morepower Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Tak jako 112 v pase nevypadá úplně blbě jestli máš teda ale k tomu aspoň 140 přes hrudník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Tak ono v zásadě je jedno co clověk váží. Důležitá je aktivní hmota. Sem v rámci úspory financí a zlepšení kondice zase začal jezdit do práce na kole. Žádná vražda. 15km. půl hodiny jízdy. Váhu mám furt stejnou, vanička mizí.Ale v pátek jsem už stahanej jak pes. Je snažší ujet 70km v kuse, než dvakrát 15 plus šichta.Stačí se hejbat a nechlastat první ligu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Serte na vážení a kupte si kaliperační kleště, to vám řekne naprosto jasně, co se děje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Pro mě mají malý rozsah měření. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 I pro tebe máme něco na krámě!http://www.quadmania.cz/upload/images/bazar/2016-03-3/87395.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 7. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2017 Jo, to je na měření prasete před porážkou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Serte na vážení a kupte si kaliperační kleště, to vám řekne naprosto jasně, co se děje... to je fakt, asi nejlepší způsob. jde to sehnat z číny za dolar. Na netu jsou pak kalkulačky, aby to člověk nemusel furt počítat sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 On stačí obyčejnej pásek. Když se na něm vracíš k pavučinám zarostlým dírkám, které si používal před lety, je to ta správná cesta :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Po depresi z toho, že váha se rozhodla zůstat tam, kde je, jsem vzal do ruky metr a porovnal s měřením před 35 dny. Takže prozatimní summary:Hmotnost: -1,8kgV pase: - 3cmStehna: -3cmZadek: -3cm Takže to opravdu vypadá, že jsem sundal cca 3kg tuku a naproti tomu nabral nějaký svalstvo. To je asi OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 On stačí obyčejnej pásek. Když se na něm vracíš k pavučinám zarostlým dírkám, které si používal před lety, je to ta správná cesta :-) Jo, pásek je dobrej ukazatel, taky se jím řídím. Zatím sem mínus tři díry, konkrétně na předposlední. Zbejvá se dostat na tu poslední. Občas už tam i jsem, ale nevydrží...po jídle musím posunout. Teď sem třeba dal vysokej roštěnec asi dvacet deka a k tomu mísu rajčat, paprik a okurku a sem tak trochu kulatější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Tak mám po operaci ramene (artroskopie a odrezani a odbrouseni věci co tam byli navíc), jsem druhy doma, poctivě rameno cvičim a mám hroznou chuť jít večer běhat cítím ze bych to snesl ale nevím jestli to už teď dráždit. Nechce se mi doma tloustnout :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 8. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2017 Tak si zadřepuj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Ale bez činky na ramenou!... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Dal jsem si včera něco přes 100 dřepů, ale neohromilo mě to Tak jdu dneska do posilky a zničim nohy Ale už se těšim až využiju zase mojí posilku doma (finger board, campus, hrazda, box pytel) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 Finger board je ten pidi skejt pro děti?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 9. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2017 myslí to prkno s dírama co si dáš nad futra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 10. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2017 řesení vskutku geniální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2017 Taky to zkouším, odmocnina z mojí váhy už je snesitelná hodnota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Já si říkám, že je to v librách...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Hele, tři tejdny bez chleba, rohliků a podobnejch kentusů a 3kg dole. Navíc jsem včera přestal s domácím chlastáním, asi. Nejhorší je prej ten první den, pak už to de samo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se