M@chino Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2011 Ahoj. Od 8.12. mají v Lidlu box na hodinky (6ks) za 250Kč. Za tu cenu je to dobrý. Tak jen pro info. Pokud to patří někam jinam. Prosím přesunout. http://www.lidl.cz/cps/rde/xchg/SID-E2C26075-5C309EE3/lidl_cz/hs.xsl/index_22025.htm?offerdate=&ERR=noservice
Stuclik Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2011 Díky za info. Zas takový chronomagor nejsem, abych musel mít nějaký kvalitní a tento bude lepší než válení hodinek na skříňce. Jdu do toho, bude tlačenice s důchodcema :-)
Alexion Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2011 vyzera v pohode. pojdem ho tiez omrknut.
Radimk Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2011 Není tam poprvé, už jsem ho tam viděl. Popravdě - ta kvalita neodpovídá ani těm dvěma stokorunám, co za to chtějí. V Tchibu to byla jiná..Ale jinak jsou tu na fóru k mání řádově lepší za pár stokorun..
Chosef76 Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2011 Kvalita odpovídá ceně, ale 2 krabky šly se mnou.
RoboBA Odesláno 8. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2011 Tie vankúšiky sú tam úplne na prd, som si tam ušil nove poduštičky a je celkom v pohode.
pato31681 Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 U mna tenstvorocovy box sluzi asi 2 roky, zatial v pohode, nie je osuchany ani nic podobne. Vankusiky su slabsej kvality, to je pravda. A este odporucam pred pouzitim nechat aspon 3 dni niekde na cerstvom vzduchu vyvetrat. Moj sm.del nenormalne po lepidle ci co to bolo. Inak ale celkom fajn
VS Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 Používám dřevěné krabičky na čaj. Jsou hezčí, vejde se tam 6-8 hodinek a čaj vypiju, jako bonus navíc. Místo polštářků používám izolační návleky na trubky. Je to takový šedý molitan, ale pevnější. Prodávají to baubau obchody ve 2m kusech v různých průměrech.
JHonza Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 Mám 2 ks asi 2 roky a mohu potvrdit to, co už tu bylo napsáno. Samotný box celkem dobrý (po vyvětrání, ta "vůně" po rozbalení je dost neskutečná), polštářky nic moc. Naštěstí v nich skladuji hodinky, které moc nepoužívám, tak se ještě nerozpadly.
Qwuiddo Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 Právě jsem si ten čtvercový (líbil se mi více) přinesl z Lidlu. Musím říct, že ani nijak podezřele nevoní
jartop Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 (upraveno) Jsem těch Lidlů dnes prolítl několik a ani v jednom boxy neměli... Ach jo. Že by smůla? Upraveno 9. prosince 2011 uživatelem jartop
Gryll16 Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 Jsem těch Lidlů dnes prolítl několik a ani v jednom boxy neměli... Ach jo. Že by smůla? Sme na tom rovnako...
Waya03 Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 Ajaj, a já naiva myslel, že bude stačit když se tam dostanu v sobotu ráno :-( Jsem těch Lidlů dnes prolítl několik a ani v jednom boxy neměli... Ach jo. Že by smůla?
kuncák7 Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 Mám ho už cca rok a nemůžu si stěžovat, nesm.dí a i něco vydrží ( už mě i upadl ). U nás ( Lidl Modřany ) ho ještě mají ( v 17:05 ).
Stuclik Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 Teď jsem přijel z přerovského. Přivezl jsem si poslední obdélníkový, čtvercové mají ještě čtyři :-) A sm.dí to teda neskutečně.Rovnou jsem vzal mladé i tu jejich šperkovnici pod stromek, ať se její šperky neválí porůznu po celým bytě :-)
fermuello Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 mám ho aj ja a za tú cenu sa naň nemôžem vôbec sťažovať
pplus Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 Ahoj. Od 8.12. mají v Lidlu box na hodinky (6ks) za 250Kč. Za tu cenu je to dobrý. Tak jen pro info. Pokud to patří někam jinam. Prosím přesunout. http://www.lidl.cz/c...=&ERR=noservice Uz Vas niekedy napadlo nekupovat lacne kokotiny po desiatkach kusov a radsej si kupit jeden kvalitny vyrobok. Sm.di to, je to kozenka, vyrobene v Cine, ale hlavne ze je "to levny" to "musim mit".
EpsteinBarr Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 Tak ty si im to terazky ale vsetkym "nandal"
Qwuiddo Odesláno 9. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2011 Lidl Praha-Budějovická mají 3ks čtvercové a jeden obdélníkový (cca 15:00 dnes).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se