lub Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 ale ještě se tě Peťo musim pochlubit, před chvílí mi přišel trailmaster, který má přesně to, co potřebuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 24. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2020 Výborně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzonynek Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 Ahoj, nevim zda jsem zvolil spravne vlakno, ale tyka se to petek, tak snad jo. Dnes jsem po cca dvou tydnech vzal na ruku petky a nemoh jsem je zaboha rozebehnout. Kroutil jsem s nima, natahoval korunku, machal rukou... Az jsem se na to vykaslal a nechal je na ruce par hodin, po kterych se rozjely. Stalo se mi to poprve u Seiko automatu, vzdy stacilo parkrat s nima hejbnout a jelo to... To bych prezil, ale od te doby delaji cca 5 minut do minusu kazdou hodinu. Co se s nima mohlo stat behem te doby, co lezely v supliku? Je fakt, ze mezitim doslo ke stehovani z mesta do mesta, ale zachazel jsem s krabici, ve ktere se nachazely, s nejvetsi opatrnosti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 před 18 minutami, dzonynek napsal: Ahoj, nevim zda jsem zvolil spravne vlakno, ale tyka se to petek, tak snad jo. Dnes jsem po cca dvou tydnech vzal na ruku petky a nemoh jsem je zaboha rozebehnout. Kroutil jsem s nima, natahoval korunku, machal rukou... Az jsem se na to vykaslal a nechal je na ruce par hodin, po kterych se rozjely. Stalo se mi to poprve u Seiko automatu, vzdy stacilo parkrat s nima hejbnout a jelo to... To bych prezil, ale od te doby delaji cca 5 minut do minusu kazdou hodinu. Co se s nima mohlo stat behem te doby, co lezely v supliku? Je fakt, ze mezitim doslo ke stehovani z mesta do mesta, ale zachazel jsem s krabici, ve ktere se nachazely, s nejvetsi opatrnosti... No co, dlouho si je nenosil, tak třeba v nich olej zatuhnul. Pokud nemáš vrtič, tak je zkus mít na ruce pár dnů zda se neumoudří. Nepíšeš, co je to za model: jsou to vintážky, současný model? Byly již někdy na servisu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 Akoze za 2 tyzdne ztuhne olej?? To snad nie!Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 Sry, ty dva týdny jsem přehlédl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzonynek Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 před 1 hodinou, lucid napsal: No co, dlouho si je nenosil, tak třeba v nich olej zatuhnul. Pokud nemáš vrtič, tak je zkus mít na ruce pár dnů zda se neumoudří. Nepíšeš, co je to za model: jsou to vintážky, současný model? Byly již někdy na servisu? Sry, jsou to snk361, dorazily cca pred mesicem ze Skywatches... Servis jsem nikdy neresil, vrtic nemam... Ponosim dneska a zitra no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 před 40 minutami, dzonynek napsal: Sry, jsou to snk361, dorazily cca pred mesicem ze Skywatches... Servis jsem nikdy neresil, vrtic nemam... Ponosim dneska a zitra no... Tak to pak ano: pokud se neumoudří, pak je zkus poslat na opravu do Koscomu. Skywytches je na seznamu oficiálních prodejců, takže pokud máš doklady, měla by to být oprava v rámci záruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzonynek Odesláno 13. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2020 před 2 hodinami, lucid napsal: Tak to pak ano: pokud se neumoudří, pak je zkus poslat na opravu do Koscomu. Skywytches je na seznamu oficiálních prodejců, takže pokud máš doklady, měla by to být oprava v rámci záruky. Dobre, diky za radu. Jsem trochu klidnejsi, kdyz vim, ze je nemusim posilat zpet do Singapuru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzonynek Odesláno 17. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2020 Tak hodinky bezely necele dva dny a od stredy se nerozebehly... Rotor se sotva otoci, kdyz s nima pohybuji... Myslel jsem si, ze vemu hodinky zitra do Koscomu, ale kdyz jsem nasel karticku, tak nesedi serial number ani rok porizeni... Hodim to asi teda k nejakymu lokalnimu hodinari, kdyz vlastne ani nemam zadny potvrzeni o zaruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 Naživo to je fajn, nejsem cílovka, ale proč ne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 Ta plastičnost cifru je super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Emiliano: jsou boží, nejsme fanda tahu, ale ciferník je dokonalý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 před 1 hodinou, nooski napsal: Emiliano: jsou boží, nejsme fanda tahu, ale ciferník je dokonalý. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 @Emiliano Nejen plastičnost cifru. Tak nějak to všechno zapadá. @DavidLC nakonec i nové pětky začínají vypadat docela k světu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 Do budoucna bych chtěl do sbírky pořídit ještě automaty a momentálně jsem se díval na model Seiko 5 Sports SRPE67K1 https://www.helveti.cz/seiko-5-sports-srpe67k1 Barva případně tah ještě vybraný nemám, ale spíše mě zajímá jestli tento model je v pohodě všeobecně. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 před 5 hodinami, sodekcz napsal: @Emiliano Nejen plastičnost cifru. Tak nějak to všechno zapadá. Díky. Na to, co stály, jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 21. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2020 před 9 hodinami, nooski napsal: Emiliano: jsou boží, nejsme fanda tahu, ale ciferník je dokonalý. Tak přidám ještě jednu starší na kůži. Lepší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 (upraveno) @papun - Je to entry level u SEIKO, přezbrojili v řadě pětek, dali nový design. Na oťukání s automatem v pohodě, pokud ti vyhovuje aktuální design. O strojcích SEIKO v nižší třídě se tady něco psalo. Když budeš počítat, že na vteřinu přesně ti nepůjdou a mohou mít každý den trošku jinou odchylku, můžeš s nimi nadělat hodně parády. Upraveno 22. července 2020 uživatelem sodekcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se