AndyAaron Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 Pekne, klasika. Ale obavam se, ze jedna Seika na Seikokota nestaci. Kriteria jsou mnohem narocnejsi...
kopis Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 Pekne, klasika. Ale obavam se, ze jedna Seika na Seikokota nestaci. Kriteria jsou mnohem narocnejsi... Díky. A obávám se, že to teprve začíná...
Jiří_99 Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 Tak, už i já jsem seikokot:)) jsou super!Téda, ty máš ale vošklivý budíky. A podle toho jak sou veliký se vsadím, že maj těžký ručičky. V tom ani baterka dlouho nevydrží.. :-)
siwi Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 A kolik Seik je třeba k přijetí mezi seikokoty?
Frostie Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 A kolik Seik je třeba k přijetí mezi seikokoty? 15 až 24 v různých stádiích věku
AndyAaron Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 Jak rika Frostie. Navic neni i podminka mit pak uz jen Seiko? Ja par Seiko uz mel, ale do Seikokota mam jeste daleko...
Frostie Odesláno 24. února 2017 Nahlásit Odesláno 24. února 2017 Jak rika Frostie. Navic neni i podminka mit pak uz jen Seiko? Ja par Seiko uz mel, ale do Seikokota mam jeste daleko...Myslím, že jen Seiko ne, abys měl ještě nějakou reflexi k porovnání. I když pak už ovšem stejně nemůžeš mít jiný názor, než že Seiko je best...
Pavel Janík Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 Zdravím všechny nadšence, chci vás poprosit o radu: Ještě jsem neměl žádné automaty a líbí se mi pětky se 7s26, ale trochu váhám, jsem zvyklej nosit sportovní quartzky. 1) Jak tento kalibr snáší hrubší zacházení? Jízda na kole v lehčím terénu, manuální práce atd.2) Stačí je nosit +- 6 hodin denně k dostatečnému nátahu (do druhého dne)? Díky za odpovědi
AndyAaron Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 K tomuhle tematu tu najdes i samostatne vlakno Obecne toho snese dost, ale zas ne uplne vse. Kolu bych se asi vyhnul, pokud nejedes po hladkem asfaltu. To stejne sekani dreva a kopani krompacem. Prani a umyvani nadobi to snese, zalezi, co myslis manualni praci Jinak ne, ze by to ten strojek nedal, ale davkrat dobre mu to nedela.
Pavel Janík Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 Hledal jsem to vlákno ale nic no neva.. i tak díky..
tano Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 (upraveno) Hledal jsem to vlákno ale nic no neva.. i tak díky.. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/30078-přesnost-7s26/page-24#entry1871795 A http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/86657-jaké-otřesy-vydrží-automaty/page-7 Upraveno 26. února 2017 uživatelem tano
AndyAaron Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 Diky Tano@Pavel Janik jsem byl na mobilu a to se desne blbe linkuje...
tano Odesláno 26. února 2017 Nahlásit Odesláno 26. února 2017 Diky Tano@Pavel Janik jsem byl na mobilu a to se desne blbe linkuje...Jasny chlapi, ja teda jedu jen na mobilu
Mornix Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Odesláno 27. února 2017 Pánové, všiml jsem si toho teprve včera, i když hodinky mám už asi půl roku, ale myslíte si, že to půjde u hodináře nějak poladit? Jedná se o hodinovou ručičku, která ukazuje trochu šejdrem. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Panchart Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Odesláno 27. února 2017 To bych neskousnul, mě tyhle detaily strašně rozčilujou, když neseděj jak maj a to jsou to "J" ale myslim si, že pro hodináře to bude sranda, co záruka?
ggrand Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Odesláno 27. února 2017 Když jsem se nedávno jednoho člena ptal, v čem vidí přidanou hodnotu magického písmenka J, měl jsem namysli přesně tohle, stejně jako nerovnoměrně nanesenou lumi na ručkách a jiné zvěrstva.Jinak pro hodináře by to nemusel být problém. Jen je tu asi milion věcí, které může pokazit. Od poškrábaní dýnka,ciferníku, po opatlání skla ze vnitř atd. Jinými slovy hodně štěstí.Když už to budeš mít u někoho, doporučuju posunout hodinovou ručičku tak, aby se datum začalo překlápět o půlnoci a ne už ve 22, jak je v originálu. Tohle dělám dycky, když to jde. Do půlnoci funguju a občas mě to mátlo, kterého teda vlastně je.
Mornix Odesláno 27. února 2017 Nahlásit Odesláno 27. února 2017 Kupováno na ebay od maníka z Tokya. Mezinárodní záruku na to nemám. Asi to k hodináři kvůli tomu neponesu, vždyť jsem si toho půl roku nevšiml, tak se budu dál tvářit, že to nevidím. :-) Spíš mě zajímalo, zda se to dá vůbec opravit, kdybych je někdy v budoucnu nesl do servisu kvůli něčemu jinému.
5etter Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 ...tak se budu dál tvářit, že to nevidím...Tak tohle bych nezvládl. To by byl začátek konce hodinek v mé hodinkovnici a už bych přemýšlel, jak to do prodejního inzerátu popsat, aby to kupující zbytečně moc neodrazovalo
travex Odesláno 28. února 2017 Nahlásit Odesláno 28. února 2017 Do inzerátu by se mohlo dostat, že v určitých úhlech je poznat, že ručka nelícuje s indexy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se