_lip_ Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Trosku jsem vytahl ten cifr Jsou úžasné :-)Chtěl jsem se zeptat, kde jsi je sehnal? Ja mam přesně tyto uz delší dobu na seznamu přání, ale nikde jsem je neviděl v dobrém stavu za přiměřenou cenu :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miccalek Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Dnes mne dosly Orient Raven. Dost bozi hodinky vzhledem k tomu ze staly suche z nosu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Před měsícem šly jedny na WUS za 750USD, plus 50USD pošta a jestli to ještě potká celnici, tak potěš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Ty z WUS to cele nastartovaly. Borcovi jsem psal, ale extra domluva s nim nebyla. Plus tech 50usd bylo jen conus only, tak chtel za dopravu vic, nebo tak nejak. A v tu stejnou dobu uplne nahodou koncily jedny v japonsku na aukci. Tak za pomoci mistniho divocha jsme hacknuli japonskou aukci a nechali to dotahnout sem. Plus vypalne a doprava, no, co vam budu povidat, celkove to tu dvacku lize. Po vrabyho saturation diverech pocitam, ze to jsou nejdrazsi Orienty na foru Jo a jeste v tom Japonsku byly dvoje za zhruba 400,000 JPY. Prepocet necham na vas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 19. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2021 Zorientováno na víkend. Defendery tady moc nefrčí, ale mě teda baví moc. Z Amazonu pořízené za babku. Jediná zásadnější vizuální chyba ten lehce nesouměrný index na 12. No jako za ty peníze ... Jinak funkčnost 100%. Je tu ještě nějaký spokojený defendrista? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 20. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2021 defendery jsem měl několikrát v plánu, ale nakonec to nedopadlo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 21. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepass Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 Moje první pořádné hodinky. Hodinky, které mě přivedly k hodinkám. Dnes je to přesně devět let, co je mám . I přes všechny šrámy a nedostatky, je mám pořád rád. Jedna z nejlepších věcí, kterou jsem si koupil za peníze. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Dnes takhle. Ruka jak poleno :-). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 před 21 hodinami, Chronopetr napsal: Dnes takhle. Ruka jak poleno :-). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Radost pohledět. Podle mne daleko povedenější než "Defender 2". I ten pískovaný povrch jim sluší (protože to je holt nejlepší povrchová úprava oceli. Tvrdím já ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Bimbambino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 dnes jsem to vzal z práce nezvykle brzo, už toho všeho mám nějak dost.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 před 6 hodinami, Datel napsal: Radost pohledět. Podle mne daleko povedenější než "Defender 2". I ten pískovaný povrch jim sluší (protože to je holt nejlepší povrchová úprava oceli. Tvrdím já ;o) Nechci si přihřívat polívčičku, ale taky jsem rád, že jsem ještě pořídil tuhle řadu. Nové mi taky připadají už jako většina pokračování, že jim zkrátka něco z té atraktivity chybí. Tady ještě dnes převlečené do armádního ;-). Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 (upraveno) Jak to jistě, toto je úplně nejstylovější. Matný povrch i ciferník, všecko vidíš auf den ersten Blick I ta datumovka na šestce je super a ručka na ukazování dne v týdnu je optimální, už z její polohy víš kolik uhodilo, já musím vejrat co že mi tam píšou. Mě zas ta zelená sedne k té lehce nazelenalé lumi na číslech a ručkách (aktuálně seděly v úložišti, tak neukazují zrovna aktuální údaje) PS ta fotka je teda docela hnus ;o) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. února 2021 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 před 11 hodinami, Datel napsal: Jak to jistě, toto je úplně nejstylovější. Matný povrch i ciferník, všecko vidíš auf den ersten Blick I ta datumovka na šestce je super a ručka na ukazování dne v týdnu je optimální, už z její polohy víš kolik uhodilo, já musím vejrat co že mi tam píšou. Mě zas ta zelená sedne k té lehce nazelenalé lumi na číslech a ručkách (aktuálně seděly v úložišti, tak neukazují zrovna aktuální údaje) PS ta fotka je teda docela hnus ;o) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak teď je jasný, že máme hodinkově stejný vkus. Přesně tyhle jsem měl asi před měsícem na eBay už v nakupním košíku :-). Nakonec zvítězila šetřivost, protože v hledáčku je toho pořád moc a i ty 3 tisíce by chyběly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 25. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2021 (upraveno) před 23 minutami, Chronopetr napsal: Tak teď je jasný, že máme hodinkově stejný vkus. Přesně tyhle jsem měl asi před měsícem na eBay už v nakupním košíku :-). Nakonec zvítězila šetřivost, protože v hledáčku je toho pořád moc a i ty 3 tisíce by chyběly. Já jsem je koupi tady (v podstatě nové, za 2222 ;o) a tohle moje úplně první nato mi jeden vážený člen přihodil k Pulsarkám (kvarcky podobného ducha, byly za nepřekonatelnou cenu a neodolal jsem, měla nahradit tyhle Orientky, ale ty mi mezitím přirostly k srdci) - nějak jsem se ulakotil a kvůli pár stovkám z domu nepudou ani jedny, nene - Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 25. února 2021 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Přemýšlím nad těmi zelenými kamasu na léto a furt se nemůžu rozhoupat. Každopádně Orient si mě podmanil víc než jsem čekal Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2021 Pekne, pekne, me zas lezi v hlave ty Lubovy OS Outdoor nebo jak se to vlastne jmenuje. Proste ty polopilotnimilitaryzalesacka chrona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se