Arthur N. Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Odesláno 2. září 2018 Nickolas:jsem po 15letech v Chorvatsku, rodina chtela trajektem a nejblize byl Hvar, jinak jsme ubytovany na pevnine ve vesnicce Marušiči a pohoda neskutecna
nickolas Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Odesláno 2. září 2018 Aha, vejlet Par nas tady na Hvar jezdi pravidelne. Ty malinke zatoky, par domku, par lidi, klid na plazi i kolem. Jizni strana ostrova bez vody (pouze z nadrzi) a elektriny (pouze ze solaru, takze bez AC) laka vetsinou podobne natury, takze na idiota narazis jednou za pet let
DavidLC Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Odesláno 2. září 2018 Jj, souhlas a jedny pětky v takové zátoce
HondzaX Odesláno 4. září 2018 Nahlásit Odesláno 4. září 2018 Take neco prihodim :-) Ty ciselniky, navic za ty peníze, prostě nemaj chybu
husokachna Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Poprvé jsem viděl SNZH53 na téhle fotce v jednom článku, vizte níže, a tady jsem se přesvědčil, že jsou to asi fakt nejhezčí Pětky, že jim kůže sluší a že je musím mít. Přijde mi, že bráno čistě vzhledem se tady poměr cena/výkon limitně blíží maximu. Jen mám dotaz - na creationwatches mají verzi SNZH53K1 a SNZH53J1. Je v nich rozdíl v barvě, nebo jsou to verze pro různé trhy? Popřípadě, existuje SNZH53 ve více barevných odstínech, nebo (což si myslím já), je tohle přesné označení těch krásných "modrásků"?
husokachna Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Poprvé jsem viděl SNZH53 na téhle fotce v jednom článku, vizte níže, a tady jsem se přesvědčil, že jsou to asi fakt nejhezčí Pětky, že jim kůže sluší a že je musím mít. Přijde mi, že bráno čistě vzhledem se tady poměr cena/výkon limitně blíží maximu. Jen mám dotaz - na creationwatches mají verzi SNZH53K1 a SNZH53J1. Je v nich rozdíl v barvě, nebo jsou to verze pro různé trhy? Popřípadě, existuje SNZH53 ve více barevných odstínech, nebo (což si myslím já), je tohle přesné označení těch krásných "modrásků"?Tak abych do toho vnesl ještě trochu zmatku, tak na skyewatches mají fotky opačně než na creationwatches, u každých je navy blue a fotky vypadají úplně jinak, tak jsem z toho jelen. Můžu poprosit místní majitele modrých SNZH53 o přesný název modelu?Díky.
shaggy Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 (upraveno) To J by malo oznacovat iba to, ze boli vyrobene v Japonsku. K boli vyrobene mimo Japonska.A cislo za J/K tusim oznacuje typ/farbu naramku. Upraveno 5. září 2018 uživatelem shaggy
Zmrzlinar Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 Rozdíl není jen v tom, kde to bylo vyrobeno, ale AFAIK i pro jaký trh je to určeno. Pořídil jsem si SNZG15J1 a názvy dnů jsem měl mimo anglických v arabštině. Pak jsem kupoval 2 měsíce zpátky přesně tyto Pětky, co chceš, na Amazonu (https://www.amazon.de/dp/B0041LG08U/ref=pe_3044161_185740101_TE_item_image, nechtěl jsem řešit placení a zdržení kvůli clu) verzi bez přídomku J nebo K (nebo jsem si ji nevšiml) a mám názvy dnů v angličtině a španělštině.
nooski Odesláno 8. září 2018 Nahlásit Odesláno 8. září 2018 SNZH53 jsou modré, SNZH57 černé se zlatou, SNZH51 bílé, SNZH55 černé se stříbrnou. Modrásci jsou krásné hodinky a díky modrému sunburst ciferníku a vypouklému sklu dokážou být hodně zajímavé. Černo zlaťáky mají taky svoje kouzlo, ale chybí jim sunburst, ciferník je čistě černý.
StugIII Odesláno 10. září 2018 Nahlásit Odesláno 10. září 2018 Jako fakt asi je musím mít:-) :-* zrejme černo zlate a světlou kůži..
Shane001 Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Odesláno 9. října 2018 (upraveno) Mám prosbu, určitě se tu už někde řešilo, ale nemůžu to najít Jde zaměnit cifr z SNZG13 za SNZG17 ?Líbí se mi ta lumi na číslech, ale černé hodinky ne. Děkuji za nasměrování Upraveno 9. října 2018 uživatelem Shane001
pebe Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Odesláno 9. října 2018 Mám prosbu, určitě se tu už někde řešilo, ale nemůžu to najít Jde zaměnit cifr z SNZG13 za SNZG17 ?Líbí se mi ta lumi na číslech, ale černé hodinky ne. Děkuji za nasměrování jasně že jdepsal jsem i do Koscomu a asi by to šlo zrealizovat. Napiš jim a uvidíš
Arthur N. Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Odesláno 10. října 2018 Hodinky za par babek v Japan verzi moc rad nosim.
Hardslimer Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Odesláno 11. října 2018 Rád bych pořídil tyto krasavce, ale nějak mi nejdou k nim ty ručky.Daly by se sehnat ručky z modelu SNZH53 a přehodit je?
máchal Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Odesláno 17. října 2018 Ahoj všem tady! Tak už jsem taky 5kař. Nikdy jsem hodinky nenosil, snad jsem pro začátek vybral dobře...
Zmrzlinar Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Odesláno 17. října 2018 Skvělé sladění barev i stylu! Ahoj všem tady!Tak už jsem taky 5kař. Nikdy jsem hodinky nenosil, snad jsem pro začátek vybral dobře...
orol Odesláno 17. října 2018 Nahlásit Odesláno 17. října 2018 (upraveno) Rád bych pořídil tyto krasavce, ale nějak mi nejdou k nim ty ručky.Daly by se sehnat ručky z modelu SNZH53 a přehodit je? Daly.Občas jsou na ebaji. Upraveno 17. října 2018 uživatelem orol
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se