Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tyhle mam uz asi 20 let.

8b7dafc48a3dccf4bbc9ea8f1e0b6232.jpg

Tady se potvrzuje absolutní nadčasovost tohohle pouzdra s různými variantami číselníku se dělá už od 70. let... Já ty své sice už nenosím, ale líbí se mi pořád :)

Odesláno (upraveno)

Pěkný :)

a já stále sleduju přesnost u 7R36, za měsíc + 5 vteřin, až je budu prodávat bude to nějak takhle: Prodám rok stará Seika, přesnost SLEDOVÁNA a za rok udělaly 3 SEKUNDY ( :) stejně mě víc bavěj vteřiny) do plusu.

post-17935-0-90194200-1467291765_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Návštěvník Mav.
Odesláno

Už se to tu asi psalo, ale 7S36 je hodně povedený kalibr, který je asi dlouhou tradicí vyladěný, že se často vejde i do COSC už z výroby bez dalšího seřizování.

Mám dva strojky 7S36 a jeden 4R35 (který by snad měl být lepší).

Oba 7S36 chodí -2s a +5s a ten 4R35 dělá až +18s. Pořád si říkám, že se ten 4R35 snad ještě zaběhne. No uvidíme. Každopádně nelituju, že jsem dal u Sport 5 potápek přednost vzhledu před kalibrem 4R35 a vybral SNZF15K1 radši než SRP557K1 nebo SRP553K1. Potřeboval bych asi křížence (strojek a velikost ze SRP a vzhled ze SNZF).

Odesláno

Pěkný :)

a já stále sleduju přesnost u 7R36, za měsíc + 5 vteřin, až je budu prodávat bude to nějak takhle: Prodám rok stará Seika, přesnost SLEDOVÁNA a za rok udělaly 3 SEKUNDY ( :) stejně mě víc bavěj vteřiny) do plusu.

attachicon.gif1.jpg

Hahaha, chápu :D :D 

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

SNKM47 Prve patky, fotene iba mobilom na skusku aj na remeni.

ty jsou supr a na řemeni ještě líp vyzní.

Odesláno

Tak bychom to mohli trochu oživit.

Stále si užívám svých prvních automatů Seiko SNK 803 , day to day hodinky...Před časem jsem je spároval s opuštěným Hirschem Liberty a v mých očích si to sedlo jak p. na h , doporučuji tyhle menší SNKčka spýrovat s výrazně prošitým a tlustým řemínkem , uvidíte sami.. Dostaly nové jméno  -půlnoční úplněk - a denně se s nimi těším.

post-30377-0-46753400-1474481289_thumb.jpg

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak bychom to mohli trochu oživit.

Stále si užívám svých prvních automatů Seiko SNK 803 , day to day hodinky...Před časem jsem je spároval s opuštěným Hirschem Liberty a v mých očích si to sedlo jak p. na h , doporučuji tyhle menší SNKčka spýrovat s výrazně prošitým a tlustým řemínkem , uvidíte sami.. Dostaly nové jméno  -půlnoční úplněk - a denně se s nimi těším.

Ahoj, zrovna přemýšlím nad kůží pro moje snzg13 a liberty se mi líbí. Co taková voda nebo časté nošení, smrdí řemen? Nejsem zrovna ten co sedí věčně v suchu :)

Odesláno

Ahoj, zrovna přemýšlím nad kůží pro moje snzg13 a liberty se mi líbí. Co taková voda nebo časté nošení, smrdí řemen? Nejsem zrovna ten co sedí věčně v suchu :)

Ja mám presne SNZG13 na Hirsch Liberty hnedom. Je to kvalitný remienok, taky robustnejší.

Pomerne rýchlo chytá patinu už len od slnka. Voda na novom remienku mi zanechávala takmer okamžite tmavšie škvrny. Nosil som ho aj cez leto, občas som ho pretrel vlhkou handrou a nesmrdel.

Tu máš foto, ako vyzeral nový a postupne ako stmavol.

post-38073-0-56713700-1476338053_thumb.jpg

post-38073-0-83279100-1476338506_thumb.jpg

Odesláno

Ja mám presne SNZG13 na Hirsch Liberty hnedom. Je to kvalitný remienok, taky robustnejší.

Pomerne rýchlo chytá patinu už len od slnka. Voda na novom remienku mi zanechávala takmer okamžite tmavšie škvrny. Nosil som ho aj cez leto, občas som ho pretrel vlhkou handrou a nesmrdel.

Tu máš foto, ako vyzeral nový a postupne ako stmavol.

To vypada moc dobre. Mam radsi tmavou kuzi nez svetlou. Na kuzi mam osvedceny sno seal, sice po nem vic tmavne, ale jako konzervant je super. Diky za fotky. Jeste jedna otazka. Sila 5mm je dost, takze je to cejtit? Jsem zvykly na zulu.

Odesláno

To vypada moc dobre. Mam radsi tmavou kuzi nez svetlou. Na kuzi mam osvedceny sno seal, sice po nem vic tmavne, ale jako konzervant je super. Diky za fotky. Jeste jedna otazka. Sila 5mm je dost, takze je to cejtit? Jsem zvykly na zulu.

Hodinkam to vizuálne sadne, nie je to moc podľa mňa.

Pocitovo mi to osobne nevadí a to zo spodnej strany má prakticky 10mm, lebo mám tenkú ruku a remienok zapnutý na druhej najmenšej dierke :D Cítim, že mám niečo na ruke, ale je to taký príjemný pocit, nie je to ťažké na ruke alebo nemotorné.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...