Přejít na obsah

Moonwatch - prakticnost

klobadysek

Doporučené příspěvky

To rád slyším. Pára při vaření, horká trouba a jiskry z táboráku ve mě vždycky vzbuzovaly respekt (ve vztahu k tenkýmu plexisklu na hesalit moonech...) a bral jsem si na to raději nějaký safírovky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takhle jsem se jednou plazil domů se zánovními GMT a druhý den když jsem je viděl jak jsou pěkné dorubané, tak jsem se normálně roztečel, tak opatrně, hlavně na fasády baráků :-) Jinak s porovnáním co už mi všechno prošlo rukama a nebylo toho málo, Moonwatche mě dostávají čím dál tím víc a jsem z nich upřímně nadšený. Jo, a jsem také velmi rád že tenkrát Rolex neprospěl v testech, protože dnes bych hodinky které byli na měsíci asi na ruce neměl, stáli by totiž milión, možná dva :-)

post-364-0-14685700-1509041656_thumb.jpg

post-364-0-58699700-1509041728_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Takhle jsem se jednou plazil domů se zánovními GMT a druhý den když jsem je viděl jak jsou pěkné dorubané, tak jsem se normálně roztečel, tak opatrně, hlavně na fasády baráků :-) Jinak s porovnáním co už mi všechno prošlo rukama a nebylo toho málo, Moonwatche mě dostávají čím dál tím víc a jsem z nich upřímně nadšený. Jo, a jsem také velmi rád že tenkrát Rolex neprospěl v testech, protože dnes bych hodinky které byli na měsíci asi na ruce neměl, stáli by totiž milión, možná dva :-)

S tím měsícem bych si tak jistý nebyl, proto jsem si raději pořídil FOIS, na orbitě už bylo kde co, takže nepochybuji. :lol2:

Odkaz ke komentáři

Sa

Hesalit ma 50m a safir 100m. Ano, do more bych je nevzal, ale na bezne aktivity ano. Tim myslim sprchu, nebo treba bazen.

Mozna by stalo za to, udelat na toto anketu. Docela by me zajimalo, kolik lidi to resi.

Safír mají také 50m, na plavání v pohodě co běžní uživatelé píšou...

Odkaz ke komentáři

Jj, 100m u klasických sandwich safírovek je taková chronomag urban legend :) já si kvůli údajně vyšší WR safírovky málem koupil a v butiku se jak vůl dohadoval s obsluhou... WR 100 mají podle všeho jen moderní Speedy Co-Ax, nebo třeba i Havlovky v automatu... ale klasické 42 Moony Professional ve všech verzích by měly mít WR 50. Jestli má někdo model moonů s WR 100, nechť promluví :) udělá mi tím obrovskou radost - půjdu je hned shánět.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...