Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 146
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Díky za info. Zas takový chronomagor nejsem, abych musel mít nějaký kvalitní a tento bude lepší než válení hodinek na skříňce. Jdu do toho, bude tlačenice s důchodcema :-)

Odesláno

Není tam poprvé, už jsem ho tam viděl. Popravdě - ta kvalita neodpovídá ani těm dvěma stokorunám, co za to chtějí. V Tchibu to byla jiná..

Ale jinak jsou tu na fóru k mání řádově lepší za pár stokorun..

Odesláno

U mna tenstvorocovy box sluzi asi 2 roky, zatial v pohode, nie je osuchany ani nic podobne. Vankusiky su slabsej kvality, to je pravda. A este odporucam pred pouzitim nechat aspon 3 dni niekde na cerstvom vzduchu vyvetrat. Moj sm.del nenormalne po lepidle ci co to bolo. Inak ale celkom fajn

Odesláno

Používám dřevěné krabičky na čaj. Jsou hezčí, vejde se tam 6-8 hodinek a čaj vypiju, jako bonus navíc. :)

Místo polštářků používám izolační návleky na trubky. Je to takový šedý molitan, ale pevnější. Prodávají to baubau obchody ve 2m kusech v různých průměrech.

Odesláno

Mám 2 ks asi 2 roky a mohu potvrdit to, co už tu bylo napsáno. Samotný box celkem dobrý (po vyvětrání, ta "vůně" po rozbalení je dost neskutečná), polštářky nic moc. Naštěstí v nich skladuji hodinky, které moc nepoužívám, tak se ještě nerozpadly.

Odesláno (upraveno)

Jsem těch Lidlů dnes prolítl několik a ani v jednom boxy neměli... Ach jo. Že by smůla?

Upraveno uživatelem jartop
Odesláno

Ajaj, a já naiva myslel, že bude stačit když se tam dostanu v sobotu ráno :-(

Jsem těch Lidlů dnes prolítl několik a ani v jednom boxy neměli... Ach jo. Že by smůla?

Odesláno

Mám ho už cca rok a nemůžu si stěžovat, nesm.dí a i něco vydrží ( už mě i upadl ). U nás ( Lidl Modřany ) ho ještě mají ( v 17:05 ).

Odesláno

Teď jsem přijel z přerovského. Přivezl jsem si poslední obdélníkový, čtvercové mají ještě čtyři :-) A sm.dí to teda neskutečně.

Rovnou jsem vzal mladé i tu jejich šperkovnici pod stromek, ať se její šperky neválí porůznu po celým bytě :-)

Odesláno

Ahoj. Od 8.12. mají v Lidlu box na hodinky (6ks) za 250Kč. Za tu cenu je to dobrý. Tak jen pro info. Pokud to patří někam jinam. Prosím přesunout.

http://www.lidl.cz/c...=&ERR=noservice

Uz Vas niekedy napadlo nekupovat lacne kokotiny po desiatkach kusov a radsej si kupit jeden kvalitny vyrobok.

Sm.di to, je to kozenka, vyrobene v Cine, ale hlavne ze je "to levny" to "musim mit".

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...