kuncák7 Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Taky se přimlouvám za oranžové. Pro mě jsou prostě zajímavější a nevěřím, že se okoukaj.
African Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Všechno okolo je krásně barevný, takže za mě vote Oranžáda Hm, to vínko také není vůbec špatné
Moty Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2011 Ja sem pacient na oranzadu, rhodiovy sou decentni, ale nudny
vendaf Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 Já jsem nedávno řešil podobné dilema. Dal jsem si jich pár na ruku a nakonec to dopadlo takhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ggrand Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2011 Smím opravit svůj hlas ? Byl jsem si ve městě prohlédnout... Ta oranžová tam nemá co dělat. Takže jedině rhodium:)
Ivo_S Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 oranžové jsou hezké ale přimlouval bych se za stříbrné, které se určitě neokoukají tak rychle jako barevné.
Ajaka Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 Oranžová je dobře čitelná pro potápění, pro denní nošení je rozhodně lepší volba střídmějších číslic. ;-)
zekon7302 Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 za mnmě oranžová a uvidíš jak ti dva s MM budou na srazu slintat,né že bych já ne...
Gustaf Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 za mě oranžové...hodinky to dělá zajímavější a více viditelnými a všimnutelnými prostě jim to zvýrazní MI
montemar Odesláno 27. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2011 přesně takhle jsem váhal u starých po ... a protože hodinky nekupuju prvoplánově na brzkej /další/ prodej, střízlivější design u mě vítězí ...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.