tano Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 A velka skoda to je Siwi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Na ruce je sice nemám, ale už tu dlouho nebyly DSC_0068.jpgTaky už jsem o nich siwi párkrát uvažoval, teď mám na cestě Suma a Želvy, další v pořadí budou výhledově asi Orienty, vidím tady spokojenost od více uživatelů...a jsou opravdu moc hezký a cena příznivá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Se polepším Jinak Orienty znamenaji spoustu muziky za slušný peníz. Důvodü ke spokojenosti jsou mraky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Se polepším Jinak Orienty znamenaji spoustu muziky za slušný peníz. Důvodü ke spokojenosti jsou mrakyA je tam něco, na co se vysloveně při koupi zaměřit...? Třeba Seiko má svý slavný křivý "armováky", ...Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Co jsem tak slyšel, u některých kusů Mako občas nelícovalo datum popř. den v okénku. To ale v mém případě neplatí. Také se hodně diskutuje o tenkých stěžejkách, které se po čase nošení rády ohýbají. To potvrdit nemohu, protože Orienty mám jenom v hodinkovnici na občasné pokochání. Na každodenní drbání nosím Béčka a na kolo jedny z nejlevnějších digitálek Casio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Díky siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nino Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Mám úplně čerstvá Maka - nakonec jsem nešel do nové verze, ale klasické. Zatím krom už vyměněné šílené gumy s delfíny všechno dobré, teď zkoumám lícování, podle mě v pořádku. Nevím jestli kdyby "THU" bylo posunuté lehce vlevo, bylo by v okénku vycentrovanější... ale o to asi vůbec nejde. A naopak od Siwi - mám je "na lítačku" . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Díky, u siwiho chápu, že chce být s Béčkama co nejvíce času, má je parádní.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Dufi: Je to přesně tak, jak píšeš Nicméně ty Maka pro mě mají zvláštní kouzlo. Něčím mě přitahují a i když je nenosím, rozhodně bych je nepustil. Dost často si je beru do ruky a jen tak si je prohlížím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dufi Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 To znám, taky se v tom doma přehrabuju a pak si do práce dám na ruku většinou otlučený Seika pětky nebo a na volnej čas pilotky od Archimede, případně na kolo a do lesa Suunta Ambity...ale ty Maka stojí za zvážení, jsou sympatický.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Dufi: Je to přesně tak, jak píšeš Nicméně ty Maka pro mě mají zvláštní kouzlo. Něčím mě přitahují a i když je nenosím, rozhodně bych je nepustil. Dost často si je beru do ruky a jen tak si je prohlížím. Léto se blíží a vsadil bych se, že do Podolí s Breitlingama chodit nebudeš. Na ruku půjdou Maka a Béčka budeš brát do ruky a jen si je tak prohlížet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bambusPS Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Pilotky na novém řemenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 14. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2016 Pilotky na novém řemenuTohle mi sedi Dlouho jsi tu nebyl, coz? Klidne sem laduj vice fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Léto se blíží a vsadil bych se, že do Podolí s Breitlingama chodit nebudeš. Na ruku půjdou Maka a Béčka budeš brát do ruky a jen si je tak prohlížet Máš naprostou pravdu. Do Podolí se Béčka opravdu nepodívají, páč tam nechodim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Nejde to jinak, ale nektery hodinky se proste kvuli jinejm na ruku nedostanou. Uz I ja jsem to po peti letech pochopil a zacal redukovat stavy :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Plochy zafir, fakt nechapem preco nie je sucastou hodiniek rovno z fabriky, cenovy rozdiel musi byt minimalny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Máš naprostou pravdu. Do Podolí se Béčka opravdu nepodívají, páč tam nechodim Nekaz moravskému venkovanovi představu o životě Pražanů v našem hlavním městě. O letním víkendu se chodí do Podolí, protože to říkali v televizi. Jedině snad, že bys chodil místo toho, stejně jako Lenka Filipová, na plovárnu Džbán. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 S Lenkou Filipovou bych před 30ti lety šel i na Džbán :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mav. Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Orient FDB05001BMoje první a zatím jediné automaty. Zatím se od nákupu ještě nezastavily. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 28. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2016 Orient Ray na procházce po Malmö.Tahle fotka se ale vůbec nepovedla. Nějaké hezčí najdete v mém vlákně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se