miro_mt Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Nikdy som neriesil vodotesnot na 5kach. Mal som trojo a boli so mnou vsade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Musím říct, že pocit nedostatečnosti stran WR s nima vůbec nemám. I když je určitě namáčet neplánuju (mám na to jiný kousky) tak jsem naopak klidnej kdyby k něčemu došlo, právě proto, že je spousta členů vystavila vodním radovánkám bez ztráty kytičky (což samozřejmě neznamená, že by zrovna do mého kousku nenateklo). Každopádně za ty prachy jim toho člověk hodně odpustí (shitózní tah, WR)... na druhou stranu ten krásnej sunburst cifr, aplikovaný indexy se skvělou lumi... furt na ně musím koukat a ty přechody ze světla do tmy jsou něco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Co se tyce celkoveho dojmu a zpracovani cifru tak jsou o nekolik trid vys nez treba mako xl. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Co se tyce celkoveho dojmu a zpracovani cifru tak jsou o nekolik trid vys nez treba mako xl. Sent from my iPhone using TapatalkTo je věc názoru, strojek rozhodně ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Strojek asi ne. Jen rikam ze se mi hladky cifr snxs libi mnohem vic nez hrubsi struktura cifru u mako xl. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 No však. Mé racio dobře ví, že 30m stačí bohatě. Ale červík kurva jedna hlodá. Stejně jsem měl pouzdra 38 mm SNKL.... a to je na mne málo. SNZG se 42 mm je to pravé. A to 100m je bonus. Nemám puzení jít výš. Ani hlouběji. Našel jsem ten level kde se cítím fakt docela dobře. (Ne sto metrů pod hladinou, nejsem žakyvkustó... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 No přesně, ten červík je sviňa! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 dnes zase na CHLMF and POPA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 No pěkné ! Mám radost, že je zase takhle vidím, já věděl, že jinde se jim dostane víc zážitků. Vrchol těch mejch je dřepnout někde v kavárně, srkat kafíčko a cucat zákusek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 (upraveno) Začaly se mi číslovat řádky, co jsem zase kde zmáčkl. Upraveno 7. března 2020 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Tak ctím téma ne? Měl jsi vydržet až do pětky ;o)Já to dorazím 4.5. Ufff , Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Pohoda.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Jojo. Bottle caps jsou jedním z vrcholů designu SEIKO. Se začalo ukazovat. Ararat tomu docela sedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Obycejne Petky a delaji mi velkou radost. Kor fcil (po upgrade do cestiny) jsou opet neustale na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 7. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2020 Jo. Dobrý. To jsem si ani nevšiml. Kdo by na Araratu taky hledal soba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 HondzaX má v prodejní sekci překrásnou kolekci pětek na prodej. Jen oči přecházejí, velká krása.Chodím se tam dívat jak do galerie, škoda, že to asi brzo vyprodá a bude výstavě konec. Každopádně díky, vystavovateli ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Předchozí příspěvek Mr. Datla mne inspiroval k následující reakci. Vzhledem k aktuálnímu nastavení uzavřených prodejních vláken vlastně nebude možné fotky dohledat, rozhodl jsem se odložit jich několik sem - snad to nebude vadit. Jako první sem hodím aktuálně ty, které jsem před prodejem čerstvě nafotil. Následující sada pak obsahuje i fotky, které jsem zatím v inzerátu nepoužil (ale použiju v rámci aktualizačního UPu). Fotky stojej za starou bačkoru, ale jako dokumentační materiál by to mohlo posloužit. Tak tedy: SNKG35J1: SNKK69J1: SNKL35J1: SNK821J1: SNXS75J1: SNXS755J1: SNK603: SNK631J1 (aka Tin Tin): SGEF59J1: SNZG35J1: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Jó, to bylo v pradávných časech. Staré umění výroby hodinových ručiček pro Seika 5-kyod té doby téměř upadlo v zapomnění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cedric Odesláno 25. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2020 Dobrý den, chtěl bych Vás požádat o radu.Přítelkyně má hodinky Seiko SNXE91K, viz obrázek a chtěla by k nim pořídit kožený řemínek. Ten řemínek musím být u pouzdra zúžený. Nevíte, kde by se dal pořídit? Děkuji. s úctou Ced Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se