yossarian Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 Tak včera dorazily koupené Seiko 5 Automatic SNZG17J1, takže přidávám nějaké foto. Více určitě bude k nahlédnutí v chlubírně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 31. srpna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 To je modelů,že se mi z toho točí hlava.Škoda jen,že to Citizen tak trochu vzdal se svým přímým konkurentem,a to řadou Eagle 7. pochopili ze tahaju za kratsi koniec a skocili na Eco Drive - a podla mna pokial ide o vysledky, vyplatilo sa im to. Inac oni dokazali v tej serii Eagle 7 vyprodukovat riadne extremy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 31. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2011 pochopili ze tahaju za kratsi koniec a skocili na Eco Drive - a podla mna pokial ide o vysledky, vyplatilo sa im to. Inac oni dokazali v tej serii Eagle 7 vyprodukovat riadne extremy Je pravda,že co dokázali s Eco Drive,Seiko nedokázalo s řadou Kinetic.Asi je to vyvážené,ale stejně je mi orlů líto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 narazil jsem na zvláštní pětky. nesedí mi označení seiko 5 sports SRP 1** a použitý kalibr 4R36. velikostí pouzdra jde o klasické SRPy (ty mají kalibr 4R15/16), ale jsou to zároveň seiko 5...? hlavně mi to přijde jako taková všehochuť "co seiko dalo". např. SRP129 SRP163 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhys Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 Tak ty bílé se mi moooc líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 4. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2011 4R36 hmm hacking a ruční natahování... to byl velký tahák tohle nacpat do Monster... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 Něco pro nás,fanatické vyznavače pětek.Až na ten tah celkem povedené hodinky.SNK 357. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yossarian Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 Něco pro nás,fanatické vyznavače pětek.Až na ten tah celkem povedené hodinky.SNK 357. Vypadají opravdu slušně, řekl bych až oblekově, líbí se mi hlavně ty ručky v kombinaci s indexy, trochu míň už ta vcelku malá a utopená korunka. Ale když jsem si tyhle vygooglil tak na většině obrázků vypadá ciferník jednolitě a ne s takhle výrazně viditelnými emblémy pětek - třeba http://www.chrono24....cnum=0&tab=pics, takže by mě docela zajímalo živé foto třeba na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 .... trochu míň už ta vcelku malá a utopená korunka. Ale když jsem si tyhle vygooglil tak na většině obrázků vypadá ciferník jednolitě a ne s takhle výrazně viditelnými emblémy pětek... A vidíš,mně se ta korunka líbí. To taky nebylo jen tak,sehnat slušnou a výraznou fotku.Taky by mne zajímalo,jak vypadají ve skutečnosti.Myslím,že není potřeba,aby tam ty pětky vysloveně řvaly.Asi bude hezčí když se tam decentně objeví při určitém náklonu a tak to asi i je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 Seiko 5 SNXA-11K Tak tyhle se mi opravdu líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yossarian Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 A vidíš,mně se ta korunka líbí. To taky nebylo jen tak,sehnat slušnou a výraznou fotku.Taky by mne zajímalo,jak vypadají ve skutečnosti.Myslím,že není potřeba,aby tam ty pětky vysloveně řvaly.Asi bude hezčí když se tam decentně objeví při určitém náklonu a tak to asi i je. Tak pravda je, že ta decentní korunka to dělá asi víc elegantní, ale to už mohla být raději na pozici 3. Ten ciferník bude tak jak říkáš, ale když jsem se poprvé podíval na ebay atd., tak tyhle hodinky vypadaly strašně fádně... Kdežto na té fotce od Tebe vypadají úplně jinak, o třídu výš bych řekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yossarian Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 Seiko 5 SNXA-11K Tak tyhle se mi opravdu líbí. Tady je ta stejná korunka jako na těch SNK357, je i trochu víc schovaná a podle mě to vypadá líp u tohoto typu hodinek... Ale každý podle svého gusta samozřejmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 ... ale když jsem se poprvé podíval na ebay atd., tak tyhle hodinky vypadaly strašně fádně... Kdežto na té fotce od Tebe vypadají úplně jinak, o třídu výš bych řekl Tak to je u velkého množství pětek(nejen pětek)na ebay. Tyto SNXS 73 tady vypadají pěkně a elegantně. Podle této fotky by do nich nešel. Když jsem je viděl v Koscomu,tak měly rozhodně blíže k té první. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 (upraveno) Teď koukám,že na té druhé fotce je přiznán výrobce Malaysija a mají dokonce o 21 kamenů více,tak to půjdu raději do nich. Upraveno 9. září 2011 uživatelem Jezevcik2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yossarian Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 Tak to je u velkého množství pětek(nejen pětek)na ebay. Tyto SNXS 73 tady vypadají pěkně a elegantně. Podle této fotky by do nich nešel. Když jsem je viděl v Koscomu,tak měly rozhodně blíže k té první. Fotka fakt dělá strašně moc, máš úplnou pravdu - na první fotce je to paráda, na druhé fádní... a když člověk nemá možnost to posoudit naživo, tak pak lehce přehlídne i zajímavý kousek. Každopádně díky za inspiraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 9. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2011 (upraveno) ... a když člověk nemá možnost to posoudit naživo, tak pak lehce přehlídne i zajímavý kousek. To je právě problém toho,že Altro toho moc nevozí,myslím,že by se tady s větší sérií podobných pětek určitě uživili.I za těch asi 2.900 Kč,za které ty 7S26-kové modely nabízejí je to vcelku prodejné.A je spousta lidí,kteří se ebay bojí-natož Singapuru a bez záruky. Upraveno 9. září 2011 uživatelem Jezevcik2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 Včera dorazliy nové SNZG77K1 . Přidávám jedno foto. Více jsem jich přidal do fotogalerie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 10. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2011 Včera dorazliy nové SNZG77K1 . Přidávám jedno foto. Více jsem jich přidal do fotogalerie. Jsou moc pěkné! Když vidím fotku, vzpomněl jsem si na podobná, svoje bývalá Seika. Bohužel jsem je musel prodat, protože hodinky nosím na pravé ruce a ta obrovská korunka mě přímo řezala do ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Previtor Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Můžu se zeptat na co mají některá Seika 5 dvě korunky? Pro ilustraci. Díky za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 12. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2011 Můžu se zeptat na co mají některá Seika 5 dvě korunky? Pro ilustraci. Díky za odpověď Jedna korunka je klasicky na seřizování času a ta druhá ovládá vnitřní lunetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se