Jajar Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Odesláno 22. února 2019 Já ty lumi fotky neumím ještě víc než obyč, ale něco málo se mi teda nakonec povedlo cvaknout. Takhle to vypadá, že to svítí dost, nicméně v reálu je barva spíš víc do zelena a ne tak intezivní. Celkem rychle ztratí max jas, ale čitelnost v noci i brzo ráno s rozespalýma očima úplně bez problémů. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
deafslap Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 tátovy Orienty po servisu, nandané jen za zkoušku, zítra je vracím Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
petanprim Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Odesláno 28. února 2019 Jsou v parádním stavu,že má tatka dobrý vkus..
petanprim Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Odesláno 28. února 2019 Další do mé sbírky,trochu je provětrám než půjdou do krabice Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hugo666 Odesláno 8. března 2019 Nahlásit Odesláno 8. března 2019 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Včera jsem si udělal radost. Mako lll
Vrty Odesláno 20. března 2019 Nahlásit Odesláno 20. března 2019 Asi poprvé v životě se mi povedlo koupit na aukru něco co by za to stálo Bohužel mají tah v trochu horším stavu, nemáte někdo typ na gumový tah co by jim mohl slušet? Sent from my iPhone using Tapatalk
pevol Odesláno 23. března 2019 Nahlásit Odesláno 23. března 2019 Triton Blue na watrprůf kůži, tak uvidíme co kůže ve vodě vydrží.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lub Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Odesláno 24. března 2019 tyto orienty sice nenosím = dělal jsem foto do prodejního inzerátu, ale pár výcvaků lupnu i sem když už jsem se tím dělal.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník rimidalvlark Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Odesláno 24. března 2019 1985, pak přišel Černobyl a pak se vytratil kalendář na vrchu.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
5etter Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Odesláno 24. března 2019 lub: Kdybych už neměl skoro identické Seiko 5 a kdybys je neprodával tak draho, hned bych je bral. No, zítra na to mrknu na pořádným monitoru, udělám si rešerši a pak se ti možná ozvu...
busmil Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Odesláno 29. března 2019 Chtěl jsem zkusit nějaké pandy a skončil jsem u svých prvních Orientů - Orient WV0041TX Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AKUC Odesláno 30. března 2019 Nahlásit Odesláno 30. března 2019 Chtěl jsem zkusit nějaké pandy a skončil jsem u svých prvních Orientů - Orient WV0041TXsolar panda ? pekné ! a prvé pocity ? kde si ich vedel zohnať ? gratulujem
busmil Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Odesláno 31. března 2019 solar panda ? pekné ! a prvé pocity ? kde si ich vedel zohnať ? gratulujem Děkuji, přesně tak, je to solar quartz a kupoval jsem je v Japonsku. Ten cifr je úžasný
Snekofon Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Odesláno 31. března 2019 Neco malo vintage... Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk
vraby Odesláno 31. března 2019 Nahlásit Odesláno 31. března 2019 Chtěl jsem je pustit,ale nikdo se nenašel tak jsem je hodil na gumu a začnu nosit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Snekofon Odesláno 1. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2019 Tyto cca 45 let stare Orienty me opravdu zacaly bavit.... Odesláno z mého SM-A750FN pomocí Tapatalk
AndyAaron Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2019 Pockej, to chces rict, ze takhle ti sedi ty 43mm? Nebo to je fakt nejaka mensi verze? Jsem zmaten...
Shane001 Odesláno 2. dubna 2019 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2019 Nami mají 46mm, tak buď má nějaký minimodel, nebo pořádnou tlapu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se