kolky87 Odesláno 17. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2020 Borci. Rozmýšľam, že keď budem predávať svoje prvé hodinky...(zatiaľ ma to asi len čaká) tak pri 3. upe po znížení ceny ponúknem štangel uheraku pick. Podľa mňa je to veľká šanca na nákup Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 18. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2020 Tak jsem zašel do Kauflandu pro rohlíky a zase musel přihodit alespoň malou šišku. Měli v akci Parmezán 200g za 99,- Kč, tak jsem ho bral taky. Rumik je na spláchnutí viru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 De se večeřet, ale šel jsem pro velkou tyčku a oni nic neměli, tak aspoň na pohlazení pohárků jsem vzal krájený, taky poslední, akorát je nás na něj více . Chutná všem, slintalové ve frontě ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Tadyto já běžně používám jako apetizer před normálním zakrojením Ale chápu, prostě nebylo z čeho brát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Máš recht Jeňo, není tam ten obřad v podobě zakrojení, tohle byla jen degustační fáze ... štangle nebyla, to není jak na Slovači v Bille . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 před 7 minutami, Sphinxx napsal: Máš recht Jeňo, není tam ten obřad v podobě zakrojení, tohle byla jen degustační fáze ... štangle nebyla, to není jak na Slovači v Bille . Rozumím, snad se to postupně v obchodech zlepší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 Třeba udělat zásoby na zimu, kdoví co bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2020 před 2 minutami, Sphinxx napsal: Třeba udělat zásoby na zimu, kdoví co bude. JJ, přesně, David! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 Dziugas v Ostrave maju, znameho posielam na prieskum nemusi vozit len kavu a cokoladu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 tam mají tvargle ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 jj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 zkusím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 aj nas Vrsatec je fajn, vo stvrtok dokupim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 Od zítra by měl být v akci v Bille za 169,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 před 1 hodinou, Vorel napsal: Od zítra by měl být v akci v Bille za 169,- Psst,tiše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 před 31 minutami, Juraj11 napsal: Psst,tiše Ale jo, souhlasí. Snad budou prodejny dostatečně zásobeny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 před 23 hodinami, Sphinxx napsal: Třeba udělat zásoby na zimu, kdoví co bude. Aha, to bude proč se tomu na Slovensku říká "zimní salám" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 před 1 minutou, Tom4 napsal: Aha, to bude proč se tomu na Slovensku říká "zimní salám" Tak ono se tomu tak říká i v Maďarsku, protože dřív se to jindy než před zimou vyrábět nedalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 20. října 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 před 2 hodinami, Frostie napsal: Tak ono se tomu tak říká i v Maďarsku, protože dřív se to jindy než před zimou vyrábět nedalo No twl, tak to jsem zase chytřejší, a to jsem tady na tom vláknu přitom nejchytřejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2020 před 15 minutami, prizak napsal: No twl, tak to jsem zase chytřejší, a to jsem tady na tom vláknu přitom nejchytřejší ale, vždyť si to nedávno sdílel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se