Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já se snažím dělat se svoji postavou, ale upřímně jen pro můj pocit a možná to tolik na mě nejde vidět a nezvedám obrovské zátěže, ale cítím se dobře. Prakticky jím úplně všechno, kromě uzenin a věci kde je například palmový olej, ale je fakt, že musí člověk pravidelně. Nechodím do posilovny. Mám malou doma a musím přiznat, že občas se ještě přemlouvám si jít zacvičit, ale pocit potom je to skvělý.

Odesláno

Tož u mě asi tak, od pátku tři pětihodinové treky s těžkým baťohem, po večerech nějaká ta flaška bílého,

a nějaká ta kýta s ohně, vlastně hodně vína a kýty. Od pátku 1.5 kg nahoře, on ten Jarett má snad s tím stravováním pravdu, udělám si uzel na jazyku a bude klid :-) Ledopádu zdar :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Vím, že je to OT, ale kde je to focené? Vážně skvělý.

Upraveno uživatelem MPD
Odesláno (upraveno)

Teplické skály :-) Je to tam ale schované, neoznačené a ukážou se párkrát přes zimu když jsou ideální podmínky. Dnes už v nich pěkně křupalo, takže pokud nezačne mrznout tak půjdou. Pokud tam budeš mít cestu, napiš mi SZ a já ti dám vědět popis trasy jak se k nim dostat :-) Je to fantastická podívaná.... Také se omlouvám za OT všem co pokouší se zhubnout :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem African
Odesláno (upraveno)

Tak ty co se snaží zhubnout to můžou brát jako výzvu s plným baťohem jak jsi psal, že jsi šel. Fotky skvělý a s Omegama velká paráda! To se povedlo.

Upraveno uživatelem MPD
Odesláno

Fotku dam ve stredu jelikoz jsem v Budapesti jen na mobilu jinak:

1.predkopavani na rozehřati

2. Drepy s cinkou 160kg 4x a pak lehči dřepy s 70kg deset az 12x

3. Legpress 4 serie s postupnym navyšovanim vahy až s 350kg

4. Vypady s jednoručkama 4 serie (chozeni a stridani nohou)

5.zakopavani na zadni čast nohou 4 serie

A konec lytka dva cviky po trech sériich. Celkovy trénink hodina a pul.

Foto dodam ve stredu vecer.

Tak jestli tohle fakt davas,tak smekam klobouk.

Odesláno

Trutnovak: tak uz nejaky ten cas cvicim s prestavkama (17 let) a beru to jako nutnost jelikoz sedim v kancelari nebo v aute (50 na 50) takze to beru jako nutnost jinak bych se asi rozpadl. Samozrejme ze bez chemie mam max.proteinak od Virusu plus po cviceni gluta. Dostatek multivitaminu,magnezko,zinek,béčko,céčko je základ aby telo slapalo jak ma.

Občas jak jsem psal vyse zaprasim ale neproživam to nejak moc. Jsme tady na navšteve...

Odesláno

Jsem na 110kg z počátečních 122kg.

V jídle mám tak 4 dny v týdnu rozumného, zdravého stravování, 3 dny bez hlídání. 

I po těch dnech bez hlídání se váha pohne max do 1 kg nahoru, ale stejně to další dny klesá.

Uběhnuto celkem 610km.

V červnu letíme na dovolenou, měl bych rád pod 100kg.

Kettler jsem včera musel rozebrat, vrže v něm, je zralej na údržbu, kterou dnes dostane.

Odesláno

Já mám tuto zimní sezónu uběhnuto 394 km na pásu od InsportLine a je vidět, že na běhání 40 km týdně to rozhodně stavěný není. Vrže, skřípe, nadává, ale pásem zatím otáčí, tak uvidíme jak dlouho ještě...

Novej kupovat nebudu, profi posilovnu mám 50m od baráku, tak budu chodit běhat k nim...

Odesláno

Fotku dam ve stredu jelikoz jsem v Budapesti jen na mobilu jinak:

1.predkopavani na rozehřati

2. Drepy s cinkou 160kg 4x a pak lehči dřepy s 70kg deset az 12x

3. Legpress 4 serie s postupnym navyšovanim vahy až s 350kg

4. Vypady s jednoručkama 4 serie (chozeni a stridani nohou)

5.zakopavani na zadni čast nohou 4 serie

A konec lytka dva cviky po trech sériich. Celkovy trénink hodina a pul.

Foto dodam ve stredu vecer.

Je dobře, že makáš, ale upřímně, mě to zas tak náročný nepřijde (i když na veterána super), navíc když to jedeš hodinu a půl. Ale máš kliku, že i když tam pošlel svíčku s osmi, že to na tobě není vidět. Já to přežeru, v pohodě a začnu nabírat.

