke komentáři

Pobavilo 😁 mít trpělivost louskat co ti odepisuje bych chtěl mít 😁doufám a držím palce ať to dopadne ta schůzka, pak dej určitě vědět 😁si borec 

Odkaz ke komentáři

Nestálo by mi za můj čas si s ním dopisovat, natož někam chodit a dělat ze sebe hlupáka. Protože ať chceš nebo ne, za hlupáky budete oba.

Upraveno uživatelem shewcza
Odkaz ke komentáři

Ta nálepka "Amorkův výběr" tomu dodává ještě větší grády 😁

Odkaz ke komentáři

Tak tohle mi už jako pro zasmání nepřijde. Co s tím? Kontaktovat oficiálního distributora ať to řeší, nebo prostě dojít na policii a sám podat trestní oznámení. Pokud je to náhodou někdo odsud, měl by s tím hodně rychle skončit. https://www.manomod.cz/seiko-datejust-mod-wimbledon-dial-2/?variantId=829

Tohle totiž není ani mod, když jsou v tom strojky NH.

To je regulérní fake a někdo si na tom založil živnost.

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Jiří Sedlák napsal:

Tak tohle mi už jako pro zasmání nepřijde. Co s tím? Kontaktovat oficiálního distributora ať to řeší, nebo prostě dojít na policii a sám podat trestní oznámení. Pokud je to náhodou někdo odsud, měl by s tím hodně rychle skončit. https://www.manomod.cz/seiko-datejust-mod-wimbledon-dial-2/?variantId=829

Seika a Rolexy v jednom 😀

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Tak už jenom ten popis je na výstavu:-) 

"Máte na výběr z OYSTER/JUBILEE žemínků."

"Naše velké doporučení pro co nejlepší požitek z hodinek je volba průhledného zadního krytu. Díky tomu se můžete kochat živým srdcem tohoto úchvatného kousku."

to prostě nejde odolat 🙂

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Napiš Jiřímu Štencekovi z Helveti, je jeden z mála distributorů o kterém si myslím, že by s tím chtěl a mohl něco dělat.

Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

No tvl, to je peklo Blijikmalej.png.5d244343a02024408eb79310158bb2b6.png

před 5 hodinami, childe napsal:

Seika a Rolexy v jednom 😀

No jo, něco takovýho: https://forum.chronomag.cz/topic/138331-humor/?do=findComment&comment=2990505

Odkaz ke komentáři

Ono to ocividne neni zadny cesky maly podvodnicek... Vzhledem k tomu, ze uplne stejne nebo hodne podobne schema stranek a produktu, vcetne fotek, lze najit i v jinych zemich, tak to bude nejspis nejaky vetsi zastresujici obchod. Mozna primo cinan. Kazdopadne, protoze to ma logo Seika, tak je to jednoznacne padelek a meli by na to vlitnout celnici. I kdyz pochybuji, ze bude mit prodejce velky sklad hodinek v tom panelaku, kde ma sidlo firmy.

Odkaz ke komentáři

Onehdá mě Barber vyzdvihoval nějaké tadyty blbosti ohledně replik, pak nadhodil cenu 20-30k, tak jsem se mu marně snažil vysvětlit, proč nepřišetřit třeba na B z druhé ruky, které ho při jejich nošení nebudou pálit na ruce 😅...

Odkaz ke komentáři

před 25 minutami, Jeronimo napsal:

..... Možná toho bude do večera víc. :) 

a6d31a9b-a21b-49e2-bb36-5807f05924ac.jpg

….”nechcu nosit mesta” 😂 to jsou hlody… asi se originály nosí jen doma, na horách a na vesnici, dobré vědět..

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, PetrSefl napsal:

….”nechcu nosit mesta” 😂 to jsou hlody… asi se originály nosí jen doma, na horách a na vesnici, dobré vědět..

Jojo, přesně tak. Je to dost složité. Tolik podmínek a ještě se musíš stát klientem. :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...