vanderB. Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 to každý chlap! viď? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 5. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2015 Banány jsem měl naordinované když jsem nabíral, ale teď se po nich určitě dá i solidně zhubnout, třetí případ už není náhoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Tyhle přelomy vždycky udělají největší radost :-)) já před 2 měsíci konečně pokořil 80/79 a neskutečně mě to nakoplo k pokračování. Momentálně mám 76,3 Pánové jak to jde? 2 týdny od mého posledního příspěvku tady a mám rovných 75 :-) Jedu relativně zdravou stravu, večeře mám kolem deváté už bez sacharidů, jen maso a zeleninu. Každou sobotu nebo neděli si dopřeju jedno jídlo ve kterém se neomezuju a dám si, na co mám chuť :-) (dobře, někdy víc než jen jedno jídlo ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Mě vychází cheating day poslední dobou minimálně 1 den každý víkend, ale 4 kila jsou dole, dnes ráno rovných 103Kg, snažím se jíst hlavně jednoduše - maso, ovoce a zelenina, vejce, když přílohu, tak minimálně, pokud si jí dávám víc, tak ideálně rýže a po cvičení, firťákům se vyhýbám.Váhy jdou pomaleji, ale svaly snad neztrácím. Hlad v zásadě nemívám, ale chuť často strašnou něčím se doma hrozně zprasit. Nejhorší byly narozeniny kamarádů minulej týden - piva, párky, v noci 3 kusy sladký buchty s cukrovou polevou, no ale nedej si, když to pod parou tak chutná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Jojo, to znám moc dobře těžko tomu odolat už za střízliva... V náladě už bez šance když je to ale jednou z čas a ne pravidelně, tak to ničemu nevadí, to tělo si to takhle jednorázově ani neuvědomí a pořád spaluje dál.. Jinak jím podobně jako ty, maso, vejce, zelenina, ryby, ráno k snídani ovesné vločky, ořechy, ovoce.. Sacharidy jím skoro ve všech jídlech - snídaně, oběd a 2 svačiny, až na večeři už jen bílkoviny a zdravé tuky. A jde to krásně dolů, chce to prostě jen vůli a vydržet. Chodil jsem 3x týdně do fitka a už to začínalo vypadat dobře, ale bohužel zranění ramena a už jsem si přes 2 měsíce nesáhl na železo :-/ Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 15. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2015 Já chodím na kettlebell 2x týdně a k tomu badminton Jídlo nemám pravidelně přes celý den, ale mám přerušované půsty, takže jím naposledy cca 2-3 hodiny před spaním a druhý den většinou nejdřív oběd (někdy něco hodně malého před - třeba kus zeleniny) a odpoledne intenzivně až zas do večera. Pozoruju na sobě, že nejsem přes den unavenej a funguju v pohodě. Jen po cvičení teď dávám suplementy, protože nestíhám včas jíst - jen čistou bílkovinu a třeba kus ovoce. Sacharidů míň, spíš kvalitní tuky - avokádo, kokosák, zrající sýry, ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2015 Tak se mi dnes po dovršení 4 měsíců treningu podařilo udělat si radost. Po přípravě padly dnes hned 2 osobní maxima na TGU - 40Kg a hned na to 44 Kg. Celá serie byla 16-24-32-40-44. Spolu s cca 5kg dole (tuků netuším, neb jsem se neměřil, což mě teď mrzí, protože první 3 měsíce jsem na váhu neshodil nic) to je motivace pokračovat. Jak se daří vám?Jen nevím, jestli těch 5 piv a koleno byla správná oslava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 http://www.sportvital-nutrition.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Tak jsem psal, jak bych spíš chtěl nabrat a místo toho další kilo dolů...přitom sem měl v hajzlu záda a nemohl cvičit. Přestal kouřit přes den, takže furt něco v hubě. No a nakonec mi šlo dolů 1% tuku a nahoru dvě % svalovky...už druhý měsíc vypiju přes den tak litr zeleného puerhu a někde jsem se dočetl, že by měl mít příznivé účinky, ale tohle jsem fakt nečekal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 ake je optimalne % tuku, vnut. tuku, svalstva, vody ... ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 ake je optimalne % tuku, vnut. tuku, svalstva, vody ... ? http://www.sportvital.cz/sport/trenink/kolik-telesneho-tuku-bychom-meli-mit/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Tak jsem psal, jak bych spíš chtěl nabrat a místo toho další kilo dolů...přitom sem měl v hajzlu záda a nemohl cvičit. Přestal kouřit přes den, takže furt něco v hubě. No a nakonec mi šlo dolů 1% tuku a nahoru dvě % svalovky...už druhý měsíc vypiju přes den tak litr zeleného puerhu a někde jsem se dočetl, že by měl mít příznivé účinky, ale tohle jsem fakt nečekal...Jakoze phuer ma vliv na tuky? Ze je odbourava?Zajímavé, kde kupujes? A po jak dlouhé době to bylo znát? Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 No tvrdí se to o něm http://cajroom.webnode.cz/products/pu-erh/ Já ho nasadil na doporučení kamaráda asi před 2 měsícema, protože jsem na tom byl špatně s energií a byl celkově nějaký rozhašený. Začal jsem černým, ale ten je chuťově natolik specifický, že jsem přešel na zelený a už u něho zůstal. Kupuju v prodejně na rohu Vodičkové a Školské...a už jsem naočkoval i kolegy v kanclu, takže poslední měsíc vařím dvě velké konve za den Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Taky jsem si puer chvíli dělal, ale nějak jsem začal ze všeho cejtit plesnivý knihy a starý půdy s holubíma hovínkama, tak jsem se vrátil k vobyč černýmu čaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 "Cerny" Pu-erh miluju! Zena ten "smrad" nemuze ani citit...navic nadava jak spacek, ze moc barvi hrnky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 "Cerny" Pu-erh miluju! Zena ten "smrad" nemuze ani citit...navic nadava jak spacek, ze moc barvi hrnky já jsem první nálev černého hrubě přestřelil. Kolega si myslel, že mám v konvi kafe, černý jak boty...po dvou hrnkách jsem měl dvojnásobný tep a funěl jak parní lokomotiva. Ten zelený je jemnější a k tomu každodennímu a celodennímu popíjení mi vyhovuje víc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Mám ho nejraději ráno, hezky s medem...ideál po pařbě! On barví docela hodně a hlavně rychle...pak dělá i takový zajímavý oka Je to holt hodně specifikum asi po všech stránkách, není pro každýho Budu muset kouknout na ten obchod z tvého odkazu. Ty "tablety" vypadají dobře, u nás ho mají jen sypaný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Ohledne Pu erhu nakouknete do vlakna o caji. Nebo rovnou napiste Zdenkovi - zdenek.prachar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Bude to asi hazeni perel, ale nejakou tu krabicku objednam...A uz koncim s OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Podle mé zkušenosti pu erh se zdravou redukcí váhy nepomůže, respektive ne primárně.1. v době, kdy jsem měl trable, které jsem řešil jídlem, a byl jsem natolik v pytli, že jsem se dořešil zpátky ke dvěma stům kilům, jsem pil pu erhu opravdu hodně. Jenže zapít pu erhem kachnu k zátračné redukci váhy nevede...2. pu erh je čaj a jako takový silně podporuje vylučování vody. Pokud pijete pouze čaj, skončíte dříve či později s dehydratací a v horku sebou někde švihnete. Čaj je vždy nutné kompenzovat čistou vodou...3. pu erh má velmi příznivý vliv na metabolismus, ale opět je to jako se vším. Je nutné se poohlédnout po absolutní kvalitě. Tmavý pu erh, pokud má onu i zde zmíněnou specificky zemitou (zatuchlou) vůni, tak pryč od toho, je to znak špatně provedené fermentace a v podstatě je to zmetek, který rozhodně nijak nepomůže. U světlých pu erhů doporučuji prvotřídní archiv (pozor na padělky, kupovat tyhle čaje na volném trhu je stejně naivní jako kupovat Rolexy v Shanghaji na nádraží). Jde o to, že dle čínské tradice se léčivé účinky všech bylin (tedy i čaje) stářím (zrání) umocňují a zvyšují. U archivních pu erhů to platí najisto. A teď ještě něco k tématu...Jako několikrát mne znovu postihlo to, že jsem zasvištěl zpět do starých zlozvyků a kolejí a protože jsem byl osobně totálně v pytli (osobní život se mi úplně zhroutil, k tomu zdravotní trable, deprese...), dostal jsem se zpátky na nějakých 180 - 190 kilo... Což vedlo k tomu, že málem zkrachoval obchod, ale hlavně k tomu, že jsem byl už prakticky jednou nohou v rakvi. Naštěstí se našel člověk, který mi s tím pomohl a pomáhá... Teď jsem na 145 kilech a dlouhodobě se to zaseklo, ale to není tak důležité. Důležité je, že i když se emocionálně nebo jinak sesypu a sáhnu pro jídlo, sáhnu pro ovoce, zeleninu, něco zdravého... Jasně, není to optimální, ale je to velký pokrok...Hlavně jsem si ale uvědomil, že bez pomoci tohle prostě zvládnout nejde a neustále si potvrzuji, jak je to ze všeho nejvíc o sebehodnocení, psychice a hlavě. A jak z toho pořád nejsem ani vzdáleně venku a kdykoli do toho můžu zas spadnout... Je to celoživotní změna a cesta, na které člověk zakopává, padá a tyhle pády musí přijmout. Jediné opravdu důležité je pokaždé vstát a jít dál. Kdo to nezažil, nemůže ani tušit, jak těžké to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se