TCF Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Ďakujem za perfektný obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Asi už tu není moc co dodat. Prostě i já mohu s klidným svědomím doporučit.A nevím, jestli je to tím, že neměl při ruce menší krabici a nebo to byl záměr, každopádně tak důkladně zabalený hodinky jsem ještě nedostal. Kdybych to měl ohodnotit na škále od 1 do 10, tak bych dal tak 46. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rider Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Můj první obchod zde na chronomagu. Asi jsem si nemohl vybrat lépe, soudě podle předchozích komentářů :-) I u mě vše bez jakýchkoliv problémů, vše proběhlo rychle. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Když se dva pacienti na něčem dohodnout, tak je z toho možná pozdvižení na poště, ale určitě vždy super obchod jak má být.Děkuji za další deal a budu se za pár měsíců těšit. Vše naprosto v pořádku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 29. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2019 Super rychlá domluva, super rychlé poslání a zabaleno tak, že by to přežilo i přejetí tankemZa mě 100%, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 Velmi příjemné setkání a fajn obchod.Díky Dane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 18. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2020 Další bezchybnej obchod. Rychlá a věcná komunikace, takže oba palce nahoru! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2020 Všechno v nejlepším pořádku. Díky a kdykoliv znovu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 Ako kupujúceho môžem len odporučiť - komunikácia, peniaze okamžite prevedené na účet, všetko podľa dohody. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 8. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2022 Perfektní prodejce, vše jak má být! Doporučuji a děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 19. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2024 Za mě také vše perfect! Díky a doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se