gas Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 Smíšená. Ale teď bude dovolená u vody, pak další hory a můžu začít zase znova Když mně ten tatarak nechutná bez topinek a plzne Ale já už jsem starej, jen se tím vším udržuju a bavím
morepower Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 Tak včera 5 kilásků, dneska lehce 4. ovšem odpoledne jsem měl naprosto úžasnej bůček nakládanej v česneku, takže jako bych neběžel...
Anela Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 tak já jsem od začátku roku cca dvě kila dolů, dneska ráno výklus do práce 8 km. ztrátu jsem kompenzoval hranolkama a hermelínem na oběd. pak jsem se už zas držel oblíbeného ovoce, na večeři mám zeleninovou polévku a trochu těstovin...při zapínání opasku cítím, že to ještě není úplně ono, ale to přijde ve čtvrtek chci zkusit zase po letech zařadit bazén, snad tam nebude tak narváno...
lichna Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 Ortognátní operace. Top způsob 6 týdnů tekutá/kašovitá strava. Asi 10 kg dole převážně tuk
Beet Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 V 8. 1. 2018 v 19:08, morepower napsal: Tak včera 5 kilásků, dneska lehce 4. ovšem odpoledne jsem měl naprosto úžasnej bůček nakládanej v česneku, takže jako bych neběžel...Tak já včera 10 kilasku a po treninku brokolice s česnekem.
panedge Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Taky 10 km,potom pohankova kase s boruvkama a medem
African Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Budu muset začít také běhat, ale jak mě to strašně nebaví, připadám si u toho jak nějáká buzna Jinak ohledně mého jídelníčku, když se připravuji a hubnu - zelenina, ryby, těstoviny a všechno hodně polejvám olivovým olejem. Za prvé mi chutná, za druhé mi jeden doktor řekl že váže tuky a je to zázrak na hubnutí a za třetí mi další doktor řekl, že je to nesmysl a nehubne se po něm Ale já zázrakem hubnu, jinak vařazuji všechny neřesti, brambůrky, pečivo, zmrzlinu, víno, pivo a další. Né že bych je omezil úplně, aby nemělo tělo šok, ale osekám to. Hodně pohybu a zpravidla nemám problém do měsíce jít dolů okolo 5kg, deset v rozmezí 2-3 měsíců.
Moty Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Oliváč je dobrej, když sem shazoval tak to byl jedinej dovolenej tuk, takže na salát, pod maso, prostě všude kde to šlo
odjinud Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Behani se dlouhodobe branim tim, ze jsem moc tezkej a nicilo by mi to klouby. Pockam, az tak 10 kg zhubnu :-)
Pavelpu27 Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Já byl dneska na kole a paráda. Sucho, relativně teplo. Neseděl jsem na tom 2 měsíce, takže jen lehce 20km, ale maximální spokojenost.
morepower Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 V 9. 1. 2018 v 2:12, Beet napsal: Tak já včera 10 kilasku a po treninku brokolice s česnekem. V 9. 1. 2018 v 7:33, panedge napsal: Taky 10 km,potom pohankova kase s boruvkama a medem no jo, jenže já ten bůček měl předtím. dneska neběhám, klusnu zejtra. nemůžu se dočkat, až se mi opraví ten utrženej bicák a budu moct trošku hodit železem. Líbili by se mi trošku větší ruce, teď mám hrozný tyčky.
hopa26 Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Zazitek z dneska,jak fetak.Mel jsem po nocni,2denni smena. Rano jsem svezl vlak do Pardubic,skoncil v praci v 9 hodin. Kouknu na rozpis drah,od 9,30 do 10,30 prakticky prazdny bazen. Dojedu k laznim. Skocim v 9,20 do vody ,a jedem. Uplavu 800 metru,vezmu si desticku ze pojedu nohy. Najednou hruby piskot pistalky,plavcik na mne ukazuje. Ptam se,co se deje? Musite ven z vody nejde elektrika .Vyhnali i skolni decka,duchodkyne....Ptam se,no tak to zapnou,ne? Pry ne,ze tece do strojovny..... Koncime,zavirame. A dneska tedy neodplavu.......?Obliknu se,cas 9,50 . Vztekam se,jakou mam smulu. Pak mi doslo,ze je bazen take v Hradci Kralove,no tak jsem jel tam.
morepower Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 nechci tě ranit, ale steak je steak...
morepower Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 jo a nejlepší příloha ke steaku je další steak nebo vejce a steak
panedge Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 (upraveno) V 9. 1. 2018 v 19:07, morepower napsal: nechci tě ranit, ale steak je steak...To vim,ale ja jsem sladak a tahle varianta je lepsi.A steaky nepotrebuju kazdej den,nechci mit dnu a problemy se zlucnikem.V rodine k tomu jsou sklony. Edit:a vejce jsem mel ke snidani:-) Upraveno 9. ledna 2018 uživatelem panedge
mAra_ Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 V 6. 1. 2018 v 13:36, DavidLC napsal: Už dva dny nejím pečivo a kilo dole,to na konci ledna budu na kapačkách :-))Trest smrti za tyhle posty!!! Taky jsem od kolegy slyšel takovou historku že přestal jist pečivo a kolik shodil.... Říkám si , zkusím to taky.A tak jsem začal. První den - jídlo bez pečiva. Navečer hlad jak svina, sežral jsem kde co, ale pečivo nee! Druhý den v podstatě totéž, jen mi má milá už řekla, že se na to mám vykašlat, že jsem ta dva dny sežral lednici která byla naplněna na celý týden... Ale bez jediného rohlíku!!! A opravdu nemohu zhodnotit, jestli jsem něco shodil... Spíš bych řekl že ne :-)
morepower Odesláno 9. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2018 Nezoufej, jenom jis malo zeleniny...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se