jankoxxx Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2014 ja sa na to mozem vysrat... 2 tyzdne cvicim a do toho zerem ako blazon (vyzivna strava, nie sracky) a zase som schudol 2 kila ktore som krvopotne priberal 3 mesiace
FraK Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2014 V cem spociva vyhoda zminench knakebrotu, respektive proc jsou dobre pro hubnuti?
ivan_989 Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2014 janko zacni papat (pit) volaky gainer, kup si riadny kybel toho a urcite priberes
African Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2014 Nevím, mě to poradil Vážený člen fóra PNS, no a funguje to" V cem spociva vyhoda zminench knakebrotu, respektive proc jsou dobre pro hubnuti?
jankoxxx Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2014 janko zacni papat (pit) volaky gainer, kup si riadny kybel toho a urcite priberes tomu sa chcem vyhnut
ivan_989 Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2014 tomu sa chcem vyhnut Ale to funguje
tobtob Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2014 akurat ze by si sa musel merat vzdy za rovnakych podmienok, s rovnakou vlhkostou pokozky. Moze to fungovat psychologicky pokial to nezacne ukazovat blbosti, vtedy je clovek akurat zmateny To je jedno, imho je dolezita pozitivna motivacia ja sa na to mozem vy...t... 2 tyzdne cvicim a do toho zerem ako blazon (vyzivna strava, nie sracky) a zase som schudol 2 kila ktore som krvopotne priberal 3 mesiace zalezi ako cvicis a ako/kedy zeres, ale co cakas po 2 tyzdnoch? V tom fitku si bol 6-8 krat? Takou teoriou by sme sa dostali k tomu, ze po roku mozes ist na MR. Olympia a to tak neni, chce to cas a odhodlanie. Ide aj o to kedy sa zvazis. Idealne je robit to stale rano hladny a po vysrani:-) Ale sam vidis, ze robis nieco zle, pogoogli, isto najdes riesenie btw ked zeries ako blazon vyzivnu stravu neexistuje ze by si za 3 mesiace pribral len 2 kila, ked chces pribrat, je to absolutne jednoduche - zer viac, je jedno kolko zeries, proste viac
ivan_989 Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2014 THE ART OF VELKOVYKRM http://new.biomag.sk/show_article.php?id=95 napisane odlahcenou formou, ale ten clovek velmi dobre vie o com pise
tobtob Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2014 (upraveno) ivan_989, dobry clanok, ale imho prave kvoli tej forme si z neho moze vela ludi odniest uplne nespravny zaver. spravny point ze podrobne jedalnicky a kaloricke tabulky su vo vacsine na staru belu. Mimo pripadov ked sa tomu clovek fakt rozumie alebo to skutocne potrebuje. Staci rozumne chapat ako ta strava funguje a potom proste jest podla potreby a sledovat pravidelne svoje telo. To najlepsie zodpovie vsetky otazky o spravnosti postupu. Ale dolezite je stanovit si rozumne ciele, aby som bol so svojou aktivitou spokojny aj za rok. Realny priklad mojho kamarata, za par mesiacov zobral cez 30kg lebo ho chytilo az skoro fanaticke priberanie a teraz zase riesi presny opak, lebo ho to brucho serie a geneticky sa to tam proste nauklada. To je imho kontraproduktivne. Upraveno 24. ledna 2014 uživatelem tobtob
instant Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2014 ja sa na to mozem vy...t... 2 tyzdne cvicim a do toho zerem ako blazon (vyzivna strava, nie sracky) a zase som schudol 2 kila ktore som krvopotne priberal 3 mesiace to si sa akurat dobre odvodnil. teraz dva roky sustredeneho zrania a cvicenia a uvidis vysledok. btw jurgenovu esej som prebehol len tak po povrchu ale ma talent
ivan_989 Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2014 btw jurgenovu esej som prebehol len tak po povrchu ale ma talent ....a zurocil ho v praxi... Neuveritelne sa stalo skutkom. A aj ja som pribral 8kg svojho casu aj ked to vypadalo nemozne.
jankoxxx Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2014 Ale to funguje fungovat to moze, ale na to co davam do svojho tela som velmi opatrny (ano, uvedomujem si, ze tato poznamka len tak caka na to aby si zomna niekto spravil prdel ) To je jedno, imho je dolezita pozitivna motivacia zalezi ako cvicis a ako/kedy zeres, ale co cakas po 2 tyzdnoch? V tom fitku si bol 6-8 krat? Takou teoriou by sme sa dostali k tomu, ze po roku mozes ist na MR. Olympia a to tak neni, chce to cas a odhodlanie. Ide aj o to kedy sa zvazis. Idealne je robit to stale rano hladny a po vysrani:-) Ale sam vidis, ze robis nieco zle, pogoogli, isto najdes riesenie btw ked zeries ako blazon vyzivnu stravu neexistuje ze by si za 3 mesiace pribral len 2 kila, ked chces pribrat, je to absolutne jednoduche - zer viac, je jedno kolko zeries, proste viacmal som dobre poradenstvo a nerobim nic zle. moj metabolizmus je velmi rychly. staci ked sa zacnem trochu hybat a spalim aj zelezne klince. moja strava je vyvazena, pravidelna a kvalitna, ale pravda je, ze asi naozaj budem musiet trosku v jedeni pridat lebo gainery a kadejake ine veci u mna do uvahy neprichadzaju, to si sa akurat dobre odvodnil. teraz dva roky sustredeneho zrania a cvicenia a uvidis vysledok. btw jurgenovu esej som prebehol len tak po povrchu ale ma talent odvodnenie ma hned nenapadlo, ale ciastocne to moze byt tak - dik za upozornenie ja narocny v tom priberani zase moc nebudem. meriam 170cm a vazim 67kg. moj ideal je na cca 72-73kg. doteraz sa smejem na tom, ze som mal uz aj okolo 77kg, to uz bolo docela usmevne..
