Badunclsam Odesláno 7. března 2015 Nahlásit Odesláno 7. března 2015 Nedalo mě to a ze zvědavosti jsem zkusil nahodit mesh ...
lub Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Odesláno 9. března 2015 mi to nedá. už jsem opravdu nechtěl, když ony jsou ale tak fotogenický..
gerber Odesláno 10. března 2015 Nahlásit Odesláno 10. března 2015 to lub: ty jsou opravdu parádní... Neunosil bych je, ale nevím, jak dlouho mi vydrží tohle pragmatické vysvětlení...
Marcus Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 @ lub: Opravdu moc krásné a tvé fotky jim určitě ještě přidávají něco málo navíc.
lub Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Odesláno 12. března 2015 díky vám kluci za slova chvály.v reálu jsou to obyčejný hodinky, ale skrývají v sobě nějaký kouzlo nebo co.
PJK Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 Zdravím! Můj první příspěvek po roce na foru: Orient Blue Ray momentálně na kůži. Od vánoc na ruce a jenom chvála! Super potápky!
AndyAaron Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 Díky Siwi, od Tebe to beru uz jako echt pochvalu Konečně jsem se dokopal k tomu koupit si stativ, tak jsem si trošku hrál
siwi Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 Díky Siwi, od Tebe to beru uz jako echt pochvalu Konečně jsem se dokopal k tomu koupit si stativ, tak jsem si trošku hrál 2:Se stativem jsi udělal velice dobře. Ten je pro kvalitní fotky hodinek nezbytný.
Marcus Odesláno 16. března 2015 Nahlásit Odesláno 16. března 2015 stále RayTy avizované změny ve stylu focení, to je opravdu ortodoxní minimalismus přesahující až do stylového purismu. Ale fotka je to jako vždy krásně čistá.
KankX Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Odesláno 17. března 2015 dnes pro změnu tyhle... těžko jiné, když ORIENT mám jen jedny
AndyAaron Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 Ja jdu dnes za megaslusnaka Sent from my iPhone using Tapatalk
Marcus Odesláno 18. března 2015 Nahlásit Odesláno 18. března 2015 Ja jdu dnes za megaslusnaka K té bílé košili je ten bílý číselník nádherný. A manžetové knoflíky k takovým hodinkám prostě patří. Super.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se