Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Tyhle hodinky mě dnes udeřily

http://www.aukro.cz/item584064385_seiko_pr...sklo_23900.html

a to jsem na Aukru často - a tedy zvyklý na lecos... Myslíte že si někdo opravdu koupí věc za 15 t od člověka, který nabízí své zboží sloganem "V Aukru prodáváme jenom original vysoce kvalitní značkové zboží a vyslovně se distancujeme od prodejců s plagijaty, kopijemy a všeho pdobného." ???

"Alles Gute" :speak_cool:

Prodejce je z Nemecka - Darmstadtu, tak asi proto ty chyby a postovne za 300Kc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

"Alles Gute" :speak_cool:

Prodejce je z Nemecka - Darmstadtu, tak asi proto ty chyby a postovne za 300Kc.

Shodou okolností se mě na ně v pátek ptal jeden známý.

Zvláští, že v Německu se na ebay prodávají za cca 10k. :) Maj to ale divnej kurz.

Odkaz ke komentáři

Tyhle hodinky mě dnes udeřily

http://www.aukro.cz/item584064385_seiko_pr...sklo_23900.html

a to jsem na Aukru často - a tedy zvyklý na lecos... Myslíte že si někdo opravdu koupí věc za 15 t od člověka, který nabízí své zboží sloganem "V Aukru prodáváme jenom original vysoce kvalitní značkové zboží a vyslovně se distancujeme od prodejců s plagijaty, kopijemy a všeho pdobného." ???

Docela bych chtěl umět německy tak, jako on umí česky. Zřejmě to bude někdo, kdo má české kořeny, ale už je dlouho mimo ČR. Tenista Lendl po pár letech v Americe taky hledal česká slova.

Hodinky jsou v pořádku a proti ČR za dobrou cenu, klidně si je kup.

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odkaz ke komentáři

No já teda nevim. Ten člověk dělá hodně zvláštní chyby, spíš jako dyslektik a propadlík k tomu než jako dlouho v cizině žijící emigrant pan Janda (viz "O mě") tedy samozřejmě bez urážky ;-) Já tím chtěl spíš demonstrovat, jak (aspoň mě) může špatně psaný inzerát odradit od koupě.

Mimochodem, jaks z té z netu stažené fotky poznal, že hodinky "jsou v pořádku"?

Docela bych chtěl umět německy tak, jako on umí česky. Zřejmě to bude někdo, kdo má české kořeny, ale už je dlouho mimo ČR. Tenista Lendl po pár letech v Americe taky hledal česká slova.

Hodinky jsou v pořádku a proti ČR za dobrou cenu, klidně si je kup.

Odkaz ke komentáři

Kdo mi TOHLE vysvetli? :eek:

(Povsimnete si predevsim vydrazene ceny...)

Tohle je fakt případ. Já jsem tu dražbu dvakrát bonzoval a nic. Navíc je prodávající pěkný šmejd, obchoduje jen s hodinkami, kupuje/prodává nářadí, cibule, součástky, takže dobře ví, co prodává.

Aukro je prostě pořád jen partička kšeftařů, provize je holt provize.

Odkaz ke komentáři

Pánové, případně dámy, že vás ty aaukro aukce tak rajcujou...

Vždyť je na zemi tolik milých věcí, zkuste jít probouzející přírodou, poslouchat fejky ptáky, čichat otvírající se zemi...

Ten kupující Rybushka si koupil troje primky, nářadí a jedny číňany, ať si to ve zdraví užije. :notworthy:

Upraveno uživatelem kejklik
Odkaz ke komentáři

No já teda nevim. Ten člověk dělá hodně zvláštní chyby, spíš jako dyslektik a propadlík k tomu než jako dlouho v cizině žijící emigrant pan Janda (viz "O mě") tedy samozřejmě bez urážky ;-) Já tím chtěl spíš demonstrovat, jak (aspoň mě) může špatně psaný inzerát odradit od koupě.

Mimochodem, jaks z té z netu stažené fotky poznal, že hodinky "jsou v pořádku"?

Prodejce na sebe uvedl plnou adresu i s telefony a jménem. Stejnojmenná firma skutečně existuje. Zavolej si tam, ať máš jistotu. Uvádí, že dodá mezinárodní záruční list (oražený) a účet. Už od něj koupilo skoro 100 lidí a všichni byli spokojeni.

Že by zrovna tebe chtěl ošidit o 14.000Kč, to se mi nechce věřit :)

Na ebay jsou stejné hodinky o 40% levněji, tedy mi jeho cena nepřijde nijak neuvěřitelná.