Qvido Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 Takže hlásím zatím od začátku roku - 6 kg Naťukáno ze Sony Xperia Z
Mirek Odesláno 25. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2014 V cem spociva vyhoda zminench knakebrotu, respektive proc jsou dobre pro hubnuti? Jsou z žitné nebo rýžové mouky, ne z pšeničné, takže je tělo mnohem líp spracuje.
tobtob Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 fungovat to moze, ale na to co davam do svojho tela som velmi opatrny (ano, uvedomujem si, ze tato poznamka len tak caka na to aby si zomna niekto spravil p...l ) mal som dobre poradenstvo a nerobim nic zle. moj metabolizmus je velmi rychly. staci ked sa zacnem trochu hybat a spalim aj zelezne klince. moja strava je vyvazena, pravidelna a kvalitna, ale pravda je, ze asi naozaj budem musiet trosku v jedeni pridat lebo gainery a kadejake ine veci u mna do uvahy neprichadzaju, Chces pribrat, nepriberas, vsetko robis dobre. Odtialto by si mal zacat, nepride ti to divne?! Mne teda hodne, hlavne ta posledna cast. Nevezmi si to osobne, ale ten zvysok je najskor totalna kravina. Este som nestretol, ani necital o zdravom cloveku, u ktoreho by to bola pravda. Na druhu stranu poznam vela pripadov ludi, takto si ospravedlnujucich svoje zlihania. Jediny koho tym klames si ty. Vsetkym ostatnym je to jedno, nikoho tym neohuris, skor naopak. Ja mam 170 a 95kg. Chce to drinu vo fitku aj mimo a mindset "ano, ano, takto" narozdiel od "nie, nie, lebo".
organic Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Takže hlásím zatím od začátku roku - 6 kg Naťukáno ze Sony Xperia ZCongrats. Mě těší, ža se držím pod metrákem, target je někde kolem 90-95kg. Čistě úpravou stravy a trochou více přemýšlení u sportovních aktivit (víc kardia, intervaly atp.)
jankoxxx Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Chces pribrat, nepriberas, vsetko robis dobre. Odtialto by si mal zacat, nepride ti to divne?! Mne teda hodne, hlavne ta posledna cast. Nevezmi si to osobne, ale ten zvysok je najskor totalna kravina. Este som nestretol, ani necital o zdravom cloveku, u ktoreho by to bola pravda. Na druhu stranu poznam vela pripadov ludi, takto si ospravedlnujucich svoje zlihania. Jediny koho tym klames si ty. Vsetkym ostatnym je to jedno, nikoho tym neohuris, skor naopak. Ja mam 170 a 95kg. Chce to drinu vo fitku aj mimo a mindset "ano, ano, takto" narozdiel od "nie, nie, lebo".zjavne to neberiem tak rigorozne ako ty. ja beham a cvicim aby som bol fit. neplanujem si merat centimetre na bicepsoch a na hrudniku... jedine nad cim som sa tu pozastavil je dvojkilovy ubytok vahy ktory ma prekvapil
Tomas_2002 Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Tak já jsem dohubnul Minulý týden jsem si na squashi natáhnul šlachu v chodidle a pořád to nechce ustoupit. Kulhám jako postřelenej pes. A to mám jet za týden na turistickou dovolenou. Chtěl jsem s tím dnes jít na chirurgii, ale bylo tam v čekárně asi 30 lidí, tak jsem to vzdal..
Qvido Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Congrats. Mě těší, ža se držím pod metrákem, target je někde kolem 90-95kg. Čistě úpravou stravy a trochou více přemýšlení u sportovních aktivit (víc kardia, intervaly atp.)Mě do metráku chybí ještě 10 kilo, idealně bych se chtěl dostat na 98 tj. mínus dva balíky balené vody.
odjinud Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2014 Hele, tady jsi v sekci "kila dolů", tak nepruď :-) ja sa na to mozem vy...t... 2 tyzdne cvicim a do toho zerem ako blazon (vyzivna strava, nie sracky) a zase som schudol 2 kila ktore som krvopotne priberal 3 mesiace
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se