Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Od Tolji sem kupoval podruhe, teprve - bohuzel jeho nabidka prilis nekoresponduje s moji poptavkou - a opet naprosto bezvadny. Nejenze mi krabici na hodinky poslal ted, a byl oser to zabalit tak, aby to CP nerozm.dala - jinymi slovy poslano v trikrat vetsi krabici, peclive vystlane - a to mel puvodne uveden jen osobni odber - ale taky mi dovolil poslat mu penize az v momente, kdy si prevezmu zbozi. Jo, panove, so macht Chronomag Spaß...

• Odpovědi 63
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nojó, tady se přidám. Bral jsem od tolji tuším jen čtvery hodinky, dvoje z toho dokonce sháněl "na objednávku", všechny byly ve stavu jak kdyby vyšly z fabriky. Vyzná se a nabízí poctivý původní zboží (např. jsem měl pavouky s původní dnes už vzácnou korunkou).

• po 4 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Přidám se s pozitivním hodnocením.

Bral jsem od Tolji jedny Sportky a vše klaplo na jedničku.

Zodpověděl všechny moje dotíravé dotazy a hodinky velice rychle poslal.

Takže tímto díky :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem hejdik
  • po 3 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Rad bych se pridal k pozivitnim komentarum. Kupoval jsem zachovale PRIMky SPORT 2 Humberta. Obchod naprosto bezproblemovy. Hodinky vypadaji presne tak, jak na fotkach a dorazily mnohem drive, nez jsem vubec predpokladal.

• po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Kupoval jsem od tolji cibule. Domluva rychla, bezproblemova, zaslání promptni, hodinky presne odpovídaly popisu a fotkám. 5* z pěti. Bylo mi cti, rád si kdykoli zaobchoduji znovu, pokud čas dovoli, rad přijedu i na to známe "předání na Praze 4" :-)

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsíci...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...