laskajefajn Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Koukam samy odbornik na zdravou stravu... Kazde telo funguje jinak a rozhodne souhlasim s nazorem vynechani priloh k obedu a veceri. Pouze zelenina a maso. Ovoce jen dopolko a k tomu doplnky stravy. Bile vino navecer? Hmmm. Velmi rozumny jidelnicek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2015 Hele, a dalsi. To tu chybelo. Jinak ja sice trochu hubnu tim ze se vic hejbu, trochu min zeru, ale to pivo, to je zlo. Ale to si fakt neodpustim. Jinak bych chtel vypustit lepek:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2015 (upraveno) Chlapi: co si o tom myslite: http://www.detox-medicina.cz/template.php Upraveno 29. července 2015 uživatelem laskajefajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 21. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2015 (upraveno) Prvních pět měsíců a nejde to. Dřu jak mezek 5-6x týdně, ale já to nevzdám. Ono taky po pěti letech flákání, co se divit, že mám před sebou takovou dřinu. edit!!! Ještě jsem chtěl napsat, že až budu na konci, tak si koupím jedny dreamW (doufám). Upraveno 21. srpna 2015 uživatelem kaliw124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 Nejde to ? 12,6 kg za 5 měsíců, to máš průměrně 2,5 kg za měsíc, to je víc než slušný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 Parádní - já to mám podobně - ze 110 na dnešních 93. Začal jsem se vyhýbat přílohám a hlavně pečivu a do toho mám od února naběháno 800 km. Dohromady je to první režim, kterej na mě za celej život zafungoval.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 Chlapi: co si o tom myslite: http://www.detox-medicina.cz/template.phpHádej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 Nejde to ? 12,6 kg za 5 měsíců, to máš průměrně 2,5 kg za měsíc, to je víc než slušný Zrovna teďka mám docela dobré podmínky a mám pocit, že na tom docela dřu (objektivně asi ne tolik). Tak jsem tajně doufal v takový ten zdravý rytmus v 1kg týden. Nejde, nejde. Nedá se nic dělat. Parádní - já to mám podobně - ze 110 na dnešních 93. Začal jsem se vyhýbat přílohám a hlavně pečivu a do toho mám od února naběháno 800 km. Dohromady je to první režim, kterej na mě za celej život zafungoval.. :-) Díky. To máš tedy dobře našláplé -17kg! Také jsem o tom bezpřílohovém přístupu četl. Tu stravu (mimo to, že je klíčová), mám pocit, že je třeba neustále nějak do-upravovat. Poučovat se z předchozích nezdarů, i toho, co už fungovalo a nyní nefunguje. Musím v tom zamakt. Možná zkusit sach.vlny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 Držím velmi přísnou dietu. Jen kaviár a šampaňské... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 Držím velmi přísnou dietu. Jen kaviár a šampaňské...Držím palce....to musí být strašně těžké....bez ústřic... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 Jeremy a jsi ve fazi,kdy Te to behani tesi? Ja to mam fakt fetackou zavislost,zitra treba jedem s manzelkou a detmi na tyden do Krkonos a ja uz koukam,kde je nejblizsi padesatka bazen,abych si z hor odjel odplavat.... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 22. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2015 Jasně - na dovolenou si beru kecky a jakmile děti usnou, vybíhám - aspoň obden.. Teď jsou s manželkou a tchýní na horách a můžu běhat denně!!! :-DDneska jsem zahřešil teda a zkusil si zahrát na pumpičkáře.. je to sranda sport, zejtra jdu zase do kecek.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaliw124 Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Mesic zase pryc a ja dole asi 200g, coz je doufam JEN celkova bilance a nejakej gram svalu pribyl a tuk naopak... Jidlo jedu asi hur, dru trosku min. ALE mam takovej svuj chodeckej okruh a na jeho kopcovitem useku si merim cas cele leto. Nebeham, chodim. Trosku vic v tempu, koncim kolem 180 tepu, dal uz by to byl cistej beh a to nechcu. Tenhle usek, nebo-li cast me prochazky, ma podle map cca 5,2Km a od nejlepsiho srpnoveho mereni jsem to dneska dal o 4min a 30s lepe. 3:) coz me dost potesilo. Jak to frci Vam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Tvl, já po včerejšku frčim asi ješte slušně, páč sem čet "...ja dole asi 200KG". Si řikam, hmmm borec! Nic no, jdu se probrat na squash... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Já za 3M shodil 17 kilo a teď už třetí měsíc mám furt stejně. Ačkoli běhám a jím stejně - tj. 160km za měsíc a vynechávám přílohy a pečivo.Prej je to ale normální, zase se to prej znovu zlomí - tak uvidíme :-) Ale 93 kilo při 183 cm mi už přijde OK.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 (upraveno) Jeremy-jestli třeba nejíš málo,bacha aby ti nešly dolů svaly.Při takovým náběhu už to chce dost bílkovin(i sacharidů).O přílohách se už s tebou bavit nebudu:-)) Upraveno 26. září 2015 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slay Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 (upraveno) Mel jsem normalne 84kg na 184cm a byl jsem nejakej unavenej a bez sily. Začal jsem trochu pravidelne jist a za 6 týdnů jsem měl 91kg. Jenže zase se mi těžce jezdilo na kole. Tak jsem zacal trochu cvicit a jsem zase na 84. A na kole je to hned znát. Upraveno 26. září 2015 uživatelem slay Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2015 Mám asi rekord, 10kg za měsíc a půl. Stačil jen zánět žaludku a chycený játra teď dieta a abstinence. Blbý že mě to čaplo v Toskánsku,kam jsem se těšil hlavně na víno a jídlo..... Osobně tento "recept" nedoporučuju.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 Tyjo co to zas jako ma bejt, tohlecto...?!? Si fakt davam bacha, abych tentokrat zas neprestal jist jak posledne, jenom proste misto sladkyho a smazenyho jim veci co nejsou dobry, ale stejny mnozstvi, 'makam' kazdej den, a ted se to zas jako kousne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 19. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2015 akou vahou je to merane? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se