AndyAaron Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Odesláno 16. září 2015 Presne tak. Jelikoz je rychlovka to prohazovat, tak to dnes zkousim takto... Sent from my iPhone using Tapatalk
Marcus Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Odesláno 16. září 2015 Presne tak. Jelikoz je rychlovka to prohazovat, tak to dnes zkousim takto... Sent from my iPhone using TapatalkPěkné fotky. Ten perlon jim fakt sedí. Dnes se mi o něco víc líbí ten béžový, ale zítra to může být jinak.
zarkow Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Odesláno 16. září 2015 Taky se mě ten béžový líbí víc, lépe na něm vyniknou samotné hodinky.
AndyAaron Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Odesláno 16. září 2015 Diky kluci. Trosku jsem jeste posunul ten pasek, at mi ten konec tak netrci...
Beladona Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Odesláno 4. října 2015 Nová sobotní akvizice. Mám pro ty jejich bláznivý cifry slabost už od osmdesátých let. . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Odesláno 5. října 2015 Blue(s) is my favorite color... Sent from my iPhone using Tapatalk
Marcus Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Odesláno 5. října 2015 Blue(s) is my favorite color... Sent from my iPhone using TapatalkNo jo, paráda. Hlavně neprodávat, byla by to škoda a těch pár korun do prasátka za to nestojí
AndyAaron Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Odesláno 5. října 2015 No jo, paráda. Hlavně neprodávat, byla by to škoda a těch pár korun do prasátka za to nestojí Ja vim. Netusim, co me to popadlo! Sent from my iPhone using Tapatalk
lukas.78 Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Odesláno 5. října 2015 ORIENT SK... parádní Ten tah jim sluší, závidím
AndyAaron Odesláno 6. října 2015 Nahlásit Odesláno 6. října 2015 Dneska jsem to zmodral vsechno! Sent from my iPhone using Tapatalk
Doriaan Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Ahoj všem, já teď nosím mako s novým tahem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tomi33cz Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Dnes .. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
siwi Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Ahoj všem, já teď nosím mako s novým tahem...Už jsem Maka na takovém tahu viděl a musím říct, že jim sluší.
Doriaan Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Odesláno 10. října 2015 Díky za pochvalu...je to jak bych měl nové hodinky. Za tu cenu ten tah je paráda. Vypadá kvalitně. No uvidíme jak na tom bude po delším nošení.
hirsch Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Odesláno 11. října 2015 Při sobotním setkání SUBARU ten správný doplněk.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 11. října 2015 Nahlásit Odesláno 11. října 2015 (upraveno) Ahoj všem, já teď nosím mako s novým tahem... Skvělá kombinace! Odkud je prosím tah/mesh? Upraveno 11. října 2015 uživatelem Maxel
Doriaan Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Odesláno 12. října 2015 Mám ho z toho to obchodu.....http://m.nejpanskehodinky.cz/products/ocelovy-specialni-pasek-na-hodinky-ocelovy-tah-na-hodinky-ad25082/
Maxel Odesláno 20. října 2015 Nahlásit Odesláno 20. října 2015 Mám ho z toho to obchodu.....http://m.nejpanskehodinky.cz/products/ocelovy-specialni-pasek-na-hodinky-ocelovy-tah-na-hodinky-ad25082/ Sice to není přesně ten, resp. není z toho obchodu, ale jo - sluší jim to spolu Díky za insipiraci! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se