ismit Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 hm... taky slušný pětečky :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 Když už jsou tu ta videa, já bych to viděl asi takhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 před 1 hodinou, filo-boxer napsal: Líbí se mi to. Nové pětkové logo má šmrnc, to staré je konečně pryč, sluší jim to na kovu, kůži i hadru. Když i bude rovně armovák, tak super. Souhlasím. Perfektní počin. Logo ve mě uzrálo a líbí se mi moc. Chápu ty emoce tady, ale toto nejsou hodinky pro většinu z nás. Pokud by lidi začali kupovat toto místo tuny fashion brandů, tak budu spokojený. A že Seiko "zprznilo" SKX design a dělají je v růžovém zlatu - chápu brek fanoušků. Z pohledu businessu to Seiko trefilo do černého. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 ... no to jo ... a teď už nezbývá, než začít vyrábět spodky s nápisem Seiko na gumě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 10. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2020 ... tak Seiko, zejména Seiko 5 by právě měla být pro většinu ( i z nás ). Pětky si donedávna koupil i ten, co by se s nějakýma pětkama nemusel vůbec zaobírat ( třeba finančně ). Ale koupil si je, páč to bývaly hezký, kvalitní a zajímavý hodinky... Tady doufám, že snad ta kvalita aspoň trochu zůstala, když už je teda napříč tolik změn... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 14. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2020 Staré dobré klasické pětky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzonynek Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Tak po měsíci mi konečně dorazily... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 Dobrá volba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzonynek Odesláno 19. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2020 před 2 hodinami, 5etter napsal: Dobrá volba! Díky, naživo se mi líbí ještě víc, než na eshop fotkách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 21. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2020 Singapurske otloukanky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Nový vlákno pro SKX/5 furt nic, budu to pro vás muset udělat sám, tvl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 sakra, proč s nima tady provokuješ. komu tim prospěješ, co? mně zbyly akorát voči pro pláč. takový krásný pětečky, a já debil je prodám takovýmu chuligánovi pokérovanýmu :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 22. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2020 Nechápu, jak jsi je mohl prodat. Taková nerozvážnost! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2020 hm, tak to vidíš, pokérovanej, ale pětky suprový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 23. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 po dlouhé době na ruce seiko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 Pamatuju časy, kdy jsi nosil hezké pětky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 Lin vypadají dobře :-)Odesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 před 3 hodinami, 5etter napsal: Pamatuju časy, kdy jsi nosil hezké pětky neser ..no, aspoň mám dospělou velikost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se