Frantik Odesláno 7. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Díky vole :-) Presne tak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Díky vole :-) Presne tak :-)Podle mě to máš celkem srovnane, když jsou jedny definitivní, tak to nemusí znamenat, že je musíš celou dobu vlastnit ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 presne, staci, aby ti je kuryr dorucil pet minut pred tim, nez te zavrou do futralu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 presne, staci, aby ti je kuryr dorucil pet minut pred tim, nez te zavrou do futralu Jj hrobník pak bude mít radost Mi se třeba pam líbí, akorát na moji ruku 16,5cm ještě žádné hezké nevymysleli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 presne, staci, aby ti je kuryr dorucil pet minut pred tim, nez te zavrou do futralu Jj když někoho zapálíš tak mu taky bude do smrti teplo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Jj hrobník pak bude mít radost Mi se třeba pam líbí, akorát na moji ruku 16,5cm ještě žádné hezké nevymysleli... Delaj se i 38mm...otazka je, jestli to jsou porad jeste pamy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Asi jako většina magorů zde se v tom pěkně točíš a skončil jsi tam kde chci i já . Pam111 jsou mé vysněné a závidím. Užívej je ve zdraví,ať dělají dlouhou dobu radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Delaj se i 38mm...otazka je, jestli to jsou porad jeste pamy...Vím ale nějak mě neberou. Jednou jsem koukal po pam0048 ale přišly mi dost vysoké. Teď mám jiné zájmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Ta chvilka pocitu, že jsi vyrovnaný za tourčitě stála, Franto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Asi jako většina magorů zde se v tom pěkně točíš a skončil jsi tam kde chci i já . Pam111 jsou mé vysněné a závidím. Užívej je ve zdraví,ať dělají dlouhou dobu radost Diky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Ta chvilka pocitu, že jsi vyrovnaný za tourčitě stála, Franto Kazda chvilka za to stojí vole :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 No vidiš, svět je ještě v pořádku. Až je budeš chtít pustit, vzpomeň si na mě . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 7. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 No vidiš, svět je ještě v pořádku. Až je budeš chtít pustit, vzpomeň si na mě .Jo :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Kofola ma smulu, si je za ty tri tydny vemu zase zpatky ja :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 7. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2019 Gratuluju a jsem zvedav na dalsi prispevek za 8 let :-)) Pamy k Tobe jdou, stejne jako Big B :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 8. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Presne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin2006 Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Gratulace, krásný! Třeba na ně jednou taky dosáhnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 podle me jsou to fejky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. února 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Ale fuj :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se