Můj poslední trénink pro srovnání:

40 minut běh, rychlost 9-10km/hod

mrtvola 15s x 2 op (160kg, 20sec pauza)

přemístění 5x8

benč 15s x 2 op (100kg, 20sec pauza)

kliky na bradlech 5x8 (já +20kg kotouč)

shyby 5xmax

bicáky 4+4série

předloktí 4+4 séri

obecně pauzy nemám delší jak 40 sekund

jedu 2-3 týdně podle času - mrtvola se střídá s dřepama, někdy vynechám přemístění

do toho 1-3 treninky zápasu týdně

odpočinkový den = středa a neděle (i když někdy chodím v neděli běhat, ale bez posilky už)

a přesto to užeru jak prd... (věk 40, soutěžní váha 100+ (většinou 104), mimosoutěžní 108-110)

v jídle se musím hoooodně krotit, jinak sem jak mamut

Odesláno

Ahoj chlapy, nevím jestli se to tu už někdy řešilo.....máte zkušenosti s jednodenním půsty? Co při takovém půstu pít a jiné rady do začátku?

Odesláno

Zkoušel jsem třídenní a pokud není člověk zvyklý tak je to hloupost :)
Jednodenní je v pohodě, stačí když se zabavíš aby jsi nemyslel na jídlo,

není to nic k nevydržení, ovšem - důrazně varuji před jakoukoliv namáhavější aktivitou

během toho dne. Prostě nelze nic nejíst a u toho si jít zajezdit na kole, to se vysypeš

a svezeš se do špitálu. Na pití vodu, to stačí, nebo si uvař čaj, klidně kafe, pokud to

chceš zkusit tak nejsi nijak ortodoxní maniak, takže to nevadí.

Když se ti udělá blbě, což není neobvyklé (stačí nějaký nenadálý stres apod.), tak něco málo

sněz, pár hroznů, půlku banánu apod., doplníš cukry a nesesypeš se (každý je jiný, nemusí

ti absence cukrů v krvi udělat dobře).

Druhý den se najez něčeho lehčího, vařená rýže s mrkví, extrudovaný kukuřičný plátky,

taková dietka aby ti to zase tělo nedalo "sežrat" na oplátku :)

Závěrem - klidně, proč ne, ale bez pohybu a bez blbnutí. 
Poprvé jsem o tom informoval ženu aby nevyšilovala, snídani jsem vynechal, k obědu snědl
pár hroznů a pár lžiček jogurtu, pil jsem čaj s troškou medu a v pohodě. Napodruhé to šlo i bez
toho "oběda".

Odesláno

Já držím jednodenní půst pravidelně jednou týdně vždy od listopadu do konce března. Jednak se tím udržuju ve váhové kondici a vedle toho se tělu odlehčí a pročistí se. Ráno si dám kafe a pak druhé kolem druhé odpoledne. Večer nealko pivo. Přes den nedělám žádnou fyzickou aktivitu, jen se ráno 10 minut protáhnu. Horší je, když tě potká nějaký stres, pak cukry chybějí, ale dá se to zvládnout, jen se pak hůř usíná. No a další den jen lehká jídla. Cekově myslím fungující režim :)

Odesláno

Díky za info, napsali jste to, co jsem chtěl slyšet a čeho tím chci docílit. Začnu tuto neděli a dám vědět jak jsem to snášel, stress budu mít maximálně jako každou neděli před pracovním pondělkem:-)) ale snad to bude v pohodě, jiné dny nemůžu, protože většinou přes týden mam zápřah a v sobotu ?cheat day? :-)

PS: hlavně, že si můžu dát kafe:-)

Odesláno

Nejrychleji jsem shodil tuky podle knížky 4hour body od Tima Ferrisse.. ale byla to fuska!

To věřím, jíst fusekle není nic jednoduchého.

Odesláno

tak tady teda přidám nějaký info, no. Zahájil jsem po letech zase ketozu, páč sem se ze snížené váhy pomalu za 4 roky vyšplhal o cca 8kg nahoru, ted mám po 2,5 týdnech cca 5kg dole a tím, že to jde dobře=rychle tak mě to baví a mám v plánu ještě tak 5 kg sundat, aby byla nějaká rezerva do budoucna:-)

Ale nemám koktejly, jen si vařím a v práci k masu salát, takže to jde bez větších komplikací.

Odesláno

Teď se už druhý týden motám mezi 110 a 109kg. Úkol do konce února(110kg) sice splněn, ale čekal jsem, že to půjde dál stejně rychle. Nejde. 

Stále denně 12km na Kettleru.

Cítím se líp, líp se hejbu. Na opasku jsem se podle dírek posunul skoro o 10 cm.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...