sibirnaya Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2011 Od Tolji sem kupoval podruhe, teprve - bohuzel jeho nabidka prilis nekoresponduje s moji poptavkou - a opet naprosto bezvadny. Nejenze mi krabici na hodinky poslal ted, a byl oser to zabalit tak, aby to CP nerozm.dala - jinymi slovy poslano v trikrat vetsi krabici, peclive vystlane - a to mel puvodne uveden jen osobni odber - ale taky mi dovolil poslat mu penize az v momente, kdy si prevezmu zbozi. Jo, panove, so macht Chronomag Spaß...
bandicoot Odesláno 26. srpna 2011 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2011 Nojó, tady se přidám. Bral jsem od tolji tuším jen čtvery hodinky, dvoje z toho dokonce sháněl "na objednávku", všechny byly ve stavu jak kdyby vyšly z fabriky. Vyzná se a nabízí poctivý původní zboží (např. jsem měl pavouky s původní dnes už vzácnou korunkou).
hejdik Odesláno 23. září 2011 Nahlásit Odesláno 23. září 2011 (upraveno) Přidám se s pozitivním hodnocením.Bral jsem od Tolji jedny Sportky a vše klaplo na jedničku.Zodpověděl všechny moje dotíravé dotazy a hodinky velice rychle poslal.Takže tímto díky Upraveno 23. září 2011 uživatelem hejdik
kdojinej Odesláno 26. září 2011 Nahlásit Odesláno 26. září 2011 Co slíbil, to splnil, na moje všetečné otázky trpělivě odpovídal, zabalil a poslal. Co víc chtít. Díky Toljo.
carpaccio Odesláno 12. října 2011 Nahlásit Odesláno 12. října 2011 I já se přidávám s chvalozpěvy a všem Tolju srdečně doporučuji. c.
rur Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 Prodal mě orienty. Bezproblémová domluva a obchod.
Joe Lemonade Odesláno 12. června 2012 Nahlásit Odesláno 12. června 2012 Bezproblémová komunikace, co napsal, to dodržel. Velmi dobře zabaleno. Doporučuji.
Ondrej71 Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Odesláno 7. července 2012 Bezproblémový obchod, hodinky přišly na druhy den, perfektně zabalené. Díky a mohu jen doporučit
Honza.manta Odesláno 7. července 2012 Nahlásit Odesláno 7. července 2012 No jo no, tak se teda taky přidám. Vždycky perfektně nafoceno - kupující vidí, co kupuje. A výborná komunikace - spokojenost.
Conn Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 Rad bych se pridal k pozivitnim komentarum. Kupoval jsem zachovale PRIMky SPORT 2 Humberta. Obchod naprosto bezproblemovy. Hodinky vypadaji presne tak, jak na fotkach a dorazily mnohem drive, nez jsem vubec predpokladal.
Georf Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Odesláno 17. října 2012 I jý jsem si s Toljou zaobchodoval a panuje naprostá spokjenost !
sibirnaya Odesláno 14. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2012 do tretice vseho nejlepsiho. muzu jen vrele doporucit.
Petr Svenda Odesláno 4. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2012 Kupoval jsem od tolji cibule. Domluva rychla, bezproblemova, zaslání promptni, hodinky presne odpovídaly popisu a fotkám. 5* z pěti. Bylo mi cti, rád si kdykoli zaobchoduji znovu, pokud čas dovoli, rad přijedu i na to známe "předání na Praze 4" :-)
hejdik Odesláno 13. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2012 (upraveno) Opět děkuji Toljovi za bezproblémový kšeftík Upraveno 13. prosince 2012 uživatelem hejdik
Wanderer Odesláno 17. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2012 Doporučuji, naprosto bezproblémový obchod, vše klaplo podle dohody, takže děkuji.
prischera Odesláno 7. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2013 Perfektní spolupráce, hodinky ještě lepší než jsem čekal. Díky moc!
mato57 Odesláno 19. května 2013 Nahlásit Odesláno 19. května 2013 Moje první koupě nejen od Tolji, ale i na Chronomagu vůbec a jsem naprosto spokojen (kapesní Eterna).Díky!
Krrtek Odesláno 4. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2013 Tak jsem od Tolji taky koupil už několik hodinek.Naprostá spokojenost, bezproblémová a rychlá komunikace, díky!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se