Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dnes mi z celnice dorazily Seiko 5 SRP423. Je to z té výroční edice 50 s pětkou na vteřinovce.

Hodinky mají kalibr 4R36, mají hacking, dají se natahovat korunkou a mají krásnou pětku na korunce a hezké logo na dýnku :)

foto?

Odesláno (upraveno)

Jedna rychlá, až mi bude líp, udělám hezkou :)

post-12585-0-43001000-1394133615_thumb.jpg

Upraveno uživatelem noviisek
Odesláno

Jedna rychlá, až mi bude líp, udělám hezkou :)

:mobile: paráda, užívej si jich a ať hezky slouží!

Odesláno

Tak jsem byl v novém Koscomu a docela se polepšili s výběrem pětek. Dříve měli doslova pár modelů základních oblekovek se 7S26 a dnes už se to trochu rozrostlo. Že by se blýskalo na lepší časy?

Odesláno

Tak jsem byl v novém Koscomu a docela se polepšili s výběrem pětek. Dříve měli doslova pár modelů základních oblekovek se 7S26 a dnes už se to trochu rozrostlo. Že by se blýskalo na lepší časy?

A co ceny?když jsem tam byl naposled tak ceny nemeli moc zajimave.

Odesláno

kéž by. Ale jestli chtějí mít základní model pětek za trojku, tak je to zase o ničem

Odesláno

Tak jsem včera pustil dál do světa svoje první automaty. Určitě mi budou časem chybět. 

DsZ2DrS.jpg

Budou ti chybět :-). Ale těším se na ně, moc

Odesláno

No, tak zase až taková pecka to tedy není. Já tedy tu pepsi lunetu nemusím tak nějak obecně, nicméně s tím černým cifrem se to ještě jakžtakž dá. Tohle je pro mě nuda.

Já pepsi rád :-) :-)

post-27504-0-64901200-1394264894_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

hm, tu luminiscenci na všech modelech SRP se 4R36 prostě šiděj, ve srovnání s původními seiko5 sports. a možná, že na monstrech (nové vs. staré) je to podobně - rád bych viděl skutečné srovnání.

ty moje pětky viz. výše svítí dostatečně celou noc, ale lumi vrstva v ručkách je tenčí a jakoby průsvitná a nedosahuje takové svítivosti jako třeba na babysumech SNZF..

Upraveno uživatelem lub
Odesláno

Jak to ti kluci japonští dělají?

Naposledy seřizováno na sv. Štěpána 26.12. léta páně 2013. Doufám, že mi nezarezne korunka. (v pozadí presnycas.org)

attachicon.gifseiko5.JPG

Pořád beze změny. Od 26.12.2013 bez seřizování.

post-32939-0-20608700-1395267037_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...