mlsoun1 Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 Menší okruh kolem domu,neboť se ctyrnohym miláčkum nikam nechce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 16. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2021 Piatkové piaťkove zelené hulky Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2021 Nedělní kousek,respektive víkendový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 21. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2021 shower time Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 24. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2021 Sunbuřt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 25. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2021 Dcera je spokojená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 Dneska jsem byl v obchodě a čuměl do vitríny na Seiko 5 a nestačil jsem se divit. 3 z 5 kusů měly na 6 hodině posunutý index, z toho dva velmi výrazně Takže to není smůla když na někoho taková vada vyjde, ale spíš standard. Napsalo se tady o tom už dost, ale pořád mi to do hlavy nejde. Kouř když to člověk vidí a nedá jen na pomluvy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel87 Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 před 2 hodinami, papun napsal: Dneska jsem byl v obchodě a čuměl do vitríny na Seiko 5 a nestačil jsem se divit. 3 z 5 kusů měly na 6 hodině posunutý index, z toho dva velmi výrazně Takže to není smůla když na někoho taková vada vyjde, ale spíš standard. Napsalo se tady o tom už dost, ale pořád mi to do hlavy nejde. Kouř když to člověk vidí a nedá jen na pomluvy. Jestli k výrobě 5tek, jakožto low-end řady, přistupují jako k organizaci olympiady, tak se tomu ani nedivím. Třeba se dělníci mstí, že musí vyrábět právě tohle. Kde je pověstný smysl pro detail? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 Víc bych pochopil, kdyby měli problém s kalibrem, kde je hafo pidi součástek. A ne to zdrbat na finále, jde si stačí jen pohlídat osazení, případně potisk krouzku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 Aspoň poznáte originál od fejku: u něj to sedí přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venclik Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 Nové pětky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 Staré pětky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venclik Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 před 3 minutami, Lacifer napsal: Staré pětky Tak ještě jednou nové v míň červeném světle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 před 4 minutami, venclik napsal: Tak ještě jednou nové v míň červeném světle Výzva přijata, ještě jednou staré, ale míň červenou už neumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lidoma Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 Ahoj, Nikde jsem to nenašel. Neví někdo, proč na Seiko 5 Sport, je na vteřinové ručičce lumi na opačné straně, než je ukazován čas? Je to matoucí. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
venclik Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 před 3 hodinami, Lacifer napsal: Výzva přijata, ještě jednou staré, ale míň červenou už neumím OK tak teda remíza jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července 2021 před 4 hodinami, Lidoma napsal: Ahoj, Nikde jsem to nenašel. Neví někdo, proč na Seiko 5 Sport, je na vteřinové ručičce lumi na opačné straně, než je ukazován čas? Je to matoucí. Díky. Neni to jen ciste u Sportu. Jine sporty maji lumi klasicky, je to vec designu. Matouci je to do te chvile, nez si uvedomis, ze zejmena po tme je funkci vterinovky ukazat, ze hodinky jedou, nez neco merit. Naopak mi prijde elegantnejsi, kdyz je lumi na opacne strane-mam pak pocit vyvazeni vterinovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Japonský mrňouskové, přemýšlel jsem kam to odložit, jestli do vintage nebo do rodinek nebo do malých hodinek, nakonec asi sem když je tam těch pětek nejvíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lidoma Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 před 12 hodinami, ggrand napsal: Neni to jen ciste u Sportu. Jine sporty maji lumi klasicky, je to vec designu. Matouci je to do te chvile, nez si uvedomis, ze zejmena po tme je funkci vterinovky ukazat, ze hodinky jedou, nez neco merit. Naopak mi prijde elegantnejsi, kdyz je lumi na opacne strane-mam pak pocit vyvazeni vterinovky. Díky za odpověď. Já v tom hledal něco hlubšího. Nějaký Seiko fígl, na který nemůžu přijít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 1. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se