DavidLC Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 http://www.chrono24.cz/seiko/5-silver-dial-stainless-steel-world-cities-ladies-watch-srp365--id2324392.htm?SEARCHSTATS_BRAND_ID=&SEARCHSTATS_MATERIAL_ID=&SEARCH_REGION_ID=&STARTSEARCH=Hledat&braceletMaterial=&caseMaterials=&countryIds=&dosearch=true&gender=1402&manufacturerIds=&maxAgeInDays=&movementTypes=1&priceFrom=&priceTo=&query=&searchexplain=false&sortorder=1&watchCategories=&watchTypeId=U&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm Toto je ono.D
Lamiczka Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 (upraveno) V 19. 3. 2013 v 20:24, DavidLC napsal: že by teď Tak se nakonec našel vhodný kandidát - tak to gratuluju a ať dělají radost. Hlavně je znova neztratit EDIT: Teď jsem se dostal o 2 stránky zpět a zjistil jsem, že to je nález původních ztracených pětek, tak o to větší gratulace. Dobře, že jsi se neunáhlil s tím nákupem, byla by to škoda, když poctivě čekali, až je zase najdeš... V 22. 3. 2013 v 19:30, yossarian napsal: Tak nakonec jsem našel i malé Pepsi - SNZF27K1 Pepsi jsou pro mě asi nejhezčí baby suma, pokud se manželce budou líbit tak směle do nich... Upraveno 22. března 2013 uživatelem Lamiczka
DavidLC Odesláno 22. března 2013 Nahlásit Odesláno 22. března 2013 Díky, to si neumíte představit tu radost, jak vyjeli z tý tašky, tak jsem na ně jen zíral jak solnej sloup. Chci si je spíš pošetřit a nosit jiné váhal jsem mezi http://www.bodying.sg/seiko-watches-snzd65j1/watches/38603 a těmito a ty to asi vyhrají ( pár stránek zpět jsou hezky nafocené) http://www.bodying.com/seiko-seiko-5-sports-snzg65j1/watches/22995 a s ženou to ještě proberem. Konečně bude mít pořádný PĚTKY!!
Lamiczka Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Odesláno 23. března 2013 V 22. 3. 2013 v 22:45, DavidLC napsal: .... Konečně bude mít pořádný PĚTKY!! všechny ženský chodí na plastiku a nakonec stačí SEIKO Já jsem ženě taky jedny koupil. Chtěla pořád nějaký pánský "oblekovky" s bílým cifrem. Do teď měla quarzky od casia, tak tohle bude posun kupředu. Co mi ale na nich trochu vadí je spona tahu, která není moc dobře vyřešená. Dávám odkaz přímo na prodejní vlákno, kde jsem je bral, snad se autor nebude zlobit...http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/57489-seiko-snx121k/
DavidLC Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Odesláno 23. března 2013 Ty bílý jsou moc pěkný , kdyby omrzeli, tak jsem v pořadí, ale to asi nehrozí. Jinak opět prosba , nakonec vyhrály asi ty malé pepsi SNZF27K1. ALE jsem už postarší model a asi blbě hledám, ale na MYWATCHESHUB,21JEWELS,NZWATCHES, CHRONO24 ani EBAY jsem je nenašel. Jen toto a zdají se mi dražší, http://www.bodying.sg/seiko-watches-snzf27k1/watches/21391 NEBO TOTO A TO NEVÍM JESTLI JE O.K. http://www.bodying.my/seiko-watches-snzf27k1/watches/21391#.UU3Ej_PhbmR zde píšou (odhadl jsem překlad) že nejsou a náhrada není 5 a nelíbí se ty ručičky http://www.monsterwatches.nl/index.php/seiko5categorie/minisumo/snzf27 DÍKY MOC ZA RADU, pokud se vám s tím chtělo louskat. David
Lamiczka Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Odesláno 23. března 2013 Zkus napsat na azwatch a zeptat se, jestli je nemůže sehanat. Někdy v lednu tam pan Šafář nějaký pepsi pětky měl za 4400,- jestli se nepletu. Ale opravdu teď nikde asi nejsou. Jinak zkus hledat snzf15 - baby sumo pepsi je totiž víc druhů, jsou tam nějaký drobný rozdíly - ručičky, snad i velikost atd. Dej si do google seiko baby sumo pepsi a vyhodí ti to víc modelů. Určitě někde najdeš i srovnání.
