Přejít na obsah

37 hlasů

1. 1. Pilotky do 500EUR

• Steinhart "Nav.B-Uhr II vintage TITAN"
      9
    • Steinhart "Nav B-Uhr black"
      5
    • Kup jiné pilotky!
      18
    • Pilotky se do kanclu nehodí..
      5

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak a je to tady, nemohu se rozhodnout, které pilotky na normální nošení do kanclu. :suicide_anim:

Moje vize je :

Steinhart "Nav.B-Uhr II vintage TITAN" vs. Steinhart "Nav B-Uhr black" no a nebo snad něco jiného?? Poraďte. Rozpočet tak kolem 500EUR..

Abych nezapom?ěl, kdo je za ruční nátah a proč?

Dík všem předem za rady!

Posted ImagePosted Image

Upraveno uživatelem MutraBG
Odesláno

Na ruční nátah se vyprdni. Pokud se nebojíš lehké extravagance, vem ty v titanu, pokud chceš strohost, vezmi ty druhé. Více než PVD byh však doporučil klasiku v oceli.

Odesláno

Do kanclu IMHO pilotky nepatří.

Já bych nebyl tak striktní, pro nás, co sedíme v kanclu pět dní v týdnu jsou i Panerai na Heroic strapu oblekovky.

Jinak by ten svět byl hodinkově děsně nudný.

Odesláno

Záleží taky jakou máš ruku ono těch 47mm je fakt hodně. Nátah určitě ruční patří to k tomu. A pokud máš víc hodinek je nakonec ruční nátah i praktičtější.

Odesláno

Bral bych v oceli(o hodinkách na ruce víš)

s mimostřednou vteřinovkou(více retro-mě osobně se to líbí více)

a ruční nátah?(ráno pěkně při kávičce natáhneš hodinky,poslechneš si ten krásný zvuk a mrkneš na krásnej zdobenej stroj).....

Návštěvník Ondra
Odesláno

ty vintage jsou pěkný, ale vzal bych nějaké v oceli (titan mi na pilotky vůbec nepasuje), hezký klasický trojručky jsou třeba Stowa Flieger nebo Archimede Pilot H

Odesláno

Já osobně už delší dobu řeším podobné dilema- ale každopádně teď momentálně bych šel do klasické kartáčované oceli s ručním nátahem, velikost 42-44mm... nejvíc mě mrzí že kvůli velikosti jsou ze hry Stowy, já půjdu asi do Steinhartů (ale až tak po Novým roce- teď jsem si udělal radost jinde)- třeba udělají zas nějakou povedenou limitku

Odesláno (upraveno)

Jedná se o verze 44mm, to zvládá i obyčejná standartní ruka..

Aha na chronoshop.cz maj ty černý s touhle specifikací

Steinhart "Nav B-Uhr black"

Barva ciferníku:Černá

Strojek: Mechanický - ruční nátah

Typ strojku: Unitas 6497

Průměr: 47 mm

Rozteč nožiček: 22 mm

Pouzdro: Nerezová ocel - černá PVD úprava

Sklíčko: Safírové konvexní

Vodotěsnost: 30 m

Posted Image

Upraveno uživatelem VasekN
Odesláno

Moje vize je :

Steinhart "Nav.B-Uhr II vintage TITAN" vs. Steinhart "Nav B-Uhr black" no a nebo snad něco jiného?? Poraďte. Rozpočet tak kolem 500EUR..

Mnohem příjemnější na ruce je cibulová korunka, diamantová v některých pozicích dost ryje kožu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...