Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

"Přikládam foto originálu za 153730 tís. dolaru" - to je fakt masakr tyhle aukce :lol2:

A vona ta cena originálu "za 153730 tís. dolaru" je taky slušná.

Cela ta aukce je hnus, ale tohle prece neni tak uplne mimo - ceny neznam a nechce se mi hledat, ale Becka s tourbillonem radove desetitisice USD asi stat budou, myslim, ze retail cena pres 100K USD neni uplne nerealna...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To už snad ani není k smíchu... :gun_bandana: Další obdarovaný Omegama PO (dokonce chronografy s "oranžovou korunkou"), který je po půl roce nechce. Popis strašný, model asi fakt raritní ("ukazatelé dnů v týdnu, ukazatelé 24 hodinového časového režimu , ukazatel mesícu v roce..."), fotky - dal asi vše, co mu našel vyhledavač po zadání slova Omega.

http://aukro.cz/item627404387_luxus_hodink...an_hip_hop.html

Upraveno uživatelem ricous
Odkaz ke komentáři

Tak to je fofr - před cca 15 minutami jsem upozornil Aukro a tyhle skvělý Omegy jsou fuč. A jindy tam nechají věci...

Na co jsi je upozornil? Na chybejici originalni fotografii? To se pozna hned a tak to smaznou. Pokud ale oznamis plagiat tak to je asi slozitejsi (pokud to prodejce sam neprizna).

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
To se pozna hned a tak to smaznou. Pokud ale oznamis plagiat tak to je asi slozitejsi (pokud to prodejce sam neprizna).

To bych neřekl. Dcera prodávala originální oblečení, někdo upozornil na fake (prý to dělají samotné firmy). Aukro po ní chtělo doklad o koupi, který už neměla. Tak jí to smázli a přitom to žádný fake nebyl.

Odkaz ke komentáři

Jo, někdy jsou bdělí. Prodával jsem panel k autorádiu (který mi kdysi ukradli i bez panelu), od koruny!, a za dva dny mi to smázli s tím, že nemám originál faktury :o Tak jsem jim napsal cosi o tom, že by si spíš měli hledět očividných fejků mezi hodinkami, noži apod.

Odkaz ke komentáři

Na co jsi je upozornil? Na chybejici originalni fotografii? To se pozna hned a tak to smaznou. Pokud ale oznamis plagiat tak to je asi slozitejsi (pokud to prodejce sam neprizna).

Jo, jak píšeš - místo upozornění na "fake" jsem poprvé použil upozornění na chybějící origo fotku. Teď tam ten filuta ty svoje zázraky vyfotí a pak mu to jen tak nesmáznou.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...