martar Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 @zmizík realista: "asi" Mám za sebou týden strašnýho prežírání, přesto dvě kila dolů a dobrej pocit. Žádný pečivo, jen grilovaná zelenina, čerstvý ovoce, ryby, humr, krevety, jogurty, lehký sýry. Kvalitní jídlo a trocha pohybu je fakt nejlepší cesta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Hele, tři tejdny bez chleba, rohliků a podobnejch kentusů a 3kg dole. Navíc jsem včera přestal s domácím chlastáním, asi. Nejhorší je prej ten první den, pak už to de samo. No tak to je super výsledek Teď se zkus zaměřit na přílohy. Co jíš za přílohy k jídlu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Musím to pečivo taky přestat žrát.Tím pádem odpadnou i ty kila másla co na to mažu.Už se to snažím nahrazovat zeleninou.Jen si pořád neumím představit,že si budu uzený vkládat do rajčete místo do bochníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 (upraveno) No tak to je super výsledek Teď se zkus zaměřit na přílohy. Co jíš za přílohy k jídlu?Víceméně jen zeleninu, teda spíš jen rajčata s feferonkama, výjimečně luštěniny. Podle kalorickejch tabulek mám málo sacharidů. Začal sem teď s pohankou a tak. To leebauer: Hele, vono to ale normálně de. Ke svačině si klidně dám deset deka šunky a k tomu ty rajčata. A fakt mně vodpadlo plno starostí, co si furt mazat na ten zkurvenej chleba. Upraveno 12. června 2017 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Jo, kalorický tabulky kecaj, jsou to jenom tabulky a neberou ohled na různý stravovací systémy. Prostě x gramů sacharidů na kilo váhy a nazdar. Nicméně nedostatek sacharidů nepřichází v úvahu, to bys musel bejt hodně aktivní sportovec a i tak se o tom dá s úspěchem pochybovat. Lepší je si dát tuk. Energie je v něm víc a navíc dobře chutná (ovesný vločky, jáhly apod naproti tomu vůbec). Nemusíš ho ani nijak zvlášť počítat, pokud prostě jen sníš jídlo, kde se vyskytuje přirozeně. Mlíko, maso, vejce, sejry apod... Nikdo neříká, ať sníš kostku másla, ale lidi se obecně tuků bojí a místo, aby je používali jako cenný zdroj energie, tak si radši zasíraj střeva moukou. A protože to se sebou myslej dobře, tak celozrnou, špaldou a podobnejma blbostma. Ve finále to vyjde nastejno. Na celozrný mouce není nic, co by se nedalo získat z lepších a hodnotnějších zdrojů, třeba ze zeleniny nebo ovoce. Apropo, jestli tvojím zdrojem sacharidů je právě ta zelenina a ovoce, tak se tomu nedá nic vytknout. Luštěniny výjmečně v jídelníčku jsou v pohodě, na pohanku se vyser, to je k ničemu. Klidně si dej brambory. Jinak bych ti doporučil víc druhů zeleniny, listový saláty, špenát, papriky, okurky, kedlubny, květák atd. Začal si dobře, to je perfektní, tvoje tělo se vyčistí a naučí zpracovávat tuk jako primární zdroj. Srovná se ti krevní cukr a zvýší inzulinová citlivost. Ve finále se budeš cítit prostě líp a nebudeš unavenej a ospalej. Když pak budeš chtít ještě trošku zhubnout, tak o pár (doslova) procent snížíš příjem. prostě místo deset deka šunky si dáš děvět :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Ok, dik. Na pohanku se teda vyseru. Problem zacina bejt v tom, ze mam nejak moc energie. Dyt ja sem jak cecetka, furt bych neco nekde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 zkus nakej sport... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Je v kalorickejch tabulkách celý plato Tofife a krabice Rafaela? Že bych vynechal snídani ať to kaloricky vyrovnám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ragoon Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Je v kalorickejch tabulkách celý plato Tofife a krabice Rafaela? Že bych vynechal snídani ať to kaloricky vyrovnám. ... jinak, me treba vlocky chutnaj, zeru je kazdej den k snidani s mlekem, k tomu prihodim dalsich par veci (kokos, rozinky, suseny ovoce, orechy) a nasyti me to na docela dlouho a fakt mi to chutna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Poslední dobou jsem snídal a večeřel takový kalorický bomby že by na to jel horník tak 3 dny.Takže dneska - plátek uzenýho /teda širší/ 2 plátky goudy,1 vejce na tvrdo,rajčata a hořký kafe.Doufám že v práci neomdlím hlady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Je v kalorickejch tabulkách celý plato Tofife a krabice Rafaela? Že bych vynechal snídani ať to kaloricky vyrovnám. Já měl včera na večeři mořské plody. Čokoládové, celou krabici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Pohanka je dobrá. Teda jako chuťově nee, to je hnus, ale je velmi zdravá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Ja si kupuju nejvic tu lamanku, syrovou ji hazim do jogurtu a vona pekne chroupa. Jeste ujde pohankova sekana jak ji prodavaj v krabicce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Pohanka je dobrá. Teda jako chuťově nee, to je hnus, ale je velmi zdravá.ale no jo, no. Zas to chlapi neprehanejte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Ja taky preferuju pohanku. Treba pred zidovkou, nebo muslimkou, nedej boze krestankou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Jo, nedriv mas pohanku a pak pohankovou kasi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Ja taky preferuju pohanku. Treba pred zidovkou, nebo muslimkou, nedej boze krestankou.Gut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Já mám teda taky rači nežidy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 Osvědčená metoda, kterou jsem znal, ale dlouho nedodržoval (takže jsem ztloustnul)- omezil jsem sacharidy (hlavně pak pečivo, jim ho, ale tak 30 procent oproti dřívějšku)), pořádně trénuju (včetně lehčích tréninků kdy po něm nejim sacharidy vůbec-aby tělo jelo ze sádla), jim víc hodnotných potravin jako je vejce, libový maso, zelenina atd. a 7 kg sádla už je pryč(ještě bych chtěl shodit kousek a pak už zařadit trénink spíše silový bez těch lehčích "shazovacích tréninků"). Pánové (a dámy), je to úplně jiný život, nepolevujte, vyplatí se to;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morepower Odesláno 14. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2017 ... jinak, me treba vlocky chutnaj, zeru je kazdej den k snidani s mlekem, k tomu prihodim dalsich par veci (kokos, rozinky, suseny ovoce, orechy) a nasyti me to na docela dlouho a fakt mi to chutna nic proti tvejm chutím, ale to co ti chutná spíš nebudou vločky, ale ten balast k tomu ? mlíko, kokos, med, sušený ovoce atd...to jak píšešvločky sou jenom plnivo, nebo ne? já sem snídal domácí müsli dost dlouho, zapečený, s ořechama, jako super, ale to co mi chutnalo, byla ta "aditiva" a ne ten základ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se