lub Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Tady jsem si dovolil... kdybyste se neurazili... na ukázku... pár foteček z naší zahrádky.na práce zahrádce si s Ray ještě netroufnu, na to mám jinačejší tooly jinak teda, siwi, ty fotky máš super. Mako jsou taky pěkný, v podstatě se mi asi líběj víc, než Ray. mít trošku lepší lumi, tak by u mě vyhrály. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Díky, Lube. Takže Rai svítí líp? Já ty Maka nosím na ruce i v noci a čas přečtu kdykoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo666 Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Mám Mako tři a na lumi si nemůžu stěžovat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Mako 3 je uplne jiny zak z jine tridy. Dobove recenze si na lumi na Mako stezovaly. Jsem rad, ze to neni takova hruza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Já si teda nemůžu stěžovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 ... Dobove recenze si na lumi na Mako stezovaly. Jsem rad, ze to neni takova hruza Jsně. Pokud se ta lumi srovná třeba s Monstrama, tak účinná určitě není. Ale celou zimní noc vydrží a čas se dá krásně přečít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Ty vypadají dobře, Lube. Jakej je to vlastně rozměr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 jsou úplně stejné jako mako. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 (upraveno) Já už z toho tady nemůžu. Vlezu támhle, potřebuju Citizeny, támhle ChW, Seika, Vostoky, teď vlezu sem a nutně potřebuju Orienty. Kam vlezu, to potřebuju. Jak si má pak člověk vybrat. A vy mu to nezlehčujete. Upraveno 8. května 2019 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 já už se 10 let motám v kruhu. seiko-orient-amfibie-casio-citizen. větší ambice nemám, ale nějak se mi to doma začíná hromadit. asi budu shánět další hodinkovnici. seiko - vzhledem k tomu, kam tahle značka kráčí, už další neplánuju, ale ty co mám jsou super.orient - propracovaný orient star a univerzální potápky, takže taky hotovocasio - sem tam nějaké digi pro radost za pár korunamfibie - no, možná ještě jedny si dovedu představit, tam je to ještě otevřený . amfibie mají největší kouzlo a tříbí fantazii. na nich se člověk může dostatečně realizovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Já bych i ty vyšší ambice měl, ale bojim se každý vlásečnice, takže vlastně spokojenější jsem s něčím levným tak do 15 na ruce. Ale zas mě to hodinkově neuspokojuje. Nemáme to lehký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Jsem na tom podobně jako lub. V tom větru paráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Hezký to máte, kluci. Lube, díky za info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Na té rozhledně mě to napadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Původní plán byl ponosit je jen pár dní, aby se promazaly kolečka a současně se neošoupaly barvičky. Ale už asi měsíc je nedokážu sundat z ruky. TAGy se už dávno zastavily a odpočívají v hodinkovnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Tag je tam nech a užívej si Mako. Jsou sexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 9. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2019 Jo, zatím to tak opravdu je a nejspíš ještě nějakou dobu bude. A navíc jsem u nich zjistil neobyčejně vysokou přesnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se