Mischa80 Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Odesláno 30. června 2016 Tyhle mam uz asi 20 let. Tady se potvrzuje absolutní nadčasovost tohohle pouzdra s různými variantami číselníku se dělá už od 70. let... Já ty své sice už nenosím, ale líbí se mi pořád
Daemonultimate Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Odesláno 30. června 2016 (upraveno) Pěkný a já stále sleduju přesnost u 7R36, za měsíc + 5 vteřin, až je budu prodávat bude to nějak takhle: Prodám rok stará Seika, přesnost SLEDOVÁNA a za rok udělaly 3 SEKUNDY ( stejně mě víc bavěj vteřiny) do plusu. Upraveno 30. června 2016 uživatelem Daemonultimate
John_Lenon Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Odesláno 30. června 2016 Ak sa nemýlim, tak strojček 7S36 má toleranciu -20 až +40s za deň. Takže by si mal byť v normeDíky, aspoň vím na čem jsem.
Návštěvník Mav. Odesláno 30. června 2016 Nahlásit Odesláno 30. června 2016 Už se to tu asi psalo, ale 7S36 je hodně povedený kalibr, který je asi dlouhou tradicí vyladěný, že se často vejde i do COSC už z výroby bez dalšího seřizování.Mám dva strojky 7S36 a jeden 4R35 (který by snad měl být lepší).Oba 7S36 chodí -2s a +5s a ten 4R35 dělá až +18s. Pořád si říkám, že se ten 4R35 snad ještě zaběhne. No uvidíme. Každopádně nelituju, že jsem dal u Sport 5 potápek přednost vzhledu před kalibrem 4R35 a vybral SNZF15K1 radši než SRP557K1 nebo SRP553K1. Potřeboval bych asi křížence (strojek a velikost ze SRP a vzhled ze SNZF).
Fade Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Odesláno 1. července 2016 Pěkný a já stále sleduju přesnost u 7R36, za měsíc + 5 vteřin, až je budu prodávat bude to nějak takhle: Prodám rok stará Seika, přesnost SLEDOVÁNA a za rok udělaly 3 SEKUNDY ( stejně mě víc bavěj vteřiny) do plusu. 1.jpgHahaha, chápu :D
Dslabak Odesláno 5. července 2016 Nahlásit Odesláno 5. července 2016 Modrasci na Vysočině mezi boruvkami jako doma Odesláno z mého SM-J500F pomocí Tapatalk
Marcus Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 včera jsem je vzal do hospody na pivo a dnes jsem si trochu zablbnul s prismou. pořád mé oblíbené pětky.
Daemonultimate Odesláno 30. července 2016 Nahlásit Odesláno 30. července 2016 Opravdu jsem napsal R, když vím, že tam je S? Napsal, ale v každym případě od 2. června je odchylka bez nastavování aktuálně nula. V noci udělaj - 1 až -2 a přes den, jak se dotáhne pérovník, to doženou. A stále jsou modrý , dobrý pracanti.
5etter Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Odesláno 19. září 2016 Vlákno Seiko 5 nějak umřelo. To už jste si všichni nakoupili ty hnusný želvy? Tak popojedem Další fotky u mně .
Edifice562 Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Odesláno 21. září 2016 SNKM47 Prve patky, fotene iba mobilom na skusku aj na remeni.ty jsou supr a na řemeni ještě líp vyzní.
Edifice562 Odesláno 21. září 2016 Nahlásit Odesláno 21. září 2016 Tak bychom to mohli trochu oživit.Stále si užívám svých prvních automatů Seiko SNK 803 , day to day hodinky...Před časem jsem je spároval s opuštěným Hirschem Liberty a v mých očích si to sedlo jak p. na h , doporučuji tyhle menší SNKčka spýrovat s výrazně prošitým a tlustým řemínkem , uvidíte sami.. Dostaly nové jméno -půlnoční úplněk - a denně se s nimi těším.
Simon Alexander Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Odesláno 13. října 2016 Tak bychom to mohli trochu oživit.Stále si užívám svých prvních automatů Seiko SNK 803 , day to day hodinky...Před časem jsem je spároval s opuštěným Hirschem Liberty a v mých očích si to sedlo jak p. na h , doporučuji tyhle menší SNKčka spýrovat s výrazně prošitým a tlustým řemínkem , uvidíte sami.. Dostaly nové jméno -půlnoční úplněk - a denně se s nimi těším.Ahoj, zrovna přemýšlím nad kůží pro moje snzg13 a liberty se mi líbí. Co taková voda nebo časté nošení, smrdí řemen? Nejsem zrovna ten co sedí věčně v suchu
3RYCK Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Odesláno 13. října 2016 Ahoj, zrovna přemýšlím nad kůží pro moje snzg13 a liberty se mi líbí. Co taková voda nebo časté nošení, smrdí řemen? Nejsem zrovna ten co sedí věčně v suchu Ja mám presne SNZG13 na Hirsch Liberty hnedom. Je to kvalitný remienok, taky robustnejší.Pomerne rýchlo chytá patinu už len od slnka. Voda na novom remienku mi zanechávala takmer okamžite tmavšie škvrny. Nosil som ho aj cez leto, občas som ho pretrel vlhkou handrou a nesmrdel. Tu máš foto, ako vyzeral nový a postupne ako stmavol.
Simon Alexander Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Odesláno 13. října 2016 Ja mám presne SNZG13 na Hirsch Liberty hnedom. Je to kvalitný remienok, taky robustnejší.Pomerne rýchlo chytá patinu už len od slnka. Voda na novom remienku mi zanechávala takmer okamžite tmavšie škvrny. Nosil som ho aj cez leto, občas som ho pretrel vlhkou handrou a nesmrdel.Tu máš foto, ako vyzeral nový a postupne ako stmavol. To vypada moc dobre. Mam radsi tmavou kuzi nez svetlou. Na kuzi mam osvedceny sno seal, sice po nem vic tmavne, ale jako konzervant je super. Diky za fotky. Jeste jedna otazka. Sila 5mm je dost, takze je to cejtit? Jsem zvykly na zulu.
Simon Alexander Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Odesláno 13. října 2016 Když už jsme u těch Japonců. Pětky a ecosolvent inkjet od Rolandu v plném nasazení.
3RYCK Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Odesláno 13. října 2016 To vypada moc dobre. Mam radsi tmavou kuzi nez svetlou. Na kuzi mam osvedceny sno seal, sice po nem vic tmavne, ale jako konzervant je super. Diky za fotky. Jeste jedna otazka. Sila 5mm je dost, takze je to cejtit? Jsem zvykly na zulu. Hodinkam to vizuálne sadne, nie je to moc podľa mňa.Pocitovo mi to osobne nevadí a to zo spodnej strany má prakticky 10mm, lebo mám tenkú ruku a remienok zapnutý na druhej najmenšej dierke Cítim, že mám niečo na ruke, ale je to taký príjemný pocit, nie je to ťažké na ruke alebo nemotorné.
Simon Alexander Odesláno 13. října 2016 Nahlásit Odesláno 13. října 2016 No, budu to muset zkusit. Jsem takovej, ze kdyz mi to nesedne, jsem schopen to resit dokud nejsem spokojeny . Asi proto ze jsem puntickar hlavne u sebe. Taky mam slabou ruku a toho centimetru se desim.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se