Roman-ZA Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 tím 'až moc' jsem myslel jakože moc pěkné a nóbl pro obyčejného luba (byť ta cena s ohledem na to jaké jsou, je až směšně nízká).faktem je, že tak propracovaný hodinky jsem ještě neviděl a byla radost je zkoumat a pozorovat - a fotit.koupil je ode mne jeden džentlmen, který je jistě užije víc než já.. ...tak ať ti sloužej a máš z takové potěšení, jako jsem měl já!diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 nove OrientStar Automatic Retrogade Paráda Roman, gratuluju i tady. I za menší peníze lze užít hodinářských komplikací a navíc Orient tu má dlouhou tradici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 tak, tak ... ta cena bola uplne smiesna, za to pomaly nedostanes ani klasicky automat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 18. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2020 Paráda Roman, gratuluju i tady. I za menší peníze lze užít hodinářských komplikací a navíc Orient tu má dlouhou tradici. dikes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Chvilku sem přemýšlel, že bych to dal do "Potápky na sněhu", ale pak sem si to radši rozmyslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 ked mozu byt potapky na kozi, tak preco by nemohli byt na snehu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Potápky na kůži?? To je nějakej nesmysl, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 bolo take vlakno, ale neviem ho najst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/71870-pot%C3%A1pky-na-k%C5%AF%C5%BEi/ Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Potápky na kůži i Potápky na sněhu jsou názvy dvou vláken, která tu jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 presne o tom som vravel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 19. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2020 Ale jo, já to vlákno znám. To bylo spíš takové nenápadné přátelské dloubnutí do martara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 20. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2020 a co on s tym ma? zrejme to bude nejaka historia mne neznama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2020 On ho založil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 20. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2020 zelené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 20. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2020 Filipes: ta vnitřní luneta je otočná? K čemu je, taková netradiční stupnice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 20. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2020 vnitřní lunetu otáčí korunka na 4, ta stupnice je 100letý kalendář Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 Bambina su fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 22. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2020 zelenéMe Too Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se