DavidLC Odesláno 23. března 2013 Nahlásit Odesláno 23. března 2013 Díky za rady, rád bych oplatil, třeba štípat dříví, skládat uhlí, prostě něco bez počítače. obzvlášť když vidím své hrubky a nejde mi je opravit. No nic, ahoj, jdu na to :-)
karel hb Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 Teda ty "levné" pětky mě nepřestanou dostávat. Tah je sice klasická bída - skládaný plech, ale ten design je, dle mého názoru, naprosto dokonalý pro univerzální hodinky na denní nošení. Strašně se mi líbí, evokují takový ten technický, dokonalý styl mnohem dražších hodinek. Model SNK 561j1 - cena 82 dolarů.
Jezevcik2 Odesláno 24. března 2013 Nahlásit Odesláno 24. března 2013 Mě nepřestává udivovat už jen ta škála modelů.Pravda, ne vše je povedené, něco je i hrozné, ale aspoň jedou s vervou dál a nehodili ručník do ringu jako Citizen s řadou Eagle 7.
ggrand Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 (upraveno) Hmm, tak tento model můžu.Edit: Jen pro představu, kolik modelů se dělá v tomto pouzdře. Určitě je jich víc, ale tento obrázek je mi velice sympatický, tak ho sem dám. Zdroj. Upraveno 25. března 2013 uživatelem ggrand
emef Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 Jenom škoda toho tahu, že je spojenej s pouzdrem. Kdyby se daly hodit na nějakej pořádnej řemen, byly by ještě o třídu vejš.
Flipik Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 V 25. 3. 2013 v 8:30, emef napsal: Jenom škoda toho tahu, že je spojenej s pouzdrem. Kdyby se daly hodit na nějakej pořádnej řemen, byly by ještě o třídu vejš. Máš pravdu, to mi na nich trochu vadí, ale jinak jsem spokojený. Ta bílá nebo stříbrná varianta se mi líbí a k modré by se mi hodila.Vzdal jsem snahu o vlastní foto, zachytit tu modrou je nemožné a tak přidávám jednu z ggrandova odkazu.
karel hb Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 V 25. 3. 2013 v 15:26, Flipik napsal: Máš pravdu, to mi na nich trochu vadí, ale jinak jsem spokojený. Ta bílá nebo stříbrná varianta se mi líbí a k modré by se mi hodila.Vzdal jsem snahu o vlastní foto, zachytit tu modrou je nemožné a tak přidávám jednu z ggrandova odkazu. 2013-03-25_b.jpg Moc prosím, na mywatcheshub v popisce uvádějí, že mají WR10, což se mi moc nezdá. Mohl by si vyvrátit nebo potvrdit? Dík
ggrand Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 Jenom Sporty mají WR 100 nebo 200m. Takže klasika 50m.
karel hb Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 V 25. 3. 2013 v 18:42, ggrand napsal: Jenom Sporty mají WR 100 nebo 200m. Takže klasika 50m. Myslel jsem si, že to mají špatně napsané. To už by člověk chtěl za ty prachy moc. Jirko, dík.
Flipik Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 V 25. 3. 2013 v 18:36, karel hb napsal: Moc prosím, na mywatcheshub v popisce uvádějí, že mají WR10, což se mi moc nezdá. Mohl by si vyvrátit nebo potvrdit? Dík No tak konkrétně ty moje (a předpokládám že i ty ostatní s jinou barvou ciferníku) mají pouze WR 30. Čili akorát tak sprcha, ale vzhledemk tomu, že mají šroubovací dýnko, tak si nechám při příštím seřízení udělat zkoušku, zda snesou i více. Ale jinak tím, že jsou Water Resistant,tak splňují voděodolnost jako jednu z oněch 5 vlastností Seiko 5. Jinak opravdu Seiko 5 sport je na tom lépe (a často jsou i větší) viz foto stejný vzhled, ale 42 mm
ggrand Odesláno 25. března 2013 Nahlásit Odesláno 25. března 2013 Není zač, Karle.Nějak mě to blbne, to co jsem vložil je snk355Je zajímavé, že ty pětky na ciferníku, jsou vidět jen někdy, viz :
velorexar Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Odesláno 30. března 2013 zdravím, nezahlédl jsem je tu, tak přidám jedny, bazarovky, že jen údajně dlouho stály. Bohužel prozatím nejdou a asi musí k hodináři, neumím detekovat závadu či rozchodit je, když se s nimi párkrát naklepe, tak jdou jen malou chvíli, Zatím jsem nikde nevyčetl, zda třeba jako hodinky Prim, mají i nouzový nátah. Posun hodin, dne a data funguje...
lub Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2013 V 11. 3. 2013 v 19:30, Jezevcik2 napsal: SNK.......K1(chybějící údaje nutno uvést).SNK543K1konečně doma, krásky se smaragdovým ciferníkem
instant Odesláno 6. dubna 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2013 (upraveno) heeeskyyy edit: ta prva fotka je do kalendara! Upraveno 6. dubna 2013 uživatelem instant
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se