Jeremy Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Podle mé zkušenosti pu erh se zdravou redukcí váhy nepomůže, respektive ne primárně... Přesně tak, kluci, primárně je 80% ve žrádle a 20% v pohybu. Na mě zázračně po 40 letech různejch pokusů zhubnout, zabrala kombinace nahradit přílohy zeleninou, odstranit pečivo a sladkosti a začít běhat. Každej měsíc 5kilo dole. Kromě dalších zdravotních výhod (nezadejchávám se tolik, nebolí mě záda, hlava.. mám o půlku víc energie.. atd). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Jak rika muj trener-hubne se u stolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Jak rika muj trener-hubne se u stolu.to znie rozumne, a myslim, ze aj Jeremyho skusenost je realny navod na novy zivot. Neverim na nejake super caje, receptury - to skor moze pomahat ako doplnok. A vsetko zacina aj konci v hlave... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Poznal jsem kdysi jednu paní učitelku, která když přišla zpátky do kolektivu po prázdninách o dost štíhlejší, než byla na konci školního roku, na otázku kolegyň, jak to udělala, odpověděla velmi stručně: "Nežrat." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 (upraveno) na slovensku bola tiez taka sialena pani v TV, taky prirodny zivel a tiez pokrikovala:cicus, nezer!!! vyguglil som to -Edita Sipeky Upraveno 10. července 2015 uživatelem maxigabrielg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Mam jidlo na miru,jim o dost vic,nez predtim a 11 kg dole za tri mesice.K tomu samozrejme 100-130 km behu za mesic a trikrat dvakrat tydne posilovna:-).Jediny co jsem neomezil je opijeni bilym vinem o vikendu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Mam jidlo na miru,jim o dost vic,nez predtim a 11 kg dole za tri mesice.K tomu samozrejme 100-130 km behu za mesic a trikrat dvakrat tydne posilovna:-).Jediny co jsem neomezil je opijeni bilym vinem o vikendu:-)Edit:vynechavani priloh k obedu je totalni nesmysl,kterej ma za nasledek jen vetsi chute po cely odpoledne na blbosti.Kor,kdyz se sportuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Mam jidlo na miru,jim o dost vic,nez predtim a 11 kg dole za tri mesice.K tomu samozrejme 100-130 km behu za mesic a trikrat dvakrat tydne posilovna:-).Jediny co jsem neomezil je opijeni bilym vinem o vikendu:-)A kdy chodíš do práce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 A kdy chodíš do práce :-) Vždyť psal, že o víkendu...Panedge je sommeliér Každopádně 2-3x týdně do posilky se dá zvládnout i při plném pracovním vytížení (a to i s rodinou) a zaběhat si přece člověk může třeba ráno...no ni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Mně se osvědčilo jíst pouze do 17hodin. Je hrozně těžké nejíst,když má člověk jídlo rád.Ještě raději mám ale plavání,takže můj den vypadá asi tak,že nejsem línej si na bůrko vstát,jít hoďku a půl odplavat a potom do práce.Mám pocit,že jsem po tréninku jako když mne dá na "nabíječku" ,endorfiny venku a asi není nic co by mne v práci mohlo rozčílít.Daří se to poměrně dobře skloubit,sice to vyžaduje logistické a kombinační schopnosti,ale vzhledem k tomu,že když se dívám do deníku,funguju už 12tý rok v režimu ze 30dní v měsíci jsem 27dní ve vodě s průměrem 3km odplaváno. Je nutné ale jít,i když se člověku nechce,protože jednak by doma mohla zaznít otázka,když nejdeš dnes,nemusíš jít příště taky a místo toho můžeme jet k mojí mamince na bábovku a také mám vyzkoušeno,že když mám etrémní nechuť,jsem utahanej,otrávenej,tak se první kilometr trápím,potom se ale něco zlomí a vylezu ven spokojenej a s fantastickou náladou.No a před tréninkem si dám pouze banán,nějaké hroznové víno a potom už jím na co mám chuť,umím sníst butelku nutely nebo 300gramovou Milku u PS4 ,a stejně nepřiberu. Jak jsem psal to jídlo v 17 hodin,tak pak zase žeru až ve 20hodin. