Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nickolas:jsem po 15letech v Chorvatsku, rodina chtela trajektem a nejblize byl Hvar, jinak jsme ubytovany na pevnine ve vesnicce Marušiči a pohoda neskutecna

Odesláno

Aha, vejlet ;) Par nas tady na Hvar jezdi pravidelne. Ty malinke zatoky, par domku, par lidi, klid na plazi i kolem. Jizni strana ostrova bez vody (pouze z nadrzi) a elektriny (pouze ze solaru, takze bez AC) laka vetsinou podobne natury, takze na idiota narazis jednou za pet let ;)

Odesláno

Poprvé jsem viděl SNZH53 na téhle fotce v jednom článku, vizte níže, a tady jsem se přesvědčil, že jsou to asi fakt nejhezčí Pětky, že jim kůže sluší a že je musím mít. Přijde mi, že bráno čistě vzhledem se tady poměr cena/výkon limitně blíží maximu. 

Jen mám dotaz - na creationwatches mají verzi SNZH53K1 a SNZH53J1. Je v nich rozdíl v barvě, nebo jsou to verze pro různé trhy? Popřípadě, existuje SNZH53 ve více barevných odstínech, nebo (což si myslím já), je tohle přesné označení těch krásných "modrásků"?

post-23089-0-40652000-1536138725_thumb.jpg

Odesláno

Poprvé jsem viděl SNZH53 na téhle fotce v jednom článku, vizte níže, a tady jsem se přesvědčil, že jsou to asi fakt nejhezčí Pětky, že jim kůže sluší a že je musím mít. Přijde mi, že bráno čistě vzhledem se tady poměr cena/výkon limitně blíží maximu. 

Jen mám dotaz - na creationwatches mají verzi SNZH53K1 a SNZH53J1. Je v nich rozdíl v barvě, nebo jsou to verze pro různé trhy? Popřípadě, existuje SNZH53 ve více barevných odstínech, nebo (což si myslím já), je tohle přesné označení těch krásných "modrásků"?

Tak abych do toho vnesl ještě trochu zmatku, tak na skyewatches mají fotky opačně než na creationwatches, u každých je navy blue a fotky vypadají úplně jinak, tak jsem z toho jelen. 

Můžu poprosit místní majitele modrých SNZH53 o přesný název modelu?

Díky.

Odesláno (upraveno)

To J by malo oznacovat iba to, ze boli vyrobene v Japonsku. K boli vyrobene mimo Japonska.

A cislo za J/K tusim oznacuje typ/farbu naramku.

Upraveno uživatelem shaggy
Odesláno

Rozdíl není jen v tom, kde to bylo vyrobeno, ale AFAIK i pro jaký trh je to určeno. Pořídil jsem si SNZG15J1 a názvy dnů jsem měl mimo anglických v arabštině. Pak jsem kupoval 2 měsíce zpátky přesně tyto Pětky, co chceš, na Amazonu (https://www.amazon.de/dp/B0041LG08U/ref=pe_3044161_185740101_TE_item_image, nechtěl jsem řešit placení a zdržení kvůli clu) verzi bez přídomku J nebo K (nebo jsem si ji nevšiml) a mám názvy dnů v angličtině a španělštině.

Odesláno

SNZH53 jsou modré, SNZH57 černé se zlatou, SNZH51 bílé, SNZH55 černé se stříbrnou.

Modrásci jsou krásné hodinky a díky modrému sunburst ciferníku a vypouklému sklu dokážou být hodně zajímavé.

WiY12I0.jpg

QJFZPz4.jpg

sXl0CP6.jpg

605Z70Q.jpg

4b4XGog.jpg

QwleSSQ.jpg

Černo zlaťáky mají taky svoje kouzlo, ale chybí jim sunburst, ciferník je čistě černý.

3VpHbyB.jpg

• po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Mám prosbu, určitě se tu už někde řešilo, ale nemůžu to najít :(

Jde zaměnit cifr z SNZG13 za SNZG17 ?

Líbí se mi ta lumi na číslech, ale černé hodinky ne.

Děkuji za nasměrování

897a1e67a830918d0c8c33e0d5bf83ec.jpg

Upraveno uživatelem Shane001
Odesláno

Mám prosbu, určitě se tu už někde řešilo, ale nemůžu to najít :(

Jde zaměnit cifr z SNZG13 za SNZG17 ?

Líbí se mi ta lumi na číslech, ale černé hodinky ne.

Děkuji za nasměrování

jasně že jde

psal jsem i do Koscomu a asi by to šlo zrealizovat. Napiš jim a uvidíš

Odesláno (upraveno)

Rád bych pořídil tyto krasavce, ale nějak mi nejdou k nim ty ručky.

Daly by se sehnat ručky z modelu SNZH53 a přehodit je?  :helpsmilie:

Daly.

Občas jsou na ebaji.

Upraveno uživatelem orol

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...