horal Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Jsou ideální, čekám na nějakou současnou reinkarnaci, Fortis by se mohl rozhýbat.
Chocholusik Odesláno 4. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2015 Nahodou mi neviete dat tip na to kde by sa dal zohnat jeden dielik oceloveho tahu na tie 38mm cosmonauty?
kuncák7 Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Tak jsem si dovolil oboje kosmonauty zkompletovat a snad nikoho neurazim
georgejv Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Nevím proč, ale tak nějak mě to neuráží, naopak cítím se býti velice potěšen
Radek124 Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 @Kuncák7: Ten tah je nějak divně ukončenej, nemělo by to (v originále) vypadat spíš takhle?
kuncák7 Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2017 Radku - jojo, vsiml sis. Bude se ladit, bohuzel koncovky mam plne a musi tam byt pouze plechove ( zkousel jsem z jinych fortisu ). Nicmene zatim neva, dulezite je, ze ty tahy mam :-) a za dobrou cenu.
Chocholusik Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Odesláno 9. října 2019 tuna som narazil na zaujimave papiere k cosmonautisom tak si to tu s dovolenim odlozim:
Ivan Lelák Odesláno 20. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2021 Oživím téma. Po mnoha letech jsem poslal OC GMT do servisu, už to opravdu potřebovaly. Současně jsem objednal nový originální řemínek - integrovanou Corduru. 2 měsíce jsem se těšil, ale hodinky už jsou doma. Vypadají doslova jako nové, řemínek jim sluší, posunul je trochu do volnočasova a hodinky na něm skvěle sedí na ruce. Tyhle B-42 Official Cosmonauts GMT nenosím ze svých Fortisů nejčastěji, ale mám je už asi 10 let a rád je nosím na různé nenáročné volnočasové aktivity.
StanoBare Odesláno 23. prosince 2021 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2021 Priznám sa, že o tomto origo type remeňa som ani nevedel, i keď je pravda, že už Fortis tak podrobne nesledujem. Pasuje výborne.
LainCoubert Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Odesláno 8. března 2022 Jak vnímáte Fortis a jejich spojení s Roscosmosem ve světle aktuálních události? Aktuálně jsem rád že je zrovna v hodinkovnici nemám a nemusím to resit
Radek124 Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Odesláno 8. března 2022 Dýnkem se snad normální člověk nemá potřebu chlubit - a u derivátů B42/2836-2 se dá přinejhorším vyměnit za “politicky neutrální” variantu s průhledem.
LainCoubert Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Odesláno 8. března 2022 Jo tak ono většina mého okolí nic netuší o takových detailech hodinek. Jsou spíš jen úžasnými, že se to "nabiji jak chodíš", ale spíš ten pocit co Ti to navozuje. Pokud nemám dobrý pocit z hodinek, které mám na ruce tak nemá smysl je mít. A to bych teď u fortisu neměl. Taky by moc lidí nechtělo nosit speedmastry pouzivane mengeleho pomocniky aby věděl kdy přesně pustit dalsi
horal Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Odesláno 8. března 2022 (upraveno) Před hodinou, LainCoubert napsal: Jak vnímáte Fortis a jejich spojení s Roscosmosem ve světle aktuálních události? Aktuálně jsem rád že je zrovna v hodinkovnici nemám a nemusím to resit před 10 minutami, libor2002 napsal: Tvl, tohle je opravdu úvaha Díky tomu šly z domu. Bez úvahy, je to teda už asi 10 let, ale já jsem obecně na rusáky přecitlivělý... asi od základky. Upraveno 8. března 2022 uživatelem horal
martin1974 Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Odesláno 8. března 2022 Před hodinou, libor2002 napsal: Tvl, tohle je opravdu úvaha +1
martin1974 Odesláno 8. března 2022 Nahlásit Odesláno 8. března 2022 před 2 hodinami, LainCoubert napsal: Jak vnímáte Fortis a jejich spojení s Roscosmosem ve světle aktuálních události? Aktuálně jsem rád že je zrovna v hodinkovnici nemám a nemusím to resit Tvoje problémy by som chcel "resit". Keď chceš mať dobrý pocit, dôjdi pomáhať utečencom sem na železničnú stanicu do Košíc a ja ti garantujem, že každému Ukrajincovi bude absolútne u riti, aké Fortisy máš na ruke, alebo v hodinkovnici...
LainCoubert Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Odesláno 9. března 2022 No čekal bych alespoň nějaké vyjádření od Fortisu nebo distancovani, ale žádné jsem nedohledal.
Chronař Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Odesláno 9. března 2022 Tvl, to je jako by se NASA teď měla distancovat od ISS, kterou budovali s Rusy.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se