Přejít na obsah

Kamenná prodejna PRIM

Doporučené příspěvky

Já tam dneska taky byl. A děly se tam věci. Jednak si tam nějaký chlápek až ze Slovenska kupoval vojenskou verzi nových Orlíků (již dříve objednanou, ne že by byly na skladě a hned si je odnášel ;) ) a pak pasáží obcházel sám autor Prim Caerus, architekt Kokeš. Zachmuřeně i radostně prohlížel skleněnou vitrínku se svým dílem a něco mumlal, asi "do p.dele práce, co je to sténly stýl?" :D :D :D .

Jinak obsluha v obchodě perfektní, prohlídnul jsem si obě verze nových Orlíků a Diplomaty se stříbrným ciferníkem. Orlíky na živo lepší než na obrázkách, hodně se povedlo klenutý sklo i luneta, ciferník se soustřednýma kružnicema fajn. Víc se mi líbí pískovaná verze s plným dýnkem. Frézovaný nápis ORLÍK na boku bych mít nemusel, stejně jako novodobý logo, ale to je jen můj problém. Lumi na ručkách nebyla úplně rovnoměrně nanešená, to by mě trochu trápilo.

Diplomaty se mi pořád líbí nejvíc ze současný (sic) produkce, pokud by stály stejně jako Orlíky, tak bych si je koupil. To ale prý nehrozí... :sad01_anim:. A ty na krámě byly trochu jetý.

Ještě jsem teda prohlídnul ty Loake boty, poctivý a pěkný, ale zdají se mi tvrdý, ty si asi člověk musí vyšlápnout, to mě u bot nebaví. Chci boty pevný a současně hebký jako ... (čtenáři Jak jsem vyhrál válku vědí).

Nejlepší bylo preso ve Wine and Food, bohužel jsem už byl po jídle, těstoviny i polífka z dýně s kokosovým mlíkem a zázvorem opojně voněly. Dal jsem aspoň kopeček jahodový zmrzliny za pajdu, nebyla špatná ale ani výjimečná.

Prim se v pasáži neztratil a ze slov obsluhy dovozuju, že si Mischovu kritiku berou k srdci a budou brzy vystavovat funkční a dokonalé kousky. Tak jak to u hodinek má být.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Achjo, to je k vzteku, chodim kolem do skoly a vzdycky tak letmo nahlednu do vylohy. Take by mohli udelat nejakou "socialni radu" 5-15 tisíc. Běžně nosím k velké spokojenosti Automaty od seika co jsem tu nadšeně koupil. Teď bych chtěl něco decentnějšího do obleku a moc by se mi líbilo mít hodinky české, bohužel momentálně to vypadá dost nereálně :(

AD pasáž. Doporučuji navštívit LePremiere mají moc fainové botky Loake za cenu která je víc než rozumná. Také dělají zakázkové košile, ale to je zas trochu mimo moje možnosti, i když asi neodolám a jednu pořídím ;)

Odkaz ke komentáři

u některých typů je v rámci renovace pouzdro v nerezu uz pár tisíc. Ale i v tom chromu, pět let vydrží a pak za stejný peníz koupíš stejné, ale jiný kus. Možná je to konzumnější přístup, ale dnes se tak vyrábí vše. Až to poškrábeš nebo ošoupeš , jedno, jestli chrom nebo nerez, tak to vyhodíš a koupíš nový...

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

V pohodě jse si početl. pokoukal, přemýšlel nad těmi relacemi, kouknul na ty Orlíky atd.........

Je to krása, jen z té ceny mi přijde poněkud nevolno. Ale co, jsou i jiné možnosti.

Zrovna tu zkouším jedny Prim , dostaly zabrat ale jdou, konzultoval jsem s Eltonem

renovaci, měly velký zájem tu zakázku získat.  Půjdu do toho.   :santa:

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Konečně jsem měl včera možnost podívat se do prodejny. Zamiloval jsem se do modelu Spartak 40mm světlá verze s reliéfním číselníkem. Naopak mě vůbec neoslovily Orlíky. Vůbec se mi nelíbí. Krásné jsou Diplomaty, ale ty už jsou finančně pro mě mimo. No, uvidíme. Budu asi muset prodat Nomosy a našetřit. Achjo, že já tam lezl :-). Jinak obsluhovala mě velice příjemná slečna, na ruce měla černou verzi Spartaků s červenou vteřinovkou :-D Chronomag zná :-)

Odkaz ke komentáři

Byl jsem tam o víkendu. Taky obsluhovala slečna. Už od dveří jsem hlásil, že jdu jen očumovat a i tak byla velmi ochotná. Některé kousky vytáhla v rukavičkách z těch jejich skleněných boxíků a ukázala mi je a vstřícně odpovídala na všechny moje dotazy. Jen mě mrzí, že dostat se k hodinkám, které mi alespoň trochu vyhovují chce tak 70tis.

Naživo mě nejvíce zaujala řada Spartak (na stránkách Eltonu jsem si jich přitom nikdy moc nevšímal) - ale pouze ty s reliéfním ciferníkem.

Odkaz ke komentáři

Tak jsem udělal drobnou kontrolní návštěvu. V prodejně byla jiná slečna, bylo tam jakési prapodivné šero, asi šetřili elektřinou..... Na můj dotaz, jestli už jsou opravené a běhající Diplomaty ve vitríně mi slečna bezelstně odpověla, že nefungují a že všechny vystavené hodinky jsou pouze nefunkční vzorky. Byl jsem připraven na všechny možnosti, od té ideální s naleštěnými a opravenými Diplomaty až po stav, že zatím opravené nejsou. Ale na tuto odpověď jsem byl zcela nepřipraven, jen jsem tedy poděkoval a vypotácel se jak opařenej do pasáže. Pak jsem se snažil srovnat si to v hlavě, ale bez úspěchu. Tak Vám tedy nevím......

Odkaz ke komentáři

Tak jsem udělal drobnou kontrolní návštěvu. V prodejně byla jiná slečna, bylo tam jakési prapodivné šero, asi šetřili elektřinou..... Na můj dotaz, jestli už jsou opravené a běhající Diplomaty ve vitríně mi slečna bezelstně odpověla, že nefungují a že všechny vystavené hodinky jsou pouze nefunkční vzorky. Byl jsem připraven na všechny možnosti, od té ideální s naleštěnými a opravenými Diplomaty až po stav, že zatím opravené nejsou. Ale na tuto odpověď jsem byl zcela nepřipraven, jen jsem tedy poděkoval a vypotácel se jak opařenej do pasáže. Pak jsem se snažil srovnat si to v hlavě, ale bez úspěchu. Tak Vám tedy nevím......

Tak tomu říkám reklama firmy :jawdrop:
Odkaz ke komentáři

Divny to je, ale nefunkcni makety ukazuje ve svem firemnim showroomu v Glashuette napriklad i A. Lange & Soehne.

No jo, ale ten kšeft v Praze byl nejspíš zřízen za účelem prodeje zboží, ne? Alespoň většina obchodníků si proto ty prostory pořizuje. Firemní showroom je zase něco jiného a A.Lange zas něco úplně jiného :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...