Bushman Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 No, popravdě, jsem z nich vyléčenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Taky jsem je okukoval a dostavilo se zklamání, horší parametry než SKX a vyšší cena, další nudné kancldivery. Tak jsem pořídil 3x klasiku a mám po starostech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Jj, kde jsou ty časy kdy např. pořádný pětkový sporty stály cca 210 dolarů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Lucid: ale to je veliká krása... Cifr a ručky zejména, takové "denní svícení" - (nesnáším ručky se šipkama. a ty se rozlezly po pětkách jak mor...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 1. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2020 Jsou všude. Bohužel jejich noční čitelnost ve srovnání s obyč ručkama mě vůbec nepřesvědčila. Naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelez Odesláno 13. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2020 Z bazaru za 300,- (pravda, musel jsem jim věnovat také trochu času). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 Zvláštní, jak se člověk stejně vrací ke kouskům, se kterýma začínal. Měl jsem je asi 4-5 let zpátky, ale tehdá mi vydržely asi měsíc protože mi přišly malý a tak jsem je prodal. Dnes mi přijdou úplně akorát. Asi jsem do nich musel dozrát a tehdy ještě nebyl správnej čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 Já to říkám ale furt. Jsou to dobré, solidně udělané hodinky (nejsou odbyté víc, než daleko vyšší generace ze stejné stáje)Kdyby byla varianta "Extra 5" nebo tak s tahem z plnými články a plnými koncovkami, nebudu mít potřebu pohlížet jinam. ?. aha .... už mi to došlo ? tak asi tahy plecháčky 4ever Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Já to vnímám dost podobně, jen místo plecháčku, kterej mi až tak nevadí, bych od nich chtěl WR 100. Hardlex by uvolnil místo safíru a byl bych do konce života šťastnej... no jo, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Stejnej pripad. Byly na me strasne maly, tak sly dal do sveta. A tu wr100 bych taky uvital. Je mozny, ze jsem nekde videl, ze se daji pretesnit na wr50? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chloupek Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 je to možný ... z Pražského hodinářství jsem měl na pětkách safír, jiné tesnění a tlakovku na WR50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 SNXS77 i v továrním setupu zvládnou v pohodě i bazén s potopením ke dnu, toho bych se nebál. Pokud jsou těsnění v pořádku, hlavně to v korunce, a je korunka zasunutá, neměly s tím problém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Jojo vim ze uz se to tu resilo. A nekdo tu psal ze bazen, sprcha, more bez problemu. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Já vím, že to skousnou, ale stejně, ruku na srdce, hupsnete v klidu do moře na koupačku s WR 30 na ruce? Já teda ne. Furt vidím to varování, že hodinky s touhle WR se mají i umyvadlu vyhýbat velkým obloukem. Ve vodě s nima na ruce by mě furt kálel ten pocit, že možná to vydrží, možná taky ne. Prostě dát jim důstojnou WR by si podle mě zasloužily, páč jinak sou vážně parádní. Upgrade sklíček a tahů je už věc jiná a je většinou už na každém z nás, co kdo bude, nebo nebude chtít. Ale WR, tu si moc na koleni nenatuním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Taky bych s tim do vody nelez. Pod WR 100 nejdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 jako mit za zly oblekovkam ze nemaj vodotesnost potapek. hosi, nevim nevim. notabene kdyz spravnej chronomagor ma potapek plnou kabelu zejo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 WR se vždycky hodí, oblekovky- neoblekovky. Nikdy nevíš, kde může člověk neplánovaně skončit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 Já vím, že to skousnou, ale stejně, ruku na srdce, hupsnete v klidu do moře na koupačku s WR 30 na ruce? Já teda ne. Furt vidím to varování, že hodinky s touhle WR se mají i umyvadlu vyhýbat velkým obloukem. Ve vodě s nima na ruce by mě furt kálel ten pocit, že možná to vydrží, možná taky ne. Prostě dát jim důstojnou WR by si podle mě zasloužily, páč jinak sou vážně parádní. Upgrade sklíček a tahů je už věc jiná a je většinou už na každém z nás, co kdo bude, nebo nebude chtít. Ale WR, tu si moc na koleni nenatuním.Je vidět, že nemáš žádné praktické zkušenosti s Frostie testem, který tyto pětky absolvovaly bez závad - koupání v moři, skoky do vody, plavání. Samozřejmě, neodpovídá to oficiální tabulce, nicméně ji s úspěchem překračuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 ...Furt vidím to varování, že hodinky s touhle WR se mají i umyvadlu vyhýbat velkým obloukem. Ve vodě s nima na ruce by mě furt kálel ten pocit, že možná to vydrží, možná taky ne. Prostě dát jim důstojnou WR by si podle mě zasloužily, páč jinak sou vážně parádní...Prostě to tak vidím dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 20. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2020 A máš recht. Pocit je totiž to nejdůležitější. Nikdo tě nedonutí, abys tomu uvěřil. I proto jsem poslal dvoje pětky do světa. I když jsem neplánoval jít s nimi do vody, to vědomí nedostatečnosti ve mně hlodalo čím dál tím víc. Teď mám pětky Sport a jsem v pohodě. 100m. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se