Viktor Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 V pátek se začaly v Evropě prodávat nový Explorery dvojky s pouzdrem 42 mm. Mně se Rolády Explorery II i GMT-Mastery vždycky moc líbily a zvětšená verze Exp s černým maxi cifrem ke mně promluvila ještě silnějc. Rezervaci u Bechyně jsem udělal snad hned po návratu z Basileje. V pátek po obědě mi zavolali, moc se mi to nehodilo, ale co může chronomagor v takový situaci dělat jinýho než oznámit rodině, že odjezd na víkend se musí o hoďku odložit, protože mi tam "něco důležitýho" vlezlo . A trádá do Štěpánský. Měly tam i bílý, taky nejsou špatný, jen mě tak nebere to silný rámování indexů. Černý mi sedly na ruku hned, Rolex, zdá se, dělá tahy akorát na moji ruku 19,5 cm, takže žádný zkracování není potřeba. Velikost mi přijde akorát, ciferník je vyvážený a oranž ručka je bomba. Barva ciferníku je z některých úhlů čistě černá, jindy lehce matná. Tah je u pouzdra 21 mm a zužuje se ke sponě na 15 mm. No, možná bych přivítal větší šířku u spony, ale víme, že s Rolexem se v některých věcech nediskutuje. Spona skvělá, bez toho blbýho vzorku tahu, co mi jako jediná věc vadí na Subech, dvojí rozepínání a ta fajn mikroregulace umožňující tah o kousek roztáhnout, když je člověk tak nějak opuchlej. Ve sponě jsou tři pozice stěžejky vyfrézovaný zevnitř, důlky s drážkou po vnitřní straně bez provrtání spony. Radost veliká. Pár fotek, je tak večer doma bez dobrýho světla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 No to mě poser. Kdy je můžu vidět naživo?! Na fotkách působí dost masívně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Takže nové Exp II konečně na chronomagu? Gratulace! Ta hodinovka je skutečně děsivě krátká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Matnej cifr? Čumim. Suby mají lesklej. Gratuluju. Super odvaz. I když vlastně ne. Bylo to po dlouhým čekání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Famozni.. Prosim, kolik je ofiko cenovka novych u nas?Me by se libily i ty bile.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Tak to je pecka, Viktore, ty ses do toho obul. Jsou skvely, ty 2 mm navic jim dodaj tu spravnou velikost. Ja vim ze se to nema, ale kolik za ne ve Stepansky chteji, kdyztak do SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 (upraveno) Nádherný, Viktore! Těším se až je taky uvidím naživo. Jo a myslím že cena je 155 a nějaký drobný, kdyžtak mě opravte.Jo a zajímavostí by měl být strojek 3187, novinka, která se zatím objevuje jen v N EX II Upraveno 18. září 2011 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Dost dobrý, jsou skvělý! Veliká gratulace a přejícnost v jednom! Mě se explorery II moc, moc líbí, i když rolexoman zrovna nejsem!Tohle je fakt bomba! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 18. září 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Díky všem!ad cena, myslím, že to není tajemství, 153 k, možná se to hejbe podle kurzu CZK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Ty jo gratulace !!! Docela by se jim hodilo průhledné dýnko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 (upraveno) Viktor jede! Jsou moc pěkné, ale zajímalo by mě proč je hodinová ručka tak krátká, nejdřív jsem si myslel, že proto, že ji vzali z menšího modelu, ale tomu by zase neodpovídala minutová, tak snad aby lícovala s 6,9,12 indexem, no nic, jako celek je to stejně pěkné. EDIT: když se dívám na fotky, tak to byl jen dojem je standardně krátká, jako u jiných modelů RLX Upraveno 18. září 2011 uživatelem tombed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Na tento rozměr tam měli dát triplock=větší korunku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Viktore, parada! Uz chystam cestu do Praglu, musim je videt. Velka gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Srovnání SUB a EXII zdroj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 O boze hlavne ziadne priehlady a velke korunky... v dnesnej dobe kedy aby sa clovek bal co strasneho ktora firma zase svojim hodinkam s prichodom noveho modelu vyparati je dobre vediet ze aspon niekde na to idu s rozumom. Gratulacia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Gratuluji, ať dělaj jen radost konečně slušná velikost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Srovnání SUB a EXII zdroj Tak to je brutální zvětšení. To srovnání s GMTIIC mě docela překvapilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Jsou fakt povedene a ve srovnani se suby nevypadaji tak velice.. Idealni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karloss Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 WOW - jsou opravdu moc pěkný, gratulace. Parádní hodinky někam do akce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2011 Absolutni pecka. Tady stojej tolik co SDDS, tedy asi 220. Jde pri vyvozu odecist 19 procent, ale stejne, bylo by to tezke rozhodovani. Oboje jsou kulervouci. Dve barvy tech Ex delaji rozhodovani jeste tezsi, obe jsou totiz skvele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se