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Je nesmysl jist naposled v 17 hodin.Ji se dve hodiny pred spanim-jenom bilkoviny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Edit:vynechavani priloh k obedu je totalni nesmysl,kterej ma za nasledek jen vetsi chute po cely odpoledne na blbosti.Kor,kdyz se sportuje.Tenhle "totální nesmysl" u mě teda funguje už šestej měsíc. Oproti zaplácávání břicha obilovinama cejtím dva rozdíly:- maso mi se zeleninou víc chutná- hned po obědě nemám takovej ten pocit mírnýho přežrání, ale je to podobný, jako před obědem - tj. spíš furt mírnej hlad. Ale do půl hodiny se to srovná na "normál" Rozhodně mě to nenutí se dožírat odpoledne. Sorry, v dnešním světě, kde neexistuje absolutno a objektivita mě slova typu "totální" fakt rozesmívaj. Vlášť když je to úplně obráceně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Je nesmysl jist naposled v 17 hodin.Ji se dve hodiny pred spanim-jenom bilkoviny.Jesus - a další totální pravda.. No nic, na tyhle dveře se nedoboucháme, howgh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 ..300gramovou Milku ..to je ekvivalent mejch 15 kilmetrů běhu. Když si to takhle přepočtu, tak už na ní chuť nemám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 10. července 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Jeremy s tou zeleninou s tebou musim souhlasit..mam to naprosto stejně a jelikož jsem se do toho zas obul protože loňský rok byl stravovačně náročný tak jsem sundal za 3 měsíce 12 kg...teď sice tři týdny ani deko ale nerostu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 (upraveno) Jeremy-no dobra,tak vymazem to slovo totalni ok?To vis ze ti to funguje,proc by ne.Ale jak rika jedno stary prislovi-vseho s mirou.Je to v podstate tak,jsk uz davno rikali Havlicek a Cajthamlova-vynechavat prilohu k obedu je k nicemu a nema to smysl.Hadat se o tom nebudu.Napriklad ja mam mit jako prilohu treba tri kopecky ryze. Edit-jak dlouho vydrzis jist maso se zeleninou?tak pul roku? A proc je nesmysl jist vecer bilkoviny? Upraveno 10. července 2015 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 taky neni příloha jako příloha, jestli nahradil krokety a hranolky zeleninou, tak myslim, že to funguje celkem dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Já se spíš směju těm dietam,které jsou nepřenosné.Je hrozně těžké aplikovat nějaký model na člověka,každý je originál.Věřím,že na každého funguje něco jiného,vzhledem k věku,dispozicím,vůli,rodině,finančním možnostem atd. Sloužím třeba noční,tzn vize,že bych měl naposledy v xx hodin večeřet je pro mne nesmyslná.Stejně jako pro někoho,kdo kouká na bednu nebo net do 1 v noci asi večeře ve 20hodin stačit nebude. Rady nežrat jsou asi levné,ale budou fungovat na jednoho frajera ze sta. Jinak Jeremy,jasně že ji nesním každý den,ale odmítám se trápit tím,že ji sním. A asi i pomůže to,že se sportuji rád-pro někoho je jít se hýbat za trest,pro mne je to odměna. Každopádně fandím každému,kdo se snaží s váhou bojovat-mně se osvědčilo netrápit se jídelníčkem,ale upravit svůj životní styl tak,abych to co je pro někoho povinnost,mně dělalo radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 (upraveno) Kombinace kolo a fitko, nezrat sladke a pecivo a jde to dolu :-) A vecer jist, ale tzv. netláskat :-)Taky funguje jednou za tydem nebo za dva si dat, tzv. "prasackej den". To znamena k snidani anglickou a vejce, k obedu smazak s tatarkou a k veceru double burger a v posteli cokoladicku. Proste si dat to vsechno, po cem srdce prahne a z nejakych (asi logickych) duvodu si to odpirate. Pro telo to nic neni - maximalne se zvysi cas straveny na toalete, ale pro dusi je to pohlazeni :-))) Upraveno 10. července 2015 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 (upraveno) To máš dobrý, já jsem se na prasáckej den vždycky těšil celej tejden jak malej a už v poledne mi bylo z těch pro žaludek nezvyklejch potravin těžko... večerní orgie se už zpravidla vůbec nekonaly, a to jsem si den předtím přitom nakoupil fakt vybraný lahůdky... Upraveno 10. července 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se