A fotky z netu? Jestli je fotka dýnka přelepeného folií z netu, to nevím. Myslím ale, že podobně vyfotit to není problém. Mrkni někdy na ebay, jak kvalitně profi prodejci fotí hodinky.

Odkaz ke komentáři

Podle toho, co Rybushka nakupoval předtím, to asi bude jen kolegiální příhoz v klanu fejkařů při čekání na kavku. Ledaže by před tím nákupem utrpěl mozkovou příhodu, pak se mu tímto omlouvám.

Vždyť koupil jen několikery Primky a něktré i dost draho.

Kde vidíš, že si fejkaři zvedají kredit? Vždyť si navzájem nikdy nic neprodali...

Já fakt žasnu, jaké konstrukce tady vymýšlíte :suicide_anim:

Odkaz ke komentáři

Já jsem tu dražbu dvakrát bonzoval a nic. Navíc je prodávající pěkný šmejd, obchoduje jen s hodinkami, kupuje/prodává nářadí, cibule, součástky, takže dobře ví, co prodává.

Aukci jsem také 2x hlásil a nic...

Shodou okolností prodejce znám - byl jsem si u něj před časem osobně vyzvednout vydražené Orienty. Starší pán, nádherná sbírka kapesních "špindlovek", pár krásných kousků nástěnných hodin. Nechápal jsem, když jsem viděl, co začíná prodávat - vypadalo to, jako by někde našel klíče od vietnamského stánku a vše, co v něm bylo, začal hrnout na Aukro. Napsal jsem mu mail, zda ví, o co se jedná a odpověděl, že je to "pozůstalost po příbuzném pošťačky", že se v náramkových nevyzná a že už nic takového na Aukro raději dávat nebude...

Tímto se nikoho nezastávám, určitě pána ani neomlouvám - naopak mi to přijde pro kupujícího laika docela past, když už nemůže věřit ani "renomovanému" prodejci a "znalci", byť v jiných typech hodinek.

Odkaz ke komentáři

No ne že by plná adresa v Darmstadtu a fakt, že nějaká firma existuje zaručovalo, že hodinky nejsou fake... Ale jo, asi je to v pohodě, na e-bay koukávám, samozřejmě. Ale já ty hodinky stejně nechci, jsou ošklivý :cool02: Mě na nich zaujal ten neuvěřitelně psanej průvodní text, prostě když budu prodávat (pravý) hodinky za 14t a nebudu si jistej češtinou, dám to někomu skouknout, řekl bych... Toť vše.

Prodejce na sebe uvedl plnou adresu i s telefony a jménem. Stejnojmenná firma skutečně existuje. Zavolej si tam, ať máš jistotu. Uvádí, že dodá mezinárodní záruční list (oražený) a účet. Už od něj koupilo skoro 100 lidí a všichni byli spokojeni.

Že by zrovna tebe chtěl ošidit o 14.000Kč, to se mi nechce věřit :)

Na ebay jsou stejné hodinky o 40% levněji, tedy mi jeho cena nepřijde nijak neuvěřitelná.

A fotky z netu? Jestli je fotka dýnka přelepeného folií z netu, to nevím. Myslím ale, že podobně vyfotit to není problém. Mrkni někdy na ebay, jak kvalitně profi prodejci fotí hodinky.

Odkaz ke komentáři

Podle toho, co Rybushka nakupoval předtím, to asi bude jen kolegiální příhoz v klanu fejkařů při čekání na kavku. Ledaže by před tím nákupem utrpěl mozkovou příhodu, pak se mu tímto omlouvám.

Nejsem fejkař :gun_bandana: Jen jsem zblbnul. Omluva se přijímá :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Excelentní výběr převážně zlatých cibulí na Aukru.

Akorát mu tam přihazují pořád stejní nováčci. :blush02: Jako třeba: "prokurista1", "156-423", "James-Blake", atd.

Upraveno uživatelem Kamil
Odkaz ke komentáři

Co říkáte na tyto hodinky: http://www.aukro.cz/item594273063_raritni_...akem_skoda.html

Fotku jsem si půjčil z odkazu.

post-3398-1238440802.jpg

Nějak se mi nezdá to vyryté logo Škoda,tenhle typ loga se používal asi později.

Soudím tak podle tohoto webu.

http://www.i-magazin.cz/view.php?nazevclan...anku=2006050049

I když v popisu aukce vlastně prodejce nepíše nic o tom, že logo je stejně staré s hodinkami.

EDIT:Oprava odkazu.

Upraveno uživatelem honza1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...