morbo Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 V 19. 11. 2019 v 11:42, 5etter napsal: ... Pokus o "morbo stajl". Jen se mi nepodařilo vychytat ty ležérně odstávající koncovky tahu. ... Tomu se vole říká stáří, v srpnu sem si taky myslel že je to navěky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 19. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2019 chtelo by tam dat safir co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiste91 Odesláno 20. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 Dnes dorazily. Samodarek ke jmeninám. Čekal jsem, že budou masivnější. Ale nakonec to neva, jsou díky tomu lehké na ruce a pásek plast je na dotyk i noseni překvapivě hebký a plyšově příjemný. Za mě palec nahoru. Bude to pohodové a příjemné nosenicko. Odesláno z mého S60 Lite pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 24. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2019 Dnes jsem schoval do skříně džísku, už je na ni zima. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan01 Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 Čekám, kdy se někdo přidá.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 Tam se asi nacekas, kamo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 Tak se ke mně výměnou dostaly tyhle Orienty. Jsa zapřísáhlým odpůrcem cigaretového loga, musel sem je zkusit, abych je mohl hanit .Několikrát jsem už koukal po nějakých M-Force s ukazatelem rezervy nátahu. A když mi místní člen nabídl tyhle, řekl sem si, proč ne? Je to nějaká 1000ks limitka, s STi-čkem jsem dvě sezóny jezdil rallye, takže o důvod víc. Třeba tomu časem udělám samostatné vlákno (pokud je předtím neprodám ).Dojem v první minutě: Sklíčko je "umatlávací" a cifr s 3D efektem karbonu je božský. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 (upraveno) Orient a STI? S dovolením bych se přidal. Dvě sezóny jsem jim fandil, což mohu doložit deskami, v nichž jsem na gymplu nosil výkresy do deskriptívy. Až tam sahá původ mého nicku - je to kombinace křestního jména Pettera Solberga, který se v té době stal se Subaru mistrem světa, a cigaretového loga 555, které dřív estéíčka vozila na dveřích. Upraveno 27. listopadu 2019 uživatelem 5etter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 27. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2019 Tomu říkám nostalgie .Každopádně tyhle jsou k závodu 24h na Nurburgringu, kde skončili se Subaru na čtvrtém místě ve své kategorii. Je k tomu i text na rotoru... http://puritime.com/sfd0h001b Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 28. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2019 Díky za rozšíření obzorů. O účasti Subaru na čtyřiadvacetihodinovce na Nürburgringu jsem vůbec nevěděl. Subaru mám navždy spojené s WRC na přelomu tisíciletí, kdy jsem to sledoval a sbíral autogramy jezdců. Colin McRae, Richard Burns, Petter Solberg... Tehdy byl internet v plenkách a PR oddělení Subaru si vážilo fanoušků. Napsal jsem tam nějakému jezdci o podpis a přišla tlustá obálka plná podepsaných fotek, nálepek, plakátů, životopisů... To byla doba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 OHC či OHV, či co má to DKW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pilfour Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 Tak jsem konečně vyzkoušel Kamasu, ale moc jsme si zatím nesedli, takže kdyby měl někdo zájem, jsou v rubrice "Vyměním" . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2019 Jak zeleny hodinky extra nemusim, tak tady mi bylo lito, ze nejsou zelene vic. Vetsinu casu pusobi spis jak cerne a ta zelena vykoukne jen primem svetle. Jinak to jsou pohodlne a super udelane hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 O R I E N T T R I T O N na Single Pass Seat Belt Strap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 30. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2019 Eště furt.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Dnes poprvé na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Hod je radsi na nejakou peknou kuzi a budou vypadat jako HH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Ok tak teda znovu a na kůži Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Přezul jsem na mesh. Snad to není moc haute. Lacifere, už jsem asi pochopil, jak se z těch tvých HH odčítá čas, ale furt mi není jasný, proč jsou na tom levým ciferníku dvě ručičky. Jedna bude asi sekundovka, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 Jsou tam 3 ručičky, jen je blbě vidět ta hodinová, foceno telefonem sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se