Chronopetr Odesláno 25. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2022 Dnes v defenzívě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 26. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2022 Tak dnes naposledy Retro, že se jsem se jich nabažili, tak je teď šoupnu do boxu a počkají na podzim...až na fotce jsem si všiml že je mám celou dobu s blbým datem...holt datumovka je zbytečná věc, to říkám pořád.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ersagon Odesláno 31. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2022 Barakudy na dovče Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 3. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2022 Bambina s mimostředkou mám nejraději. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 4. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2022 Na denním světle a v barvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 Na bilem pozadi hezky vynikne barva ciselniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 Pěkný fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seikó Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 4 hours ago, Chronopetr said: Pěkný fotky. Díky. To ty hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 starý dobrý mako si své místo na ruce vždycky najdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 7. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 8. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2022 Moje jediné Orienty. Rád bych mako jedničky v pepsi barvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIK82 Odesláno 10. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2022 Jedny zelené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 Nikdo je zdá se nechce, tak je holt asi budu muset nosit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Olan Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 14. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2022 V 13. 9. 2022 v 10:34, _lip_ napsal: Nikdo je zdá se nechce, tak je holt asi budu muset nosit Možná, kdybys je inzeroval na nějakým vebu, kde lidi rozumějí hodinkám, tak budou pryč hned, ale třeba je to blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 14. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2022 Možná, kdybys je inzeroval na nějakým vebu, kde lidi rozumějí hodinkám, tak budou pryč hned, ale třeba je to blbost.To je hezké rýpnutí do zdejší komunity Ale mohl bych tedy asi zase udělat aktuální fotky a inzerát oživit. Jinak když už tady píšu, tak aspoň přidám detail z OS, které mám dnes na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blues Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se