Přejít na obsah

Kila dolů

Doporučené příspěvky

Tak ono v zásadě je jedno co clověk váží.  Důležitá je aktivní hmota.  Sem  v rámci úspory financí a zlepšení kondice zase začal jezdit do práce na kole.  Žádná vražda.  15km.  půl hodiny jízdy.  Váhu mám furt stejnou,  vanička mizí.

Ale v pátek jsem už stahanej jak pes.  Je snažší ujet 70km v kuse,  než dvakrát 15 plus šichta.

Stačí se hejbat a nechlastat první ligu.  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Po depresi z toho, že váha se rozhodla zůstat tam, kde je, jsem vzal do ruky metr a porovnal s měřením před 35 dny. Takže prozatimní summary:

Hmotnost: -1,8kg

V pase: - 3cm

Stehna: -3cm

Zadek: -3cm

Takže to opravdu vypadá, že jsem sundal cca 3kg tuku a naproti tomu nabral nějaký svalstvo. To je asi OK.

Odkaz ke komentáři

On stačí obyčejnej pásek. Když se na něm vracíš k pavučinám zarostlým dírkám, které si používal před lety, je to ta správná cesta :-)

Jo, pásek je dobrej ukazatel, taky se jím řídím. Zatím sem mínus tři díry, konkrétně na předposlední. Zbejvá se dostat na tu poslední. Občas už tam i jsem, ale nevydrží...po jídle musím posunout. Teď sem třeba dal vysokej roštěnec asi dvacet deka a k tomu mísu rajčat, paprik a okurku a sem tak trochu kulatější.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Hele, tři tejdny bez chleba, rohliků a podobnejch kentusů a 3kg dole. Navíc jsem včera přestal s domácím chlastáním, asi. Nejhorší je prej ten první den, pak už to de samo.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...