Přejít na obsah

Jaké Hodinky Orient nosite

t48mirek

Doporučené příspěvky

A velka skoda to je Siwi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na ruce je sice nemám, ale už tu dlouho nebyly :D

attachicon.gifDSC_0068.jpg

Taky už jsem o nich siwi párkrát uvažoval, teď mám na cestě Suma a Želvy, další v pořadí budou výhledově asi Orienty, vidím tady spokojenost od více uživatelů...a jsou opravdu moc hezký a cena příznivá.. :)

Odkaz ke komentáři

Se polepším :D Jinak Orienty znamenaji spoustu muziky za slušný peníz. Důvodü ke spokojenosti jsou mraky

A je tam něco, na co se vysloveně při koupi zaměřit...? Třeba Seiko má svý slavný křivý "armováky", ...Díky :rolleyes:

Odkaz ke komentáři

Co jsem tak slyšel, u některých kusů Mako občas nelícovalo datum popř. den v okénku. To ale v mém případě neplatí. Také se hodně diskutuje o tenkých stěžejkách, které se po čase nošení rády ohýbají. To potvrdit nemohu, protože Orienty mám jenom v hodinkovnici na občasné pokochání. Na každodenní drbání nosím Béčka a na kolo jedny z nejlevnějších digitálek Casio :D

Odkaz ke komentáři

Mám úplně čerstvá Maka - nakonec jsem nešel do nové verze, ale klasické. Zatím krom už vyměněné šílené gumy s delfíny všechno dobré, teď zkoumám lícování, podle mě v pořádku. Nevím jestli kdyby "THU" bylo posunuté lehce vlevo, bylo by v okénku vycentrovanější... ale o to asi vůbec nejde. A naopak od  Siwi - mám je "na lítačku" :).

Odkaz ke komentáři

Dufi: Je to přesně tak, jak píšeš :D Nicméně ty Maka pro mě mají zvláštní kouzlo. Něčím mě přitahují a i když je nenosím, rozhodně bych je nepustil. Dost často si je beru do ruky a jen tak si je prohlížím. 

Odkaz ke komentáři

To znám, taky se v tom doma přehrabuju a pak si do práce dám na ruku většinou otlučený Seika pětky nebo a na volnej čas pilotky od Archimede, případně na kolo a do lesa Suunta Ambity...ale ty Maka stojí za zvážení, jsou sympatický.. :)

Odkaz ke komentáři

Dufi: Je to přesně tak, jak píšeš :D Nicméně ty Maka pro mě mají zvláštní kouzlo. Něčím mě přitahují a i když je nenosím, rozhodně bych je nepustil. Dost často si je beru do ruky a jen tak si je prohlížím. 

Léto se blíží a vsadil bych se, že do Podolí s Breitlingama chodit nebudeš. Na ruku půjdou Maka a Béčka budeš brát do ruky a jen si je tak prohlížet  :P

Odkaz ke komentáři

Léto se blíží a vsadil bych se, že do Podolí s Breitlingama chodit nebudeš. Na ruku půjdou Maka a Béčka budeš brát do ruky a jen si je tak prohlížet :P

Máš naprostou pravdu. Do Podolí se Béčka opravdu nepodívají, páč tam nechodim :D
Odkaz ke komentáři

Máš naprostou pravdu. Do Podolí se Béčka opravdu nepodívají, páč tam nechodim :D

Nekaz moravskému venkovanovi představu o životě Pražanů v našem hlavním městě. O letním víkendu se chodí do Podolí, protože to říkali v televizi. Jedině snad, že bys chodil místo toho, stejně jako Lenka Filipová, na plovárnu Džbán. 

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...